Išči

BOSCH PXX801D57E Plošča z napo

ID: 700115
OBROČNO EOM 0 %
2.619,00 €

ali od 174,60 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Indukcijska kuhalna plošča z integrirano napo združuje dva aparata v enega za popolne rezultate kuhanja.

DirectSelect Premium: obsežen in intuitiven uporabniški vmesnik na dotik.

FlexInduction: večja prilagodljivost za velike lonce in ponve na vaši kuhalni plošči.

PerfectAir senzor: samodejni nadzor nastavitev za maksimalno zmogljivost nape pri nizki stopnji hrupa.

PerfectFry: za popolno praženje živil zahvaljujoč senzorskemu nadzoru s 5 stopnjami moči.

Home Connect: pametna podpora, pametne rešitve – vse to že ob dotiku tipke.

 

Prilagodljivost kuhališč

2 FlexInduction kuhališči: Uporaba posode poljubne oblike ali velikosti kjer koli na 40 cm dolgem območju.

Kuhališče spredaj levo: 200 mm, 240 mm, 2.2 kW (maks. moč 3.7 kW)

Kuhališče zadaj levo: 200 mm, 240 mm, 2.2 kW (maks. moč 3.7 kW)

Kuhališče zadaj desno: 200 mm, 240 mm , 2.2 kW (maks. moč 3.7 kW)

Kuhališče spredaj desno: 200 mm, 240 mm, 2.2 kW (maks. moč 3.7 kW)

Priročna uporaba

DirectSelect Premium: neposreden in preprost izbor želenega kuhalnega polja, nivoja moči in dodatnih funkcij: Neposredno upravljanje moči prek dodatno osvetljene plošče na dotik (ko je izklopljena, se je ne vidi).

17 stopenj: Natančno nastavljanje toplote s 17 stopnjami moči (9 glavnih in 8 vmesnih stopenj).

Cona za ohranjanje toplote: Ohranjanje tople posode z vnaprej nastavljeno nizko stopnjo moči.

Elektronska programska ura s funkcijo izklopa in opomnikom za vsako kuhališče
: izklop kuhališča po izteku nastavljenega časa (npr. za kuhanje jajc).

Elektronska programska ura
: Vklop alarma po izteku nastavljenega časa (npr. za testenine).

Štetje časa kuhanja
: Prikaz poteklega časa od začetka časovnika (npr. za krompir).

Prihranek časa in učinkovitost

PowerBoost funkcija za vsa kuhališča
: Omogoča hitrejše zavretje vode po zaslugi 50 % več energije kot pri najvišji standardni stopnji.

PanBoost - PowerBoost funkcija za ponve: hitrejše segrevanje ponev kot pri najvišji standardni stopnji ob hkratni zaščiti premaza ponve.


Kuhinjske cone bodo samodejno združene ali ločene glede na obliko in velikost posode

MoveMode (3 nivoji): preprosto višanje ali nižanje stopnje moči s premikanjem posode naprej oziroma nazaj.

Samodejni prenos nastavitev: pri premiku lonca na drugo kuhališče se vse nastavitve že s pritiskom tipke prenesejo na novo kuhališče.

QuickStart funkcija: kuhalna plošča ob vklopu samodejno izbere kuhališče s posodo (ki je bila nanj postavljena, ko je bila plošča izklopljena).

ReStart funkcija: v primeru nenamernega izklopa omogoča obnovitev vseh predhodnih nastavitev z vnovičnim vklopom kuhalne plošče v 4 sekundah.

Pomoč pri kuhanju

FryingSensor s 5 nastavitvami temperature: s samodejnim uravnavanjem temperature, ki ga omogoča vgrajeno tipalo, preprečuje, da bi se jedi prismodile.

Asistent pri pomivanju: s pomočjo aplikacije Home Connect enostavno izberite ustrezno nastavitev temperature za določeno posodo.

Povezljivost

Home Connect funkcija (WLAN) - samo v državah, kjer je na voljo storitev Home Connect: tudi, ko ste zdoma, lahko z aplikacijo Home Connect preverite, če je kuhalna plošča vklopljena, oziroma pobrskate po receptih ali dodatnih funkcijah.

Design

ploska vgradnja

Varnost

Digitalni dvostopenjski indikator preostale toplote za vsako kuhališče: označuje, katera kuhališča so še vedno vroča oziroma topla.

