VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

BOSE 700 Soundbar za domači kino bel

ID: 616430
899,99 €

ali od 23,96 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ustvarjen za biti najboljši soundbar na svetu - Vsebuje neprekosljivo kombinacijo prefinjenega dizajna in izjemnega zvoka.

NE SAMO POSLUŠATI AMPAK ZAČUTITI VSAK TRENUTEK.

Ne želite samo slišati Vaše filme, glasbo ali TV ampak začutiti silovite korake tiranozavra na zaslonu, rjovenje publike kadar šibkejši zmaga boj ali Vašo priljubljeno pesem z bučnim refrenom, ki Vam poviša srčni utrip. V ta namen smo želeli razviti najboljši soundbar na svetu, Bose Soundbar 700. Vsebuje neprekosljivo kombinacijo prefinjenega dizajna in izjemnega zvoka. Prekipeva s tehnologijami, ki v soundbaru prebudijo

 

Ustvarjen za biti najboljši soundbar na svetu - Vsebuje neprekosljivo kombinacijo prefinjenega dizajna in izjemnega zvoka.

NE SAMO POSLUŠATI AMPAK ZAČUTITI VSAK TRENUTEK.

Ne želite samo slišati Vaše filme, glasbo ali TV ampak začutiti silovite korake tiranozavra na zaslonu, rjovenje publike kadar šibkejši zmaga boj ali Vašo priljubljeno pesem z bučnim refrenom, ki Vam poviša srčni utrip. V ta namen smo želeli razviti najboljši soundbar na svetu, Bose Soundbar 700. Vsebuje neprekosljivo kombinacijo prefinjenega dizajna in izjemnega zvoka. Prekipeva s tehnologijami, ki v soundbaru prebudijo polno moč v vsakem trenutku Vašega razvedrila. Vgrajena Alexa pa omogoča, da je vsa Vaša glasba na konici Vašega jezika.

- Vgrajeno zvočno vodenje

Ker je v Bose Soundbar 700 vgrajena Amazon Alexa, lahko z njeno pomočjo nadzorujete Vašo glasbo, glasbene storitve, novice, informacije o vremenu in še veliko več ne da bi mignili s prstom. A kako Vam Alexa lahko koristi, če Vas ne sliši? Preizkusite izjemen odjemalec zvoka s pomočjo natančno razporejenih osmih mikrofonov, ki vas bodo slišali ne glede na glasnost vaše glasbe. Domišljen svetlobni indikator pa Vam sporoča, kdaj Alexa posluša, govori ali Vas posluša. In še na bolje bo šlo. Bodoče posodobitve programske opreme bodo omogočile nove in nove funkcije.

- Izgleda tako dobro kot zveni

Ponaša se z ojačano stekleno površino, z ovito kovinsko mrežico, čistimi linijami in izvrstnim ohišjem. Bose Soundbar 700 je čudovit tako od zunaj kakor od znotraj. Ali ga postavite na TV stojalo ali elegantno namestite na zid – v vsakem primeru je prijetno za oko in sluh.

- Eden daljinski upravljalnik je vse, kar potrebujete

Ste siti ugotavljati, kateri daljinec izbrati za Vaše naprave? Popolnoma razumemo. Zato smo razvili daljinski upravljalnik, katerega boste dejansko želeli uporabljati. Bose Soundbar 700 univerzalni daljinski upravljalnik je priložen pri nakupu Vašega soundbara in omogoča nadzor Vašega razvedrila le z dotikom tipke. Vključuje 6 prednastavitev in osvetli le tipke, katere v tistem trenutku potrebujete – to pa Vam olajša iskanje priljubljenih prednastavitev.

GLASBA. KAKORKOLI JO ŽELITE
Ko se odločate, kaj bi želeli poslušati, imate res veliko možnosti. Vašo priljubljeno glasbo lahko predvajate s pomočjo glasbenih storitev kot sta Spotify ali Amazon Music preko vašega domačega brezžičnega omrežja, zgolj s pritiskom na gumb. Za kakršnokoli pretakanje glasbe s pametnih naprav pa lahko pa uporabite Bluetooth povezavo. Apple AirPlay2 bo na voljo v začetku leta 2019.

- Prevzemite nadzor nad Vašo slišno izkušnjo
S pomočjo Bose Music aplikacije lahko na enemu mestu preprosto brskate po vaši glasbeni zbirki, se neopazno sprehajate med radijskimi postajami, seznami predvajanja in glasbenimi servisi. Poleg tega je na voljo dodaten, preprost način upravljanja Bose Soundbar 700 zvočnika. S pomočjo aplikacije je nastavitev prednastavitev enostavna – na ta način je Vaša priljubljena glasba vedno dostopna le s pritiskom na tipko. Omogoča tudi, da si več različnih uporabnikov lahko prilagodi vsebino in nastavitve. Aplikacija omogoča enostavno nastavitev sistema, saj vas vodi korak po korak.


Želite prestaviti v višjo prestavo? Izberite več.
Ko boste prvič slišali Bose Soundbar 700, boste razumeli, zakaj smo vrsto let porabili z ustvarjanjem ultimativne zvočne izkušnje. A če želite, imamo na voljo še veliko več, kadarkoli želite – zgolj dodajte brezžičen Bose Bass Module 700. To pa pomeni razliko med slišati bas ali občutiti grmenje. Ni dovolj? Za prvovrstno surround izkušnjo dodajte še Bose Surround zvočnike.

Mere/teža

Soundbar: 5.72 cm H x 97.8 cm W x 10.8 cm D (4.76 kg vsak)

Vhodi in izhodi

HDMI izhod z Audio Return Channel (ARC)
Izboljšan Audio Return Channel (eARC)
Consumer Electronics Control (CEC)
Optični TOSLink
Vhod za napajanje
USB vhod
Dodatne podrobnosti
Podprt zvočni format: Dolby Digital. DTS
Združljivost video vira: HDMI

VSEBINA

Bose Soundbar 700 zvočnik
Daljinski upravljalnik
Štiri AA baterije
Čistilna krpica
ADAPTiQ slušalke
Optični kabel
HDMI kabel
Napajalni kabel

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Predvajanje formatov
MP3
Dostop do internetnih vsebin
da, da
Vrsta hišnega kina
SoundBar
Nizkotonec
brezžični
Maksimalna moč
/
Standard zvoka
mono
Predvajanje medijev
ne
Cached: Sat, 15 Jun 2024 14:50:34 GMT