VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

BLAUPUNKT ESC808 električni skiro črn

ID: 619204
559,99 €

ali od 14,91 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Električni skuterji niso več samo radovednost. To sodobno električno vozilo je trenutno zelo priljubljena alternativa kolesom, skuterjem in avtomobilom. Je idealno prevozno sredstvo za prevoz v šolo ali v službo in vožnja z njim je prava zabava.

 

 

 

UŽITEK IN VARNOST

Skuter ESC808 podjetja Blaupunkt je vozilo, ki mladim in odraslim omogoča, da se učinkovito gibajo po mestu, obenem pa zagotavlja največji užitek v vožnji. Uporaba najkakovostnejših komponent in trpežnega nerjavečega jekla ter številne inovativne rešitve zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in uporabnost vozila ter zmožnost premagovanja velikih razdalj.
ESC808 je opremljen s 350 W motorjem, ki omogoča skuterju, da doseže največjo hitrost 25 km / h. Trifazni nadzor hitrosti (3 hitrosti) omogoča voznikom, da nadzorujejo svoj ritem in ga prilagajajo svoji starosti in veščinam, zaradi česar je pot varnejša. Ergonomski volan ima gumijaste ročaje, zaradi česar je nadzor skuterja izjemno udoben, enostaven dostop do gumba za hitrost in zavorne ročice pa omogoča varno pospeševanje in zaviranje.

 

BODITE BREZSKRBNI

Jasno čitljiv LCD zaslon prikazuje stanje napolnjenosti akumulatorja, trenutno hitrost in način vožnje, zvonec pa opozarja druge udeležence v prometu, da se približujete. Vgradnja prednjih in zadnjih LED-luči izboljšuje varnost pri vožnji in povečuje vidno polje.

Skuter ESC808 je opremljen s funkcijo za nadzor hitrosti, ki se samodejno vklopi, ko je hitrost konstantna 6 sekund ali več. Za izklop preprosto pritisnite na zavorno ročico ali gumb za pospeševanje. 8,5-palčna pnevmatska kolesa zagotavljajo visoko raven udobja pri vožnji, ne le na gladkih površinah. Zahvaljujoč dušenju vibracij se lahko skuter brez večjih težav nadzoruje na bolj ali manj neravnih cestah, kot tudi pri vožnji preko robnikov

Udobje in priročnost zagotavlja tudi široka platforma z nedrsečo prevleko, zaradi katere lahko uporabnik vzdržuje udoben položaj za vožnjo.

 

BODITE MOBILNI

Razdalja, ki jo je mogoče pokriti z enim polnjenjem 5,2 Ah akumulatorja, se giblje od 15 do 20 km, odvisno od obremenitve, vrste površine, na kateri potuje uporabnik, in temperature okolja. Novost, edinstvena na trgu e-mobilnosti, je možnost zamenjave baterije z rezervno, zaradi katere je razdalja, ki jo je mogoče pokriti na skuterju, dvakrat daljša. Zamenjava baterije je hitra in enostavna, lahko pa se polni ko je nameščena v skuterju ali ločeno, saj ima neodvisno polnilno vtičnico. Čas, potreben za popolno polnjenje baterije, je približno 2 uri. Največja obremenitev vozila je 120 kg.
Mehanizem za zlaganje skuterja je izjemno preprost, tako da ga lahko preprosto zložite in ga s seboj vzamete s seboj na avtobus, podzemno železnico ali tramvaj. 
Dodaten pripomoček, ki bo koristen med uporabo skuterja, je torba, pritrjena z Velcro pritrdili na volan in navpično cev vozila,vendar je na voljo kot dodatna oprema.

Največji naklon: približno 15-20 stopinj. Zmožen premagovanja krajših naklonov. Sposobnost premagovanja naklona je odvisna od teže uporabnika, vrste podlage, napolnjenosti baterije in tlaka v pnevmatikah (3 – 3,4 Bar).

Tehnične podrobnosti
Domet do (km)
20
Najvišja hitrost (km/h)
25 km/h
Nosilnost/obremenitev (kg)
120
Moč motorja (W)
350
Zložljivo ogrodje
da
Velikost koles (cm)
20,3
Masa (kg) 0,00
13,3
Garancija v letih
1
Domet do [km]
20
Kapaciteta baterije [mAh]
5200
Moč [W]
350
Najvišja hitrost [km/h]
25
Napetost baterije [V]
36
Nosilnost/obremenitev [kg]
350
Teža [kg]
13.3
Velikost koles [cm]
20.3
Cached: Sat, 20 Apr 2024 04:44:09 GMT