VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

FITBIT Inspire 2 - White fit zapestnica

ID: 679822
145,67 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 4.3. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Zmagovalna kombinacija, ki vam bo pomagala doseči cilj. Ta fit zapestnica je enostavna za uporabo, ponuja pa vam stalno spremljanje srčnega utripa, Active Zone Minutes in veliko več. Za nove Premium uporabnike je vključena še brezplačna 1-letna naročnina na storitev Fitbit Premium, ki vam ponuja osebno vodenje, analizo in nasvete za boljši spanec. Vse za vaš novi, bolj zdravi jaz.

 

Naj zdravje postane navada z enostavno pametno zapestnico, ki ponuja 24/7 spremljanje srčnega utripa, aktivnih minut, aktivnosti ter spanja, do 10 dni trajanja baterije in več.** Ustvarjena je, da vas vodi, spodbuja, slavi vaš uspeh in vas ohranja na poti proti vaši ciljni telesni teži in telesni pripravljenosti.

24/7 SPREMLJANJE SRČNEGA UTRIPA

S pomočjo 24/7 spremljanja srčnega utripa boste lahko bolje izkoristili treninge, si ogledali območja srčnega utripa, spremljali spalne faze in točneje ocenili porabo kalorij.

 

FITBIT APLIKACIJA

Inspire 2 se samodejno sinhronizira z večino priljubljenih telefonov in tablic za ogled statistik, vzorcev in napredka v Fitbit aplikaciji.

 

CELODNEVNA PORABA KALORIJ

Na Inspire 2 ali v Fitbit aplikaciji preverite, koliko kalorij ste porabili preko dneva, da boste lahko vzdrževali ustrezno prehrano.

 

OCENA SPANCA

Ocena spanca je hiter in enostaven način za pridobitev podatka o tem, kako dobro ste spali, spremljanje dolgoročnih spalnih vzorcev in proslavljanje vašega napredka, ko se zbudite polni energije.

 

VEČ KOT 20 NAČINOV VADBE + PAMETNO SLEDENJE

Izberite izmed več kot 20 načinov vadbe za pridobivanje statistik v realnem času med svojimi treningi - ali pustite, da pametno sledenje samodejno prepozna in začne beležiti vašo vadbo.

 

SRČNI UTRIP V MIROVANJU

Nosite Fitbit Inspire 2 cel dan in vso noč za beleženje vašega srčnega utripa v mirovanju in spremljanje vzorcev vašega srčnega utripa v daljših časovnih obdobjih.

VAJE NADZOROVANEGA DIHANJA

Fitbit Inspire 2 vam pomaga najti trenutke sprostitve v dnevu z vajami nadzorovanega dihanja, ki so prilagojene po meri uporabnika na podlagi srčnega utripa.

alt za Premium: Privoščite si trenutke sprostitve v svojem dnevu z vajami nadzorovanega dihanja po meri uporabnika na Inspire 2 in Premium vajami čuječnosti v Fitbit aplikaciji.

SPREMLJANJE MESEČNIH CIKLOV

Poglobite poznavanje svojega telesa z uporabo zapestnice s Fitbit aplikacijo za sledenje ciklom, beleženje simptomov in drugo.

VNOS HRANE

Za najboljše rezultate v Fitbit aplikaciji beležite svoj vnos hrane in primerjate količino zaužitih kalorij s porabljenimi kalorijami, ko napredujete proti svojim ciljem.

SPREMLJANJE AKTIVNIH MINUT

(kratek) Nabirajte aktivne minute za čas v ciljnem območju srčnega utripa in spremljajte, do kakšne mere izpolnjujete priporočilo 150 minut tedenske aktivnosti, ki požene kri po žilah.

CELODNEVNO SPREMLJANJE AKTIVNOSTI

Vsak del vašega dneva prispeva k doseganju vaših ciljev, zato Fitbit Inspire 2 beleži korake in porabljene kalorije skozi ves dan.

OBMOČJA SRČNEGA UTRIPA

Inspire 2 za vas oblikuje območja srčnega utripa na podlagi vaše starosti in srčnega utripa v mirovanju, da vas obvešča, ali ste v območju kurjenja maščobe, kardio območju ali območju vrhunca.

RAVEN KARDIOLOŠKE ZMOGLJIVOSTI

Preverite svojo raven kardiološke zmogljivosti v Fitbit aplikaciji in si oglejte podatke o svoji zmogljivosti ter nasvete za njeno izboljšanje.

VODOODPORNOST + BELEŽENJE PLAVANJA

Inspire 2 je vodoodporna, tako da jo lahko nosite pod tušem, v bazenu in drugod. Poleg tega samodejno beleži, kako dolgo ste plavali.**

TEMPO IN RAZDALJA V REALNEM ČASU

Povežite Inspire 2 z GPS-om svojega telefona, da boste med sprehodi, teki, pohodi in kolesarjenjem tempo in razdaljo v realnem času lahko spremljali na svojem zapestju.

OPOMNIKI ZA RAZGIBAVANJE

Prejemajte prijazne opomnike, ki vas bodo spodbudili, da pretegnete noge in naredite vsaj 250 korakov vsako uro - in si prislužite pohvalo, ko dosežete ciljnih 250 korakov!

SPALNE FAZE

Oglejte si trajanje rahlega, globokega in REM spanca in v aplikaciji pridobite nasvete za izboljšanje kakovosti spanca.

TIHI ALARMI

Naj bodo jutra bolj mirna. Nastavite tihi alarm v Fitbit aplikaciji in Inspire 2 vas bo zbudila s tihim vibriranjem na vašem zapestju.

NAČIN SPANJA

Preden zaspite, vklopite način spanja za izklop zaslona in obvestil, da svetloba in vibracije iz vaše zapestnice ne bodo motile vašega spanca.

DO 10-DNEVNO TRAJANJE BATERIJE

Z do 10-dnevnim trajanjem baterije bo Fitbit Inspire 2 cel dan in vso noč skrbela za navdih brez postanka za polnjenje. Odvisno od uporabe in drugih dejavnikov.

NAČIN NE MOTI

Način delovanja Ne moti uporabite, kadar želite preko dneva utišati obvestila o klicih, sporočilih, obvestila koledarja in drugih aplikacij.

OBVESTILA

Prejemajte obvestila o klicih, sporočilih, obvestila aplikacij s pametnega telefona, opomnike iz koledarja in obvestila uporabnih aplikacij, kot sta vreme in časovnik. Hkrati lahko pošiljate hitre odgovore na sporočila (le Android). Na voljo, ko je telefon v bližini.

AERODINAMIČEN DIZAJN

Z vitkim dizajnom in OLED zaslonom na dotik z osvetlitvijo ozadja je Inspire 2 elegantna, aerodinamična in udobna zapestnica za nošenje ves dan in vso noč.

PRIKAZI URE

Prilagodite Inspire 2 svojemu slogu z izbiro najljubšega prikaza ure - na voljo je nekaj za vsako priložnost in stil.

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
GPS
ne
Senzor srčnega utripa
24/7 spremljanje, na zapestju
Ocena najvišjega vo2 max
ne
Spremljanje srčnega utripa 24/dan
da
Vodoodporen
da
Opomnik za gibanje
da
Vzpenjanje v nadstropja
ne
Zaslon
da
Štetje korakov
da
Kakovost spanja
da
Samodejna sinhronizacija
da
Dodatne funkcije
/
Obvestila
da
Cached: Fri, 23 Feb 2024 22:40:24 GMT