VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiSesanje & čiščenjeSesalnikiVodni sesalnikBISSELL CROSSWAVE PET PRO 2225N več funkcijska čistilna naprava

BISSELL CROSSWAVE PET PRO 2225N več funkcijska čistilna naprava

ID: 693844
519,99 €

ali od 13,85 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

BISSELL CROSSWAVE PET PRO 2225N

BISSELL® CrossWave™ Pet Pro sesa, briše in suši z močno krtačo za različne površine, s kar 3.000 vrtljaji na minuto. Izdelan je posebej za odstranjevanje dlake, umazanije in prahu hišnih ljubljenčkov ter blatnih odtisov tačk, tako da lahko dom popolnoma očistite.

 

Lastnosti:

·         3-v-1; z eno potezo posesa, obriše in posuši tla

·         Čiščenje več vrst površin: za uporabo na ploščicah, lesenih tleh, laminatih in preprogah. Krmilniki s pametnim dotikom na ročaju omogočajo preprosto preklapljanje med čiščenjem trdih tal in preprog ter upravljanje s čistilom s sprožilcem za sprostitev čistilne formule na zahtevo.

·         Sistem z dvema rezervoarjema ločuje čisto in umazano vodo, zato na tleh vedno uporabljate čisto vodo in mešanico formule.

·         Rezervoar ločuje in ujame dlako ostanke hišnih ljubljenčkov za enostavno čiščenje

·         Nizko profilna noga za enostavno vodljivost

·         Hkrati sesajte in obrišite tla; model CrossWave® Pet Pro vključuje specializirano formulo za čiščenje tal za odstranjevanje vonjav hišnih ljubljenčkov s Febreze*

* Nekatere blagovne znamke, ki se uporabljajo pod licenco družbe The Procter & Gamble Company ali njenih povezanih podjetij

 

Specifikacije:

·         Prostornina rezervoarja za čisto vodo: 0,82 L

·         Nožni nastavek s LED (med uporabo vode): Da

·         Zvok: 80 dB

·         Dolžina kabla: 7,6 m

·         Teža (prazen): 5 kg

Ali imate radi svoje hišne ljubljenčke, vendar ne želite porabiti veliko časa za čiščenje njihovih neredov? Čiščenje hišnih neredov na trdih tleh je lažje, kot ste si lahko predstavljali. BISSELL® CrossWave® Pet Pro moker/suh sesalnik je revolucionaren večnamenski čistilni sistem, vse v enem, ki sesa in pomiva tla hkrati. Večpovršinska krtača namenjena domovom s hišnimi ljubljenčki, ki se vrti pri 3.000 vrtljajih na minuto, nudi inovativno rešitev za čiščenje hišnih ljubljenčkov, CrossWave® Pet Pro v krajšem času očisti bolje od gobice in vedra.* Vključuje sito za dlake hišnih ljubljenčkov za enostavno praznjenje rezervoarja in specializirano formula za čiščenje za hišnimi ljubljenčki. Poleg tega lahko s pritiskom na gumb brez težav preklopite s čiščenja trdih tal na sesanje in pranje preprog, vse v enem stroju.

*Merjeno s testom čiščenja trdih tal BTP0257.

 

SESANJE IN BRISANJE TAL OB ISTEM ČASU

Prihranite čas s čiščenjem tal v enem preprostem koraku s sistemom CrossWave.

ČIŠČENJE VEČ POVRŠIN

Varno in učinkovito za uporabo na ploščicah, zaprtih lesenih tleh, preprogah, laminatu, linoleju, vinilu, gumijastih talnih preprogah, tleh iz stisnjenega lesa itd.

TEHNOLOGIJA Z DVEMA REZERVOARJEMA

Dva rezervoarja ločujeta čisto in umazano vodo, da zagotovite, da tla vedno čistite s svežo mešanico vode in čistilnega sredstva.

ČISTILNA REŠITEV ZA VEČ POVRŠIN ZA HIŠNE LJUBLJENČKE

Čistilna formula za odstranjevanje neprijetnih vonjav za hišne ljubljenčke s Febrezejem.

CEDILO ZA DLAKE HIŠNIH LJUBLJENČKOV

Enostavno cedilo za rezervoar ločuje in lovi dlake hišnih ljubljenčkov in naplavine za enostavno čiščenje.

 

Z 140+ letnimi izkušnjami je BISSELL strokovnjak za čiščenje tal. Od leta 1876 imajo štiri generacije družine Bissell enotno strast: nego tal. V naši DNK je preprosta inovacija in oblikovanje nagrajenih in enostavnih čistilnih rešitev, ki bodo hitro in učinkovito premagale množico neredov vseh oblik in velikosti v vašem vsakdanjem življenju. Da boste v celoti uživali v družinskem času.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Vrsta čiščenja
pomivanje
Cached: Fri, 29 Mar 2024 13:13:16 GMT