VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Bike Bundle Insta360

ID: 21016239
62,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Zajemite bistvo vaših kolesarskih podvigov kot še nikoli prej z našimi vsestranskimi dodatki, zasnovanimi tako, da izvlečejo najboljše iz vašega posnetega gradiva.

 

Z našimi posnetki kolesarjenja iz tretje osebe lahko zdaj enostavno prikažete celotno svojo kolesarsko potovanje. Naš nosilec za krmilo se ponaša z robustno konstrukcijo in visokokakovostnim krogličnim spojem, ki vam omogoča enostavno prilagajanje kotov za popolno sliko.

Za še bolj pristno izkušnjo naša prsna sponka ponuja tako udobje kot varnost. S mehko podlogo in nastavljivimi trakovi je idealna za doseganje privlačnih pogledov iz prve osebe, ki gledalce resnično postavijo v sedlo.

V škatli boste našli vse, kar potrebujete, da nadgradite svojo filmsko opremo, vključno s nosilcem za krmilo, prsnim pasom, proti drsnimi obročki, podaljškom za montažo in različnimi adapterji, da se zagotovi združljivost s vašo kamero.

Prav tako smo priložili nekaj pomembnih opomb, da zagotovimo optimalno uporabo in varnost. Od priporočenih omejitev teže do maksimalnih hitrosti smo vas pokrili na vsakem koraku.

Torej, ali se vozite po mestnih ulicah ali premagujete divje poti, je Bike Bundle tu, da vam pomaga zajeti vsak trenutek vaših kolesarskih pustolovščin. Pripravite se in začnite s snemanjem!

 

Posnetki kolesa iz tretje osebe.
Robusten in visokokakovosten nosilec za krmilo z žogo omogoča enostavno prilagajanje kota.

 

Udobno in varno.
Mehko oblazinjenje in nastavljive trakove naredijo Prsni trak popolnega za posnetke iz prve osebe.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta dodatka za kamere
držalo
Cached: Sun, 28 Apr 2024 13:09:43 GMT