VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiBela tehnikaSušilni strojiGORENJE D2NE83/GN sušilni stroj

GORENJE D2NE83/GN sušilni stroj

ID: 20471730
OBROČNO EOM 0 %5 LET GARANCIJE
639,90 €

ali od 42,67 € / mesec

Izračun obrokov
Ste našli boljšo ponudbo drugje? Klikni in izenači ceno

Prikazana cena je trenutno najnižja med primerjanimi konkurenti. Izvedi več

Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 30.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od jutri, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 30.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Gorenje D2NE83/GN kondenzacijski sušilni stroj s toplotno črpalko, se uvršča v energijski razred A+++ in ima zmogljivost sušenja do 8 kg. Letno pa porabi 177 kWh. Ponaša se s številnimi uporabnimi funkcijami, kot so TWINair dvosmerno vpihovanje zraka, sistem proti mečkanju AntiCrease, možnost nastavitve konca pranja DelayEnd, polovično polnjenje, NatureDry, AirRefresh, otroška zaščita in številne druge. Stranice StableTech bodo poskrbele za manj tresenja in hrupa. Preprost vmesnik s sredinskim programskim gumbom in pregleden LED prikazovalnik, pa vam omogočata, da začnete sušiti v samo 3 preprostih korakih, izbirate pa lahko med kar 16 programi sušenja.

 

NatureDry

Zdaj lahko varno in brez tveganja posušite najbolj občutljiva oblačila

Perilo najbolje posušite tako, da ga obesite na svež zrak v naravi, zato smo ustvarili program, ki posnema prav to. Z uporabo nižje temperature naš program učinkovito posuši vse vrste perila, vključno z občutljivim perilom in športnimi oblačili.

Energijski razred A+++

Najboljša energijska učinkovitost

Zahvaljujoč novemu kondenzatorju toplotne črpalke, pametno razviti zadnji steni bobna in okolju prijaznemu plinu R290 vam Gorenje zagotavlja najboljše energijsko učinkovite A+++ sušilne stroje na trgu.

 

Toplotna črpalka

Varčna in nežna

Sušilni stroji s toplotno črpalko se ponašajo z visoko energijsko učinkovitostjo, ki omogoča velike prihranke, poleg tega pa sušijo bolj nežno kot običajni sušilni sistemi. Temperatura v sušilnem stroju s toplotno črpalko doseže približno 50 °C, kar omogoča sušenje skoraj vseh oblačil, hkrati pa preprečuje prekomerno sušenje in krčenje.

 

Preprost vmesnik

Trije koraki in ste pripravljeni

Preprost vmesnik s sredinskim programskim gumbom vam omogoča, da začnete sušiti v samo 3 preprostih korakih; vklopite sušilni stroj, izberite program in pritisnite start! Brez podmenijev za izbiro dodatnih funkcij in nastavitev. Vseeno pa imate možnost izbirati nastavitve na velikem vmesniku na dotik, zato ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila posušena tako kot želite vi.

 

Fast89'

Dober rezultat sušenja v samo 89 minutah. Hitreje kot kdaj koli prej.

Se vam nenehno mudi in nimate časa? Funkcija Gorenjevega sušilnega stroja Fast 89' je zasnovana prav z mislijo na to. Ta program občutno skrajša čas sušenja na hitrih 89 minut. Ta sušilni stroj Gorenje omogoča popolno izkušnjo sušenja brez stresa in hkrati prihrani vaš čas.

 

TwinAir

Učinkovito sušenje tudi največjih kupov perila
Zahvaljujoč patentiranemu dvosmernemu sistemu pihanja zraka bodo tudi največji kosi perila mehki, enakomerno posušeni in manj zmečkani neposredno iz sušilnega stroja.

 

AirRefresh

Hitra osvežitev vaših oblačil
Poseben program, namenjen osvežitvi oblačil po športni aktivnosti ali večerji. Sveži zrak pomaga odstraniti neprijetne vonjave, vonj po hrani in cigaretah. V 30 minutah so vaša oblačila pripravljena za nošenje in skoraj tako sveža, kot bi bila pravkar oprana.

