Išči

BLAUPUNKT GC601 žar na oglje

ID: 20509308
241,99 €

ali od 11,83 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Vrtni žar na oglje Blaupunkt GC601 z veliko površino litoželezne rešetke za kuhanje – 57,2 x 32 cm in dodatno grelno rešetko. Žar ima 4 prezračevalne lopute in pokrov z vgrajenim termometrom, ki poskrbi za popoln nadzor nad temperaturo. V kompletu je vključena tudi litoželezna ponev premera 30 cm in višine 3 cm.

 

Vrtni žar GC601 je odlična ideja za vsakega navdušenca nad okusom mesa in zelenjave na žaru. Popoln je za večerjo na terasi ali vrtu. Uživajte v edinstvenem okusu sočnih jedi z žara!

Velika površina litoželezne rešetke z dimenzijami 57,2 x 32 cm vam bo omogočila pripravo različnih jedi za več ljudi hkrati. Z lahkoto nanjo nadenete dišeča nabodala, zelenjavo ali zrezke za številne goste!

Zahvaljujoč priloženemu pokrovu vam med peko na žaru ni treba skrbeti za neugodne vremenske razmere. Pokrov za žar bo zagotovo ohranil vse naravne arome jedi – zahvaljujoč temu bodo ostale mehke in sočne. Termometer, vgrajen v pokrov, bo poskrbel za popoln nadzor nad temperaturo.

Model GC601 ima dodatno rešetko za segrevanje že pripravljenih jedi, zahvaljujoč kateri ostanejo tople dlje časa, brez skrbi, da bi se hitro prekuhale ali zoglenele.

Vrtni žar Blaupunkt ima v ohišju nameščene kar 4 nastavljive prezračevalne lopute, ki poskrbijo za pravo količino zraka v notranjosti žara. Ima tudi mehanizem za regulacijo višine rešetke, ki bo poskrbel za ustrezen nadzor nad intenzivnostjo pečenja, brez strahu pred tem, da bi se jedi zažgale ali premalo zapekle.

Kurišče s perforacijo in rešetko za oglje vam bo omogočilo hitro pripravo žerjavice za peko na žaru. Posebna vratca v kurišče s praktičnim predalom za pepel vam bodo omogočila varno in enostavno odstranjevanje žerjavice iz žara brez odstranjevanja rešetk. Čiščenje vašega žara še nikoli ni bilo lažje!

V kompletu za žar je litoželezna ponev premera 30 cm in globine 3 cm, v kateri boste lahko spekli popolne krompirjeve palačinke ali druge jedi. Na tem solidnem 2 kg pekaču lahko pripravite tudi okusno enolončnico. Žar bo postal prava večnamenska naprava za peko in cvrtje!

Za večjo udobnost uporabe je model GC601 opremljen s praktičnim ročajem, stransko polico in jeklenim odpiračem za steklenice. Vsi dodatni elementi bodo zagotovo prispevali k še večjemu užitku pri peki na žaru in vas spodbudili k pogostejši pripravi jedi na ta način. Stranska kolesa in posebni ročaji vam bodo olajšali transport naprave. Trdna jeklena konstrukcija in pokrov bosta kurišče zaščitila pred neugodnimi vremenskimi vplivi in ​​vam omogočila peko na žaru ne glede na vreme!

 

Specifikacije:

Litoželezna rešetka + dodatna grelna rešetka

Jeklena konstrukcija

Kamin s perforacijo in rešetko za premog

Vrata kamina in predal za pepel

4 nastavljive prezračevalne lopute

Nastavitev višine kamina

Ročaj in stranska polica

Površina žara 57,2 x 32 cm

Termometer v pokrovu

Jeklen odpirač za steklenice

Dimenzije: 115 x 46 x 106 cm

Teža: 29,5 kg

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Dolžina plošče [cm]
57.2
Vrsta žara
stoječi žar
Širina plošče [cm]
32
vrsta goriva za žar
žari na oglje
Cached: Wed, 12 Jun 2024 16:32:36 GMT