Otroška varnostna ključavnica: preprečuje nenameren vklop kuhalne plošče.

Zaščita pri brisanju: brisanje prekipelih tekočin brez nenamernega spreminjanja nastavitev (blokiranje vseh gumbov na dotik za 30 sekund).

Glavno stikalo: izklop vseh kuhališč z dotikom enega gumba.

Varnostni izklop: zaradi varnosti se segrevanje brez posredovanja ustavi po vnaprej določenem času (prilagodljivo).

Prikaz porabe energije: prikazuje porabo elektrike za zadnji kuharski postopek.

Namestitev

Dimenzije aparata (VxŠxG mm): 227 x 792 x 512

Zahtevana velikost niše za vgradnjo (VxŠxD mm): 227 x 796  x 516

Min. debelina delovne površine: 16 mm

Priključna moč: 7.4 kW

PowerManagement funkcija: po potrebi omejite maksimalno moč (odvisno od varovalnega sistema v električni napeljavi).

Dolžina kabla: 1.1 m, Priključni kabel priložen

Omogoča namestitev v kamnitno, granitno ali sintetično delovno površino. Možnost namestitve v delovno površino iz drugega materiala morate preveriti pri proizvajalcu.

Montaža možna tudi v izrez v pultu 60 cm

Indukcijska kuhalna plošča z integrirano napo

Indukcijska plošča s popolnoma integrirano visoko zmogljivo napo

Primerna za sisteme z odvajanjem ali s kroženjem zraka (vključno z različnimi načini programske opreme). Kuhalna plošča vključuje dodatni pribor za konfiguracijo kroženja zraka brez odvajanja, vključno s štirimi filtri cleanAir in teleskopskim drsnim elementom. Na voljo je tudi dodatni pribor za druge tipe konfiguracij. Podrobnosti najdete v opombah za načrtovanje.

Estetsko integriran dizajn za dovajanje zraka, ki se povsem zlije s površino, s toplotno odpornim steklokeramičnim elementom za prosto gibanje in postavljanje posode.

Prezračevalni sistem s 17-imi elektronsko nadzorovanimi stopnjami moči ventilatorja in dvema stopnjama povečanja moči, Boost/Intensive (z avtomatsko vrnitvijo v prejšnje stanje), s katerimi upravljate prek uporabniškega vmesnika na dotik DirectSelect Premium: neposreden in preprost izbor želenega kuhalnega polja, nivoja moči in dodatnih funkcij. Pameten, povsem avtomatski način prezračevanja na osnovi senzorjev:
- avtomatski vklop prezračevalnega sistema med uporabo kuhalne plošče - senzorji na kuhalni plošči omogočajo povsem avtomatsko prilagajanje stopenj moči prek naprednega algoritma, kar zagotavlja najvišjo stopnjo priročnosti - 3 možni načini občutljivosti algoritma za najvišjo stopnjo priročnosti (nizka stopnja hrupa, uravnoteženo delovanje, učinkovito delovanje). - avtomatska zakasnitev izklopa po kuhanju za odpravljanje vonjav po kuhanju (pri specifični stopnji delovanja ventilatorja z nizko stopnjo hrupa, 12 minut pri sistemih z odvajanjem zraka in 30 minut pri sistemih s kroženjem zraka, se lahko izklopi ročno)DirectSelect Premium: neposreden in preprost izbor želenega kuhalnega polja, nivoja moči in dodatnih funkcij.

- avtomatski vklop prezračevalnega sistema med uporabo kuhalne plošče

- senzorji na kuhalni plošči omogočajo povsem avtomatsko prilagajanje stopenj moči prek naprednega algoritma, kar zagotavlja najvišjo stopnjo priročnosti

- 3 možni načini občutljivosti algoritma za najvišjo stopnjo priročnosti (nizka stopnja hrupa, uravnoteženo delovanje, učinkovito delovanje).

-avtomatska zakasnitev izklopa po kuhanju za odpravljanje vonjav po kuhanju (pri specifični stopnji delovanja ventilatorja z nizko stopnjo hrupa, 12 minut pri sistemih z odvajanjem zraka in 30 minut pri sistemih s kroženjem zraka, se lahko izklopi ročno)

- ročno upravljanje možno prek upravljalnega gumba DirectSelect Premium: neposreden in preprost izbor želenega kuhalnega polja, nivoja moči in dodatnih funkcij.

