Išči
Big BangIzdelkiAvdio & GlasbilaHi-FiDALI SUB E-12 F Black Hi-Fi nizkotonec

DALI SUB E-12 F Black Hi-Fi nizkotonec

ID: 499638
649,99 €

ali od 17,31 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
NIzkotonec DALI SUB E-12 F prinaša novo stopnjo v razvoju nizkotoncev. S 30 cm wooferjem zlahka in natančno premika velike količine zraka in tako ustvarja globoke base. Stožec je narejen iz čistega aluminija, ki prinaša izvrstno togost in eleganten izgled. Sistem s težkim magnetom upravlja z veliko štirislojno tuljavo, trpežen pogon pa zagotavlja, da bo nizkotonec vedno dosegal signal iz ojačevalca. V sistemu za domači kino se odlično ujema z vsemi zvočniki Dali, predvsem s serijo Zensor.

 

Ojačevalec z 170 W RMS
Srce nizkotonca je ojačevalec Class D z 170 W RMS moči in visokim linearnim odzivom. Deluje kot popoln podaljšek vašega AV sistema za nizke tone. Rezultat je mogočno in uravnoteženo reproduciranje zvoka ter brezhibna integracija z ostalimi zvočniki. Vključeno ima tudi zaščito pred preobremenitvijo.

Nadzor nad zvokom in videzom
Zadnja stran nizkotonca SUB E-12 F prinaša nadzor nad nastavitvijo glasnosti, faze in zgornjih frekvenc, medtem ko funkcija power on/off samodejno upravlja prek zaznavanja signala. Z možnostjo vhodov LFE in LINE pa bo idealen sopotnik vsakega AV sistema.
 Zvočnik je dvignjen od tal zaradi aluminijastega podnožja, zaradi posebne zgradbe, pa ga lahko postavite tudi povsem k steni. Prednja rešetka je pritrjena z magneti - če jo odstranite, takoj spremenite vizualni vtis iz diskretnega v ekstravagantnega.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
5
Barva
črna/modra
Frekvenčni razpon (Hz)
28-190
Frekvenčni razpon
28-190 Hz
Impedanca
24, 24
Občutljivost (dB)
112
Sistem zvočnika
enosistemski, enosistemski
Vrsta zvočnika
nizkotonec, nizkotonec
Impedanca [Ω]
24
Občutljivost [dB]
112
Občutljivost
112
Cached: Wed, 28 Feb 2024 22:57:35 GMT