Išči

BLAUPUNKT BT06 zvočna postaja

ID: 670126-c351149
24,99 €
Barva
črna
siva
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Bluetooth zvočnik BT06 omogoča, da prisluhnete izredno kakovostnemu zvoku kjerkoli ste. Z Bluetooth funkcijo lahko predvajate priljubljeno glasbo iz Bluetooth naprav, poleg tega lahko z mp3 predvajalnikom microSD kartice prisluhnete vašemu glasbenem seznamu. FM predvajalnik bo zadovoljil tiste, ki radi preživljajo čas ob poslušanju priljubljenih radijskih postaj.

 

Bluetooth zvočnik je nepogrešljiv element na družabnih srečanjih doma ali na prostem. Je odličen spremljevalec na potovanjih in izletih. Naprava omogoča, da vzamete izbrano glasbo in čist zvok kamorkoli želite. Ta naprava bo izboljšala kakovost zvoka vašega telefona ali tablice. Vsaka športna oseba, vsakdo ki se odpravlja na plažo ali zabavo, bo zagotovo cenil vse kar mu ta zvočnik ponuja.

 

BT06 je večja različica popularnih modelov Blaupunkt BT03BL/BK. Je visoko kakovostna naprava, ki omogoča, da uživate v vaši priljubljeni glasbi iz kompatibilnega medija, zahvaljujoč Bluetooth funkciji in vgrajenemu micro-SD predvajalniku (do 32 GB). FM predvajalnik s spominom za 45 postaj bo zadovoljil tiste, ki radi preživljajo čas ob poslušanju priljubljenih radijskih postaj. Vgrajen AUX konektor se lahko uporablja za povezavo kateregakoli zunanjega avdio vira.

 

Vgrajena baterija (1200mAh), ki se napaja preko micro USB vhoda zagotavlja predvajanje glasbe do 5 ur z enim polnjenjem.

 

Ohišje naprave je narejeno iz materialov prijetnih na dotik, zvočnik je prekrit s tkanino, kar mu daje zelo privlačen videz. Na voljo je v dveh barvnih različicah – klasični črni in modni sivi. Originalen dizajn, umirjene barve, kompaktna velikost in visoka kakovost naprave so odlike s katerimi se ponaša prenosni zvočnik BT06.

 

 

Tehnične specifikacije:

  • Avdio prenos preko Bluetooth (A2DP profil)
  • FM radio s spominom za 45 postaj
  • MP3 predvajalnik microSD (do 32 GB)
  • AUX IN
  • Izhodna moč: 1 x 5W RMS
  • Napajanje na baterije: polnilna baterija (1200mAh)
  • Napajanje preko micro USB vhoda (kabel priložen)
  • Delovanje na baterije: 3-5 ur / čas napajanja: 4-5 ur
  • Dimenzije: 190 x 91 x 56,5 mm
  • Teža: 480 g
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Rms moč
5
Vrsta zvočne postaje
prenosna, prenosna
Vir napajanja
baterija
FM sprejemnik
da
Povezljivost
Bluetooth
Fm sprejemnik
da
RMS moč [W]
5
Povezljivost zvočne postaje
Bluetooth
Barva
siva
Zvočna postaja za
ne
Sidrišče za
ne
Cached: Wed, 19 Jun 2024 00:35:48 GMT