Išči

DENON AVC-X3700H AV sprejemnik

ID: 681035
1.399,00 €

ali od 37,25 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Vrhunska izkušnja domačega kina - podpora 8K

AVC-X3700H ponuja vrhunsko izkušnjo domačega kina s podporo 8K / 60Hz in podporo za video igre 4K / 120Hz ter podporo najnovejšim specifikacijam HDMI. Omogoča tudi ustvarjanje najboljšega 4K domačega kina in zagotavlja spoznanje, da je vaš AV ojačevalnik pripravljen na podporo 8K, kadar koli želite. Uživajte v najkakovostnejšem 3D zvoku in slikah, ki bodo zadovoljili tudi najzahtevnejše avdiofile in ljubitelje filma.

 

VRHUNSKO DOŽIVLJANJE GLASBE IN KINA, DOMA – 8K READY

AVC-X3700H ponuja vrhunsko doživetje domačega kina s prehodom 8K / 60Hz, 4K/120Hz** prehodom za igre, kot tudi podporo za najnovejše specifikacije HDMI. Novi AVR-X3700H vam omogoča, da zgradite najboljši 4K domači kino danes v vednosti, da je vaš AV sprejemnik 8K pripravljen. Uživajte v najkakovostnejših 3D avdio in video posnetkih tudi za najzahtevnejše zabavne potrebe.

 

MOČAN 9- KANALNI OJAČEVALEC

Na vseh kanalih so diskretni visokotokovni ojačevalniki AVC-X3700H ponuja zmogljivost 180 W na kanal. Gonilniki z nizko impedanco zagotavljajo obratovalno stabilnost širokemu spektru zvočnikov za uravnotežen, tonski zvok. Nadgradite svoja pričakovanja v zabavi domačega kina.

 

NASLEDNJA GENERACIJA V IGRANJU

Z najnovejšo podporo za HDMI bo novi AVC-X3700H vaše igralništvo dvignil na naslednjo raven. Uživajte v igrah s 4K/120Hz** prehodom in povečanjem, pa tudi s spremenljivo hitrostjo osveževanja (VRR), hitrim prenosom okvirjev (QFT) in samodejnim načinom nizke zamude (ALLM), ki zmanjšuje ali odpravlja zaostajanje in trganje okvirja, kar ponuja gladkejše , igranje brez iger.

 

BLUETOOTH AVDIO PRETAKANJE GLASBE

Uživajte v svojem najljubšem zvoku, ne da bi prebudili ves dom s prenosom zvoka, ki prihaja iz AV sprejemnika, v vaše slušalke Bluetooth. AVC-X3700H vam celo omogoča predvajanje zvoka v Bluetooth slušalkah in na povezanih zvočnikih hkrati. Če imate družinskega člana ali prijatelja z okvaro sluha, priporočamo to nastavitev.

 

VGRAJENI HEOS ZA BREZŽIČNO PRETAKANJE GLASBE

Uživajte v svoji najljubši glasbi v kateri koli sobi vašega doma brezžično s pomočjo HEOS vgrajene tehnologije. Predvajajte isto skladbo v vsaki sobi ali izberite drugo skladbo za vsako povezano sobo - izbira je vaša. Sodeluje tudi z Amazon Alexa, Google Assistant in Apple Siri, ki zagotavlja vrhunski govorni nadzor in neverjeten zvok za vašo zabavo. Priključite zvočnike Denon Home za zvok-po-celi-hiši. HEOS podpira brezplačne TuneIn, kot tudi in vrhunske Spotify, Amazon Music HD, TuneIn, SoundCloud, TIDAL in še več.

 

POPOLNA 3D AUDIO PODPORA

Potopite se v 3D zvok z Dolby Atmos, Dolby Atmos višinsko tehnologijo za virtualizacijo, DTS: X in DTS Virtual: X in IMAX Enhanced ( razžirjen ). AVC-X3700H podpira do 11.2 kanalno procesiranja z ojačevalci na 9 kanalih. Lahko dodate še 2 kanalni močnostni ojačevalnik za zapolnitev zvoka in ustvarite 7.2.4 Atmos kino sistem za še bolj doživeto 3D zvočno izkušnjo.

