VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

BLAUPUNKT MS22BT glasbeni stolp

ID: 20413611
163,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 27.6. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 24.6. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Mikro sistem Blaupunkt MS22BT, združuje vse funkcije v enotni leseni omarici, temno rjave barve. Z njim lahko poslušate glasbo na veliko različnih načinov, ponuja CD predvajalnik, FM radio, Bluetooth, USB priključek, vhod za HDMI ARC, optični vhod in AUX-IN. Vgrajen ima 50 W RMS ojačevalnik, navdušil pa vas bo tudi daljinski upravljalnik s katerim lahko enostavno upravljate vse funkcije vaše naprave.

 

Mikro sistem MS22BT se lahko uporablja v najrazličnejših konfiguracijah, na primer v povezavi s televizorjem, seznanite ga s pametnim telefonom, predvajajte CD-je ali vaše najljubše radijske postaje.

Te naprave so še vedno zelo priljubljene kot avdio oprema za domove in pisarne. Ključna stvar, ki jim je prinesla to priljubljenost, je njihova kompaktna velikost in številne funkcije.

Mikro stereo sistem Blaupunkt MS22BK je popolna rešitev za velike in majhne hišne zabave s prijatelji, kjer sta najpomembnejša pravo razpoloženje in dobro izbrana glasba visoke kakovosti. Enotna lesena omarica klasične temno rjave barve, združuje vse funkcije in zvočnike, zaradi česar je velikost naprave manjša in se prilega v čisto vsak interier.

Ta model ima za svojo kategorijo opreme edinstveno funkcionalnost, saj ima na zadnji strani ohišja vgrajen priključek HDMI s povratnim kanalom ARC, ki omogoča priklop kompatibilnega televizorja in boljši prenos zvoka v smislu kakovosti. Priključek HDMI ARC vam omogoča tudi nadzor nad glasnostjo z enim daljinskim upravljalnikom. Še več, MS22BK lahko deluje tudi kot soundbar.

Poleg tega ima naprava optični vhod, tako da lahko priključite tudi starejše televizorje (brez HDMI ARC) ali digitalne prizemne/kabelske TV dekoderje ter katerikoli drug digitalni avdio vhodni vir, opremljen z ustreznim izhodom.

MS22BK ima vgrajen klasični CD predvajalnik, ki lahko poleg tradicionalnega CD-Audio formata predvaja datoteke MP3/WMA z vašimi najljubšimi pesmimi. Vgrajeni modul Bluetooth, ki podpira brezžični prenos glasbenih datotek iz združljivih mobilnih naprav, kot so pametni telefoni in tablice, omogoča predvajanje skladb, shranjenih na zgoraj navedenih napravah. Komplet vam omogoča tudi vgrajen sprejemnik, ki podpira FM frekvence in ima možnost shranjevanja kar 40 vaših najljubših radijskih postaj. Na zadnji plošči ohišja je na voljo reža za dodatno zunanjo anteno, tako da lahko dobite še boljši FM radijski signal tam, kjer je sprejem šibak.

Razpoložljiva vrata USB vam omogočajo povezavo katerega koli združljivega prenosnega medija USB in predvajanje glasbenih datotek, shranjenih v formatu MP3, medtem ko vhod AUX (3,5 mm mini jack) omogoča žično povezavo katere koli druge naprave, ki podpira avdio izhodni signal.

Na LED zaslonu je na voljo ura s funkcijo budilke, ki omogoča programiranje sistema tako, da se samodejno vklopi ob vnaprej nastavljenem času.

Enota ima vgrajen 50 W RMS ojačevalnik in nastavljivo funkcijo visokih in nizkih tonov za jasne zvoke. Funkcija izenačevalnika, ki je prav tako tam, vam ponuja nastavitve POP, ROCK, JAZZ, CLASSIC in NORMAL, da lahko prilagodite zvočni profil vrsti glasbe, ki se predvaja. Končno je tu še funkcija LOUDNESS, ki zviša ravni visokih in nizkih tonov, kar vam omogoča povečanje splošne dinamike zvoka.

Model MS22BT je opremljen tudi z daljinskim upravljalnikom, s katerim lahko v celoti upravljate vse razpoložljive funkcije, kar dopolnjuje vaše udobje pri vsakodnevni uporabi.

 

Specifikacije:

CD predvajalnik s predvajanjem MP3/WMA

Podpora za CD/-R/-RW/MP3/WMA

Bluetooth za brezžično pretakanje zvoka iz pametnega telefona ali računalnika

FM PLL radio s pomnilnikom za 40 prednastavljenih postaj

USB priključek za predvajanje glasbe

Vrata HDMI ARC

Optični vhod

Maksimalna izhodna moč: 150 W (2 x 75 W)

Izhodna moč: 50 W RMS (2 x 25 W)

Izenačevalnik Rock/Pop/Class/Jazz/Normal

Nastavitev nizkih in visokih tonov

Glasnost

Ura z alarmom

LED zaslon

AUX-IN (mini jack 3,5 mm)

Daljinski upravljalnik

Vhod za zunanjo anteno

Napajanje: AC 110-240 V ~ 50/60 Hz

Dimenzije glavne enote: 400 (š) x 125 (v) x 220 (g) mm

Teža: 3,6 kg

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
rjava
Daljinski upravljalnik
da
Rms moč
50
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Vrsta glasbenega stolpa
mikro
Maksimalna moč
150
Število spominskih mest
40
Cached: Sun, 23 Jun 2024 13:40:55 GMT