Visoka učinkovitost, ventilator z nizko stopnjo hrupa z energijsko učinkovito tehnologijo BLDC. Visoke stopnje odvajanja pri zelo nizki stopnji hrupa s prijetnimi frekvencami, kar omogoča psihoakustično in aerodinamično optimiziran vmesnik s priloženim, nevidnim ventilatorjem. Visoka odpornost na padec pritiska pri daljših in bolj kompleksnih odvodnih ceveh/kanalih.

Maščobni filter in enota za zbiranje tekočine, ki sta enostavno snemljiva in omogočata enostavno čiščenje:
- priročno snemanje enote z eno roko s pomočjo steklokeramičnega ročaja. - Integrirani visokokakovostni maščobni filtri iz nerjavečega jekla z 12-imi sloji filtriranja in enim vrhnjim črnim slojem za povečano estetsko dovršenost.94 %odstotna učinkovitost filtriranja maščobe. 
- Vsi deli enote omogočajo enostavno čiščenje, so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju in odporni na toploto - (Zgornji) zbirnik tekočine z kapaciteto 200 ml za običajna nenamerna razlitja in zbiranje kondenzata, ki nastane pri kuhanju. - Zmogljiv sistem odvajanja razlite tekočine, ki presega 200 ml. - Zaščitni zbirnik tekočine z dodatno zmogljivostjo 700 ml za resnejše nenamerne pripetljaje. Primeren za pomivanje v pomivalnem stroju. Enostavno dostopen in snemljiv s spodnje strani. - Skupna zmogljivost zajemanja 900 ml (200 ml +700 ml). - Vodoodporen prezračevalni sistem

- priročno snemanje enote z eno roko s pomočjo steklokeramičnega ročaja.

- integrirani visokokakovostni maščobni filtri iz nerjavečega jekla z 12-imi sloji filtriranja in enim vrhnjim črnim slojem za povečano estetsko dovršenost. 94 % učinkovitost filtriranja maščobe

- vsi deli enote omogočajo enostavno čiščenje, so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju in odporni na toploto.

- (Zgornji) zbirnik tekočine z kapaciteto 200 ml za običajna nenamerna razlitja in zbiranje kondenzata, ki nastane pri kuhanju.

- Zmogljiv sistem odvajanja razlite tekočine, ki presega 200 ml.

- Zaščitni zbirnik tekočine z dodatno zmogljivostjo 700 ml za resnejše nenamerne pripetljaje. Primeren za pomivanje v pomivalnem stroju. Enostavno dostopen in snemljiv s spodnje strani.

- Skupna zmogljivost zajemanja 900 ml (200 ml +700 ml).

- Vodoodporen prezračevalni sistem.

Učinkovitost sistema prezračevanja:
- učinkovitost odvajanja pri sistemih z odvajanjem zraka (v skladu s standardom EN 61591): min. običajna nastavitev154 m3/h , maks. običajna nastavitev 500 m3/h, maks. običajna nastavitev 622 m3/h.
- učinkovitost odvajanja pri sistemih s kroženjem zraka (v skladu s standardom EN 61591): min. običajna nastavitev150 m3/h , maks. običajna nastavitev 500 m3/h , maks. nastavitev Boost-/Intensive 615 m3/h.
- stopnja hrupa pri sistemih z odvajanjem zraka (stopnja zvoka v skladu s standardom EN 60704-3): min. običajna nastavitev42 dB re 1 pW, maks. običajna nastavitev 69 dB re 1 pW, maks. nastavitev Boost-/Intensive 74 dBre 1 pW.
- stopnja hrupa pri sistemih s kroženjem zraka (stopnja zvoka v skladu s standardom EN 60704-3): min. običajna nastavitev41 dB re 1 pW, maks. običajna nastavitev 68 dB re 1 pW, maks. nastavitev Boost-/Intensive 72 dBre 1 pW.
-94 %odstotna učinkovitost filtriranja maščobe (v skladu s standardom EN 61591).

- učinkovitost odvajanja pri sistemih z odvajanjem zraka (v skladu s standardom EN 61591): min. običajna nastavitev 154 m3/h , maks. običajna nastavitev500 m3/h , maks. nastavitev Boost-/Intensive 622 m3/h .