GEARED UP FOR 8K ULTRA HD

Z novim AVC-X3700H uživajte v vsej svoji zabavi z najnovejšo tehnologijo, ki je na voljo, in gledajte svoje filme z neprimerljivo jasnostjo. Uživajte v svojih filmih v 8K z 8K / 60Hz prehodom in povečanjem, pa tudi z najnovejšo tehnologijo AV sprejemnikov, kot sta Dynamic HDR in Quick Media Switching (QMS), ki se v filmih uporablja za odpravo video zamude.

DELUJE Z NAJNOVEJŠEMI GLASOVNIMI POMOČNIKI

Uživajte v glasovnem nadzoru in popolni prilagodljivosti vodilnih govornih storitev. S pametnim zvočnikom ali telefonom govorite ukaze z Amazon Alexa, Google Assistant in Apple Siri. Prosite, da predvajate svojo najljubšo glasbo, povečate glasnost, preidite na naslednjo skladbo, preklopite vnose in še več. Preklopite med glasovnimi storitvami ali izberite najljubšo, ki jo želite uporabiti - izbira je vaša. Funkcionalnost je odvisna od glasovnega agenta.

PODPORA ZA VISOKO-RESOLUCIJO ZVOKA

Uživajte v vrhunski zvočni skladnosti z vašimi najljubšimi zvočnimi posnetki vvisoki ločljivostji. AVC-X3700H odlikuje najnovejši 32-bitni pretvornik D / A AKM, ki omogoča dekodiranje zvoka visoke ločljivosti z več vrstami datotek brez izgub, vključno z ALAC, FLAC in WAV s hitrostjo do 192kHz / 24bit. Kompatibilen je tudi z DSD datotekami 2,8 / 5,6 MHz (DSD je format zvočnega kodiranja SACD). Predvajajte jih s pomnilnih naprav prek USB-ja na sprednji plošči ali prek omrežnih virov. AVC-X3700H podpira tudi druge vrste datotek, kot sta MP3 in WMA.

ENOSTAVNA NASTAVITEV

Priloženi hitri vodnik za uporabo AVC-X3700H ponuja preprosta, jasna navodila za začetek. Ko televizor povežete z napravo AVC-X3700H prek HDMI-ja, se na zaslonu televizorja prikaže ekskluzivni asistent za nastavitev Denon-a, ki vas vodi po namestitvi, korak za korakom. Na zadnji strani AV sprejemnika je vrstica barvnih kod zvočnikov nameščena vodoravno, kar omogoča preprosto in organizirano povezovanje žic zvočnikov. AVC-X3700H bo samodejno preimenoval vhode HDMI, ko jih povežete ali jih lahko ročno preimenujete.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Število analognih avdio vhodov
1
Barva
črna
Brezžična povezava
WLAN
DAB sprejemnik
ne
Daljinski upravljalnik
da
Hdmi 1.4 izhod
3, 3
Hdmi 1.4 vhod
7, 7
Internetni radio
da
Izhod za nizkotonec
2
Izhod za slušalke
1
Koaksialni vhod
2
Komponentni video izhod
da, 1
Komponentni video vhod
1, 1
Kompozitni izhod
1, 1
Kompozitni vhod
3, 3
Kompozitni video vhodi
3
Maksimalna moč
170 W
Optični vhod
2
Vhod za gramofon
1
Vrsta receiverja
9.2 kanalni, 9.2 kanalni
Vrsta zvoka
5.1, prostorski
HDMI vhodi
7
Analogni avdio vhodi
1
Komponentni video vhodi
1
HDMI izhodi
3
Maksimalna moč
170
Funkcija multiroom
da
Cached: Thu, 25 Apr 2024 08:33:57 GMT