VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

BEKO HII64705UFT indukcijska kuhalna plošča

ID: 21019338
5 LET GARANCIJE
389,99 €

ali od 10,38 € / mesec

Izračun obrokov
Ste našli boljšo ponudbo drugje? Klikni in izenači ceno

Prikazana cena je trenutno najnižja med primerjanimi konkurenti. Izvedi več

Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

BEKO HII64705UFT indukcijska kuhalna plošča

 

Ponudite svoji kuhinji ultimativno udobje in zmogljivost z indukcijsko kuhalno ploščo HII 64705 UFT iz serije bPRO 500. Ta elegantna in sodobna plošča s črno barvo bo zagotovila ne le izjemno estetsko doživetje, ampak tudi vrhunsko funkcionalnost.

Z naprednim sprednjim upravljanjem na dotik imate popoln nadzor nad vsako kuhališčem, medtem ko vam LED zaslon z inovativno funkcijo Nova omogoča enostaven in neposreden dostop do nastavitev preko drsnika. S 4 indukcijskimi kuhališči, vključno z eno Flexizone, boste imeli dovolj prostora in prilagodljivosti za kuhanje različnih jedi hkrati.

Ne glede na to, ali pripravljate hitro kosilo ali večerjo za posebne goste, funkcija Booster omogoča hitro segrevanje, medtem ko funkcija Bridge omogoča povezovanje kuhalnih con za večje posode ali posebne priprave. S povezljivostjo z napo boste zagotovili učinkovito odstranjevanje vonjav in hlapov, medtem ko zaklep zaslona, avtomatsko prepoznavanje posode in samodejni izklop zagotavljajo varnost in priročnost pri uporabi.

Indikatorji preostale toplote vas opozorijo, kdaj je kuhališče še vedno vroče, medtem ko varnostni sistemi ob prelitju in pregrevanju poskrbijo za dodatno varnost. Funkcija Stop & Go pa vam omogoča preprosto prekinitev kuhanja in nadaljevanje brez ponovnega nastavljanja temperature.

Z električnim delovanjem in napetostjo 220-240 V (ena faza) ali 380-415 V (dve fazi) pri frekvenci 50 Hz je ta kuhalna plošča pripravljena na vse kulinarične izzive. S svojo vrhunsko zmogljivostjo in elegantnim dizajnom je indukcijska kuhalna plošča HII 64705 UFT popolna izbira za sodobne kuhinje.

Tehnične podrobnosti
Jamstvo v letih
3
Garancija v letih
2
Barva
črna
Število kuhališč - indukcija
4
Globina [cm]
52
Širina [cm]
59
Višina [cm]
4.8
Vrsta kuhališča
indukcijsko
Flex/Bridge cona
da
Upravljanje
LED prikazovalnik
Število kuhališč
4/1flex
Cached: Sun, 28 Apr 2024 07:29:06 GMT