 

SensorDrying

Senzorska tehnologija za učinkovito delovanje
Pametna senzorska tehnologija samodejno nadzoruje proces sušenja glede na izbrani program, vrsto perila in želeno stopnjo suhosti. Senzorji ustavijo sušenje, ko oblačila dosežejo želeno stopnjo in tako preprečijo njihovo presušenje.

 

Razred kondenzacijske učinkovitosti A

Odpravlja težave s prekomerno vlago pri sušenju oblačil
Sušilni stroji WaveActive pri vsakem sušilnem ciklu kondenzirajo kar 90 % vlage iz oblačil, kar zagotavlja popolnoma suho perilo in odpravlja težave s prekomerno vlago v vašem domu. To pomeni, da se v vaš bivalni prostor letno sprosti 55 l vode manj kot pri sušilnikih, ki niso v razredu kondenzacijske učinkovitosti A.

 

Boben WaveActive

Občutljiva obdelava vseh oblačil
Edinstven vzorec bobna v obliki valov zmehča vlakna za najbolj nežno obdelavo oblačil. Vaše perilo bo popolnoma suho in z zelo malo gubami.

 

Funkcija AntiCrease

Sistem proti mečkanju zagotavlja, da se perilo med sušenjem manj zmečka in tako zahteva manj likanja
Sušilne stroje Gorenje odlikuje sistem proti mečkanju Anti-Crease. Vrtenje bobna in posebna oblika 3D reber preprečujeta zapletanje oblačil in tako zagotavljata večjo učinkovitost sušenja. 10-minutna faza na koncu sušilnega cikla perilo ohladi in tako dodatno prispeva k manjšemu mečkanju oblačil. Tudi v primeru, da sušilnega stroja ne uspete izprazniti, se vaša oblačila ne bodo zmečkala, saj se boben samodejno obrača vsaj še 1 uro po končanem ciklu.

 

Baby

Posebna skrb za otroška oblačila
Včasih lahko majhna otroška oblačila na koncu programa sušenja ostanejo nekoliko vlažna. Ta poseben program je zasnovan tako, da je tudi čisto zadnji pajac popolnoma suh in celo manj zmečkan.

 

Posteljnina

Popolnoma posušeno brez zvijanja
Sušenje velikih rjuh in ostale posteljnine lahko vodi v nastanek velikega vozla v sušilnem stroju. Program za posteljnino s skrbno premišljenimi algoritmi in vrtenjem bobna v obe smeri preprečuje zvijanje in zagotavlja odlične rezultate sušenja.

 

 

SportProgramme

Športna oblačila pripravljena, da jih oblečete
Občutljiva športna oblačila in druge visokotehnološke tkanine zahtevajo posebno obravnavo. Prav zato smo razvili poseben program za sušenje oblačil, ki jih običajno ni mogoče sušiti v sušilnem stroju.

 

SleekDoor

Idealna vrata
Velika vrata, narejena iz enega kosa plastike brez vijakov, zagotavljajo stabilnost in hkrati preprečujejo nadležno škripanje. Odprejo se za polnih 180 stopinj in tako naredijo praznjenje in polnjenje stroja kar se da enostavno.

 

AutoDrain

Nič več praznjenja kondenzacijske posode
Kondenzacijski sušilni stroj s cevjo AutoDrain lahko priključite na vaš vodovodni sistem in se tako izognete ročnemu praznjenju kondenzacijske posode.

 

ChildLock

Varno za radovedne otroke
Upravljalno ploščo lahko zaklenete s pritiskom na posebno kombinacijo gumbov, s čimer otrokom preprečite uporabo aparata, ko vas ni v bližini in onemogočite nenamerno spreminjanje nastavitev.

 

Pillow

Čisto in puhasto
S tem programom lahko svoje puhovke, odeje in vzglavnike enostavno posušite doma, s čimer prihranite čas in denar.

Tehnične podrobnosti
Barva
bela
Jamstvo v letih
3
Garancija v letih
2
Zmogljivost sušenja [kg]
8
Letna poraba električne energije [kWh]
177
Glasnost delovanja do [dB]
65
Možnost napeljave v odtok
da
Toplotna črpalka
da
Zamik vklopa
da
Razred kondenzacijskega učinka
A
Cached: Mon, 29 Apr 2024 02:26:21 GMT