VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

EOS80D 18-135IS USM CANON

ID: 599212
1.299,99 €

ali od 34,62 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zmogljiv, vsestranski in odziven fotoaparat za ustvarjalno izražanje EOS 80D je odličen za fotografiranje športnih dogodkov, portretov, pokrajine, ulice, potovanj in prizorov v šibki svetlobi. Izjemen je tudi za resno snemanje filmov, saj je opremljen z inovativno tehnologijo, ki zagotovi osupljive rezultate v vseh okoliščinah.

 








Canon EOS 80D


Oglejte si uradno predstavitev:





















Raziščite nova področja fotografije


Reagirajte instinktivno in zlahka ovekovečite hitro premikajoče se prizore športa ali narave po zaslugi visokozmogljivega sistema samodejnega ostrenja, največje hitrosti neprekinjenega fotografiranja 7 sličic na sekundo in nastavljivih gumbov.
















45-točkovni sistem križnega samodejnega ostrenja


Ovekovečite hitro športno dogajanje z izjemno ostrimi slikami tudi pod žarometi po zaslugi izredno odzivnega in natančnega sistema samodejnega ostrenja, ki deluje v zahtevnih svetlobnih pogojih vse do –3EV. 45-točkovni sistem križnega samodejnega ostrenja omogoča, da izberete točko ali območje samodejnega ostrenja, ki ustreza vaši kompoziciji, ter nudi večjo natančnost in nadzor nad večjimi območji ostrenja za osupljive rezultate ne glede na to, kje v kadru je vaš subjekt.










Neprekinjeno fotografiranje s hitrostjo 7 sličic na sekundo


Izkoristite najboljšo priložnost, da ujamete bežen trenutek, po zaslugi največje hitrosti fotografiranja 7 sličic na sekundo v polni ločljivosti. Kot nalašč za spontano fotografiranje športnih dogodkov in prizorov iz narave.
















Prilagodljivi kontrolniki


Uživajte v nadzoru in prilagodljivosti ohišja EOS srednjega razreda po zaslugi nastavljivih gumbov, zgornjega zaslona LCD in prikaza ogleda v živo, ki vam omogočajo enostaven pregled nastavitev in hitro prilagoditev fotoaparata svojim potrebam.










Osupljiva kakovost fotografij in filmov v najrazličnejših pogojih


Zajemite kakovost, ki si jo vaša ustvarjalnost zasluži. EOS 80D ustvari osupljive slike v različnih svetlobnih pogojih, ki so polne detajlov, barv in vzdušja ter so po zaslugi tipala APS-C CMOS s 24,2 milijona slikovnih pik in procesorja DIGIC 6 nemudoma pripravljene na urejanje in prikazovanje.
















Inteligentno iskalo


Oglejte si celotno sliko vse do robov kadra ter uporabite takojšnji prikaz nastavitev fotografiranja in inteligentno iskalo s približno 100 % pokritostjo kadra. Fotografirajte bolj diskretno s tihim neprekinjenim načinom fotografiranja s hitrostjo 3 sličic na sekundo.










Vgrajen oddajnik Speedlite


Raziščite ustvarjalne možnosti osvetlitve tako, da postavite Canonove bliskavice Speedlite ločeno od fotoaparata in jih upravljate z oddajnikom Speedlite, vgrajenim v EOS 80D.
















Sistem EOS


Odkrijte nove ustvarjalne priložnosti z obsežnim sistemom EOS objektivov EF in dodatne opreme.





Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna
Zaslon, občutljiv na dotik
da, da
Ločljivost fotoaparata
24
Ločljivost fotoaparata [MP]
24
Ločljivost videa
FullHD
Tip fotoaparata
DSLR
Ločljivost tipala fotografija
24 MIO slikovnih točk
Optični zoom (x)
18-135 mm
Način snemanja
Full HD 1080p
Vrsta baterije
Li-ion
Diagonala zaslona
7,6 cm (3'')
Vrsta pomnilniške kartice
SD HC kartica
Stabilizator slike
da
Video snemanje
da
Cached: Fri, 29 Mar 2024 11:26:31 GMT