Išči

DENON AVC-X4700 AV receiver 9.2 8K črn

ID: 696094
1.999,99 €

ali od 51,27 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

DENON AVC-X4700H črn9,2-kanalni 8K AV sprejemnik s podporo za 3D zvok z Dolby Atmosom, vgrajenim sistemom HEOS in glasovnim nadzorom ter podporo za Bluetooth, Wi-Fi, Air-Play-2 itd.

 

VRHUNSKO DOŽIVLJANJE GLASBE IN KINA, DOMA – 8K READY

AVC-X4700H ponuja vrhunsko doživetje domačega kina s prehodom 8K / 60Hz, 4K/120Hz** prehodom za igre, kot tudi podporo za najnovejše specifikacije HDMI. Novi AVC-X4700H vam omogoča, da zgradite najboljši 4K domači kino danes v vednosti, da je vaš AV sprejemnik 8K pripravljen. Uživajte v najkakovostnejših 3D avdio in video posnetkih tudi za najzahtevnejše zabavne potrebe.

 

MOČAN 9- KANALNI OJAČEVALEC

Na vseh kanalih so diskretni visokotokovni ojačevalniki AVC-X4700H ponuja zmogljivost 200W na kanal. Gonilniki z nizko impedanco zagotavljajo obratovalno stabilnost širokemu spektru zvočnikov za uravnotežen, tonski zvok. Nadgradite svoja pričakovanja v zabavi domačega kina.

 

NASLEDNJA GENERACIJA V IGRANJU

Z najnovejšo podporo za HDMI bo novi AVC-X4700H vaše igralništvo dvignil na naslednjo raven. Uživajte v igrah s 4K/120Hz** prehodom in povečanjem, pa tudi s spremenljivo hitrostjo osveževanja (VRR), hitrim prenosom okvirjev (QFT) in samodejnim načinom nizke zamude (ALLM), ki zmanjšuje ali odpravlja zaostajanje in trganje okvirja, kar ponuja gladkejše , igranje brez iger.

 

BLUETOOTH AVDIO PRETAKANJE GLASBE

Uživajte v svojem najljubšem zvoku, ne da bi prebudili ves dom s prenosom zvoka, ki prihaja iz AV sprejemnika, v vaše slušalke Bluetooth. AVC-X4700H vam celo omogoča predvajanje zvoka v Bluetooth slušalkah in na povezanih zvočnikih hkrati. Če imate družinskega člana ali prijatelja z okvaro sluha, priporočamo to nastavitev.

 

VGRAJENI HEOS ZA BREZŽIČNO PRETAKANJE GLASBE

Uživajte v svoji najljubši glasbi v kateri koli sobi vašega doma brezžično s pomočjo HEOS vgrajene tehnologije. Predvajajte isto skladbo v vsaki sobi ali izberite drugo skladbo za vsako povezano sobo - izbira je vaša. Sodeluje tudi z Amazon Alexa, Google Assistant in Apple Siri, ki zagotavlja vrhunski govorni nadzor in neverjeten zvok za vašo zabavo. Priključite zvočnike Denon Home za zvok-po-celi-hiši. HEOS podpira brezplačne TuneIn, kot tudi in vrhunske Spotify, Amazon Music HD, TuneIn, SoundCloud, TIDAL in še več.

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
3D tehnologija
da
A/b zvočnik
da
Število analognih avdio vhodov
6
Barva
črna
Brezžična povezava
Wi-Fi
DAB sprejemnik
da
Daljinski upravljalnik
da
Funkcija multiroom
da
Hdmi 1.4 izhod
3
Hdmi 1.4 vhod
7
Internetni radio
da
Izhod za slušalke
da
Koaksialni izhod
da
Koaksialni vhod
ne
Komponentni video izhod
da
Komponentni video vhod
2
Maksimalna moč
135
Optični vhod
2
Teža
13,8
Vhod za gramofon
1
Vrsta receiverja
9.2 kanalni, 9.1 kanalni
Globina [cm]
31.5
HDMI vhodi
7
Širina [cm]
43.5
Teža [kg]
13.8
Analogni avdio vhodi
6
Komponentni video vhodi
2
HDMI izhodi
3
Višina [cm]
16.7
Vrsta zvoka
prostorski
Maksimalna moč
165 na kanal
Cached: Wed, 19 Jun 2024 14:12:17 GMT