- učinkovitost odvajanja pri sistemih s kroženjem zraka (v skladu s standardom EN 61591): min. običajna nastavitev 150 m3/h , maks. običajna nastavitev 500 m3/h , maks. nastavitev Boost-/Intensive 615 m3/h.

- stopnja hrupa pri sistemih z odvajanjem zraka (stopnja zvoka v skladu s standardom EN 60704-3): min. običajna nastavitev 42 dB  re 1 pW, maks. običajna nastavitev 69 dB  re 1 pW, maks. nastavitev Boost-/Intensive 74 dB  re 1 pW.

- stopnja hrupa pri sistemih s kroženjem zraka (stopnja zvoka v skladu s standardom EN 60704-3): min. običajna nastavitev 41 dB  re 1 pW, maks. običajna nastavitev 68 dB  re 1 pW, maks. nastavitev Boost-/Intensive 72 dB  re 1 pW.

- 94 % učinkovitost filtriranja maščobe (v skladu s standardom EN 61591).

Podatki o porabi in energetski učinkovitosti (v skladu z Uredbo (EU) št. 65/2014):
- Razred energijske učinkovitosti:B(v razponu energijske učinkovitosti od A+++ do D).
- Učinkovitost pretoka zraka:A.   
- Povprečna poraba energije:57.
- Razred učinkovitosti filtriranja maščobe:B.
- Minimalna običajna nastavitev in maksimalna običajna nastavitev hrupa::42 dB & 69 dB .

- Razred energijske učinkovitosti: B (v razponu energijske učinkovitosti od A+++ do D).

- Učinkovitost pretoka zraka: A .

- Povprečna poraba energije:: 57 .

-Razred učinkovitosti filtriranja maščobe: B .

Minimalna običajna nastavitev in maksimalna običajna nastavitev hrupa: 42 dB  & 69 dB .

2 x 2 komplet neposredno integriranih in visokozmogljivih filtrov cleanAir za odpravljanje vonjav (pri sistemih s kroženjem zraka).
- Optimizirana učinkovitost preprečevanja vonjav pri kuhanju živil s kompleksnimi molekulami vonja (npr. ribe). - Velika filtrirna površina z visoko zmogljivostjo preprečevanja vonjav. - Življenjska doba znaša 360 ur kuhanja (ne-regenerativen.    - Filtri z nizko stopnjo hrupa z optimizirano psihoakustiko. - Enostaven dostop in enostavno snemanje z zgornje strani - Obvestila o nasičenosti filtra cleanAir za preprečevanje vonjav prek uporabniškega vmesnika in prek aplikacije Home Connect s priročno možnostjo ponovnega naročanja (nov komplet filtriranja cleanAir HEZ9VRCR0). Za sisteme z odvajanjem zraka: 2 x 2 komplet neposredno integriranih in visokozmogljivih akustičnih filtrov za znatno znižanje hrupa in izboljšano psihoakustiko.

- Optimizirana učinkovitost preprečevanja vonjav pri kuhanju živil s kompleksnimi molekulami vonja (npr. ribe).

- Velika filtrirna površina z visoko zmogljivostjo preprečevanja vonjav.

- Življenjska doba znaša 360 ur kuhanja (ne-regenerativen).

- Filtri z nizko stopnjo hrupa z optimiziran psihoakustiko.

-Enostaven dostop in enostavno snemanje z zgornje strani

- Obvestila o nasičenosti filtra cleanAir za preprečevanje vonjav prek uporabniškega vmesnika in prek aplikacije Home Connect s priročno možnostjo ponovnega naročanja (nov komplet filtriranja cleanAir HEZ9VRCR0).

Za sisteme z odvajanjem zraka: 2 x 2 komplet neposredno integriranih in visokozmogljivih akustičnih filtrov za znatno znižanje hrupa in izboljšano psihoakustiko.

Opomba glede načrtovanja in nameščanja

Primerno za konfiguracijo z odvajanjem ali s kroženjem zraka, in sicer na štiri različne načine (kroženje zraka brez odvajanja, z delnim ali popolnim odvajanjem oziroma popolno odzračevanje). Kuhalna plošča vključuje dodatni pribor za konfiguracijo kroženja zraka brez odvajanja, vključno s štirimi filtri cleanAir in teleskopskim drsnim elementom. Priložen dodatni pribor omogoča enostavno in hitro namestitev ter montažo v vseh delovnih površinah globine ≥60 cm. Za druge tipe namestitve priporočamo enega od naslednjih kompletov dodatnega pribora:

- HEZ9VDKR1 za kroženje zraka z delnim odvajanjem v delovnih površinah globine ≥60 cm in do 960 mm višine. HEZ9VDKR0 za kroženje zraka z delnim odvajanjem v delovnih površinah globine ≥70 cm in do 960 mm višine.

