Išči
Big BangIzdelkiVrt & orodjeŽari & priborBRAUN Multigrill 9 PRO CG9167TI namizni žar

BRAUN Multigrill 9 PRO CG9167TI namizni žar

ID: 21142028
Novo
369,99 €

ali od 12,59 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

2200 W kontaktni, namizni žar Braun Multigrill 9 PRO CG9167TI se ponaša z izjemno vsestranskostjo in zmogljivostjo, kar bo vašo pripavo hrane dvignilo na še višjo raven. Ima veliko površino za peko, skrajšan čas predgretja in tri vrste plošč (rebrasto, ravno in plošča za vaflje), katerih temperaturo lahko nastavite posamezno in imajo tudi dvojo plast premaza proti prijemanju.

 

Predstavljamo Braun Multigrill – celovito rešitev za pripravo popolnega obroka na žaru in še veliko več. Ne glede na to, ali gre za zajtrk, kosilo, večerjo ali prigrizke, je Braun MultiGrill 9 Pro vaš vsestranski kuhinjski spremljevalec. Izkusite praktičnost te pametne naprave, ki združuje tri visokozmogljive plošče in tri prilagodljive položaje za kuhanje v enem.

Poslovite se od težav s pripravo hrane s pomočjo številnih loncev in ponev. Z MultiGrill 9 Pro boste nahranili vso družino ali skupino prijateljev. In ko končate s kuhanjem, je čiščenje preprosto – preprosto odstranite nelepljive plošče z enim klikom in jih operite v pomivalnem stroju.

Bodite kreativni v kuhinji s tremi prilagodljivimi položaji za pripravo jedi. Tradicionalni kontaktni položaj nežno stisne hrano med ploščami, kar je idealno za sočne burgerje in zlato rjavo popečene sendviče. Napravo preklopite v odprto pozicijo za peko na žaru, pri čemer istočasno pečete zrezke na eni strani in pečete zelenjavo na drugi strani. Raziščite še večjo vsestranskost s položajem pečice, popolnim za peko občutljivih jedi, kot so ribe, bruskete ali rezine pice.

Za bolj zdrave, dobro uravnotežene obroke izbirajte med tremi vrstami plošč – rebrasta plošča za sočne zrezke, ravna plošča za palačinke in ribe in plošče za vaflje z visokim robom za sladke ali slane vaflje. Plošče Braun MultiGrill imajo vrhunsko dvojno plast premaza proti prijemanju, kar odpravlja potrebo po dodatnem olju. Integrirana posoda za maščobo učinkovito odvaja odvečno olje in sokove pri kuhanju, s čimer ohranja vaše recepte zdrave brez ogrožanja okusa.

MultiGrill 9 Pro, podprt z Braunovo izjemno zmogljivostjo, ima vgrajene grelne elemente za hitrejšo in doslednejšo pripravo obrokov. Dva neodvisna elektronska termostata omogočata natančen nadzor temperature za vsako ploščo, kar vam omogoča pripravo dveh vrst hrane hkrati pri različnih temperaturah.

Peko na žaru dvignite na višjo raven z MultiGrill 9 Pro, ki zagotavlja profesionalne rezultate z integrirano temperaturno sondo za natančno peko na žaru. Uživajte v paninih in burgerjih s pritiskom na gumb s tremi samodejnimi programi, vključno s funkcijo ohranjanja toplote.

Izkusite užitek priprave hrane z asortimentom Braun Multigrill – vašim visokozmogljivim partnerjem v kuhinji!

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:

Material plošče: Tlačno lit Aluminij

Moč: 2.200 W

Maksimalna temperatura: 240 °C (peka 265 °C)

Vključene plošče: 2 plošči za žar, 2 ravni plošči, 2 plošči za vaflje

Položaji kuhanja 3: kontakt, žar, pečica

Dimenzije izdelka: (D x Š x V) 44,5 x 35,5 x 18 cm

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta žara
namizni žar
vrsta goriva za žar
električni žari
Cached: Wed, 08 May 2024 19:58:02 GMT