Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaŽenska negaIPL odstranjevalci dlačicBRAUN PL 5157 IPL laserski odstranjevalec dlačic

BRAUN PL 5157 IPL laserski odstranjevalec dlačic

ID: 20335855
699,99 €

ali od 18,64 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Braun IPL Silk·expert Pro 5 PL5157 – Najnovejša generacija aparatov IPL za ženske in moške, sistem za odstranjevanje dlačic v domačem okolju, aparat za vidno odstranjevanje dlačic, bel in zlat, z elegantno torbico, brivnikom Venus in natančno glavo.

 

Braun Silk·expert Pro 5, PL5157 Ženski aparat IPL, vidno odstranjevanje dlačic v domačem okolju

●       Doma poskrbite za do 12 mesecev gladke kože kot iz salona. Vidna odstranitev dlačic v samo štirih tednih¹.

●       Optimalna moč za vsak predel telesa s tehnologijo Skin pro 2.0 (SendoAdapt™), kakršno uporabljajo v salonih in ki se samodejno in stalno prilagaja barvi kože.

●       Braunov najhitrejši aparat IPL za manj izpuščenih mest. Do 125 bliskov na minuto za enostaven postopek in boljšo pokritost kože.

●       Nežen do kože s dva nežna načina delovanja, ki zmanjšajo intenzivnost svetlobe, kar ublaži postopek na občutljivih predelih, kot so obraz, pazduhe ali intimni predeli.

●       Več glav za uporabo na vseh območjih od glave do pet. Standardna glava za pazduhe in spodnji del nog in široka glava za zgornji del nog, prsni koš in hrbet.

 

¹ Pri uporabi po priporočenem postopku, posamezni rezultati lahko odstopajo.

 

Vsebina škatle:

1 × Silk·expert Pro 5 s standardno glavo

1 × dodatna natančna glava

1 × brivnik Venus Extra Smooth Swirl

1 × mehka torbica

 

Vidni rezultati, ki trajajo do 12 mesecev

Najboljša moč v svojem razredu za vidno zmanjšanje števila dlačic v samo štirih tednih in gladko kožo, ki traja do šest mesecev. Aparat uporabljajte en mesec enkrat na teden in že bodo vidni prvi rezultati na poti proti dolgotrajno gladki koži.

 

Močan in nežen

Senzor Skin pro 2.0 (SendoAdapt™),  odčita barvo kože 80-krat na sekundo in samodejno prilagaja stopnjo intenzivnosti, da zagotovi popolno ravnovesje med hitrimi rezultati in nežnostjo do kože.

 

Natančen in temeljit

Ta aparat IPL je opremljen s širokim nastavkom za večja območja, na primer zgornji del nog, prsni koš ali hrbet, in standardnim nastavkom, ki je idealen za pazduhe.

 

Gladka koža celo na občutljivih predelih

S pritiskom na tipko vklopite enega izmed dveh nežnih načinov delovanja, ki prilagodi intenzivnost svetlobe za dolgotrajno gladko kožo tudi na občutljivih predelih. Idealen tudi za tiste, ki aparat IPL uporabljajo prvič.

 

Manj izpuščenih mest

Silk-expert Pro 5 je najhitrejši aparat IPL na trgu³ – najmanjši interval oddajanja bliskov je 0,5 sekunde. Stalni, izjemno hitri bliski omogočajo preprosto drsenje po koži in manj izpuščenih mest.

 

³ Skupna tehnologija s podjetjem Cyden

 

10 stopenj intenzivnosti

Silk·expert Pro 5 nudi 10 stopenj intenzivnosti. Natančno zaznava celo najmanjše razlike v barvi kože po telesu in jim ustrezno prilagodi stopnjo intenzivnosti. To vam zagotavlja popolno ravnovesje moči pri doseganju dolgotrajnih rezultatov v domačem okolju.

 

Najboljša trajna moč v svojem razredu

Silk·expert Pro 5 je zasnovan, da traja do 22 let in zagotavlja raven moči do 6 J/cm² – najhitrejši način, da dosežete dolgotrajno gladko kožo.

 

Odkrijte, ali je naprava IPL ustrezna za vas

Aparat Braun IPL je primeren za širok razpon barve kože, od svetlih do srednje temnih odtenkov, in dlačice, ki so lahko od naravno blond do temno rjave ali črne. Tehnologija IPL je najmanj primerna za zelo svetle, rdeče, sive ali bele dlačice, v katerih je manj melanina, ki bi absorbiral svetlobo.

Tehnične podrobnosti
Število stopenj moči
10
Garancija v letih
2
Čas delovanja do [min]
0
Dodatno
nastavek za telo, nastavek za obraz, nastavek za občutljive predele
Cached: Thu, 13 Jun 2024 17:02:00 GMT