- osnovni komplet HEZ9VDKE1 za odzračevanje v delovnih površinah globine ≥60 cm.

Na voljo je različen dodatni pribor za popolno odvajanje zraka ali za druge tipe sistemov kroženja zraka po meri.

Predlogi za načrtovanje:

- Namestitev je možna v konfiguraciji z otokom ali v steno usmerjeni konfiguraciji.

- Proizvod je skladen s preizkusom z igličastim plamenom (po IEC 60695-11-5) in razredom vnetljivosti V2 (po UL94).

- Najvišja globina je 223 mm pod steklom pri aparatih, nameščenih na delovni površini, in 227 mm pri plosko vgrajenih aparatih.

- Aparat mora biti prosto dostopen s spodnje strani (tj. za dostop do spodnjega zbiralnika tekočine).

- Pod kuhalno ploščo z vgrajenim dvižnim prezračevalnim sistemom ni treba namestiti vmesnega dna. Predali in/ali police v talni enoti morajo biti snemljivi. Zadnjo ploščo talne enote se lahko ohrani - potreben je le izrez za izpust zraka (položaj in velikost sta navedena v navodilih za namestitev).

- Pri konfiguraciji s kroženjem zraka brez odvajanja je treba za zadnjo ploščo pohištva zagotoviti navpično odprtino minimalno 25 mm dolžine. Priporočilo za idealno učinkovitost delovanja je 50 mm.

- Minimalna debelina delovne površine znaša 16 mm za aparate s standardnim sistemom montaže, nameščene na delovni površini ali plosko vgrajene v površino. Namestitev na še tanjše delovne površine je možna tudi z rezervnim delom: vsebina 626792.

- Skupna teža aparata je 26 kg - nosilnost in stabilnost, predvsem pri zelo tankih delovnih površinah, je treba okrepiti z ustreznimi podkonstrukcijami. Upoštevati je treba skupno težo aparata in specifikacije strukturne celovitosti proizvajalca delovne površine.

- Pri namestitvi s kroženjem zraka z delnim odvajanjem ali brez odvajanja je treba v območju podnožja zagotoviti odprtino za protitok ≥400 cm2. Odprtino je mogoče zagotoviti z odvodnimi rešetkami, lamelnimi rešetkami ali nekoliko skrajšanim podnožjem, odvisno od izbire, ki jo ponuja proizvajalec kuhinjskega pohištva.

- Do odvoda zraka na zadnji strani aparata lahko neposredno dostopate z moškim ploskim zračnim elementom (DN 150).

- Ventilator, odporen na padec pritiska, omogoča daljše in bolj kompleksne odvodne sisteme do 8 m s tremi 90 ° koleni, pri čemer ohranja zadostno stopnjo učinkovitosti.

- Pri namestitvi plošče z integrirano napo za odvajanje zraka in kamina s prezračevanjem prek dimnika mora biti napajalni vod aparata opremljen z ustreznim varnostnim stikalom. To ni potrebno pri sistemih kroženja zraka.

- Pri sistemih z odvajanjem zraka je treba namestiti enostranski ventil (ali protipovratni ventil) z maksimalnim tlakom odpiranja 65Pa.

Tehnične podrobnosti
Vrsta kuhališča
steklokeramično
Število kuhališč
4
Širina plošče [cm]
78
Višina plošče [cm]
22.7
Globina plošče [cm]
51.2
Upravljanje
elektronsko
Pametna povezava
ne
Posebnosti plošče
varnostna zaščita, varnostni izklop, Smart Cook
Barva
črna
Razred učinkov. filtr. maščob
B
Razred učinkov. pretoka zraka
A
Pretok zraka do [m3/h]
500
Garancija v letih
2
Letna poraba električne energije [kWh]
61.8
Razred energijske učinkovitosti- stara
B
Cached: Wed, 19 Jun 2024 00:25:40 GMT