VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

EnergySilence Aero4250 Or CECOTEC

ID: 20357764
121,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

 

Stropni ventilator z lučjo EnergySilence Aero 4250 Flow Orange. Zagotovite si svež zrak v vašem domu s pomočjo bakrenega motorja ventilatorja, 40 W moči in 5 lopaticami, premera 106 cm. Izbirajte med 6 hitrostmi delovanja, nastavite pa lahko tudi časovnik (do 8 ur). Napravo upravljajte s pomočjo daljinskega upravljalnika.

 

Velika moč 40 W, z visoko zmogljivim bakrenim motorjem, ki poveča pretok zraka in občutek svežine, z največjo zanesljivostjo in vzdržljivostjo. Njegov enosmerni motor izboljša delovanje ventilatorja, s čimer se poveča njegova učinkovitost in zmanjša poraba elektrike. Tiho delovanje. Širok premer 106 cm, ustvari večjo svežino zraka.

Ventilator vključuje LED luč. Zagotovite si svetlobo in svež zrak v vašem domu na najbolj učinkovit in cenovno ugoden način.

Udobno in preprosto upravljanje zahvaljujoč daljinskemu upravljalniku, s katerim lahko izbirate način delovanja ventilatorja.

Časovnik vam omogoča, da izberete do 8 ur delovanja, po katerem se ventilator izklopi.

Izbirate lahko med 6 hitrostmi delovanja in intenzivnost zračnega toka prilagajate vašim potrebam.

Sistem, sestavljen iz 5 popolnoma inovativnih in aerodinamičnih reverzibilnih lopatic, zasnovanih tako, da maksimizirajo pretok zraka in zagotavljajo stalen pretok svežega zraka.

Ventilator ima inverzni sistem vrtenja motorja za izvajanje funkcije poletje/zima. S stikalom se izbere smer vrtenja lopatic, poleti v eno smer, da ustvari prijeten vetrič, in pozimi v nasprotno smer, da potisne vroč zrak, ki se zadržuje pri stropu, proti tlom, kar odlično dopolnjuje vaš sistem ogrevanja.

Dimenzije: 106 x 106 x 44 cm

Teža: 5,74 kg

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Časovnik
da
Število hitrosti
6
Vrsta ventilatorja
zidni
Moč [W]
40
Premer [cm]
106
Cached: Sat, 20 Apr 2024 00:20:02 GMT