VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

GTX 1060 OC 6GB GDDR5 ASUS EXPEDITION

ID: 609425
371,99 €

ali od 12,66 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Grafična kartica ASUS Expedition GTX 1060 OC 6GB (EX-GTX1060-O6G) je del najnovejše generacije NVIDIA grafičnih procesorjev. ASUS Expedition serija prihaja z odličnim dvorežnim hladilnikom z dvema ventilatorjema in povišano frekvenco jedra za nenehno akcijo. Nova serija pod kodnim imenom Pascal je narejena je v dolgo pričakovanem 16nm proizvodnem procesu, ki omogoča več moči in tranzistorjev in niž jo porabo v manjšem proizvodnem procesu. Dva HDMI priključka omogočata priklop VR naprave in monit

 

Grafična kartica ASUS Expedition GTX 1060 OC 6GB (EX-GTX1060-O6G) je del najnovejše generacije NVIDIA grafičnih procesorjev. ASUS Expedition serija prihaja z odličnim dvorežnim hladilnikom z dvema ventilatorjema in povišano frekvenco jedra za nenehno akcijo. Nova serija pod kodnim imenom Pascal je narejena je v dolgo pričakovanem 16nm proizvodnem procesu, ki omogoča več moči in tranzistorjev in niž jo porabo v manjšem proizvodnem procesu. Dva HDMI priključka omogočata priklop VR naprave in monitorja istočasno.

ASUS Expedition serija je opremljena z dvema ventilatorjema 2x daljše delovanje, saj uporablja dvojne kroglične ležaje, ki delujejo gladkejše, in tišje. Omogoča tudi popolnoma neslišno delovanje, saj se ventilatorji ne vrtijo, če temperatura jedra ne dosega nastavljene vrednosti.
100% avtomatizirana proizvodnja in proces uporabe Super Alloy Power II komponent zagotavlja premium kvaliteto in najvišjo zanesljivost. 6 fazni Super Alloy Power II prinaša višjo zmogljivost, manj izgube električne energije in s tem do 50% manj toplote.

GPU Tweak II je program, ki prikazuje specifikacije in status kartice z GPU-Z. Z XSplit Gamecaster (enoletna licenca)  lahko streamate ali snemate vašo igro.

Tehnične podrobnosti
kapaciteta-ram-pomnilnika
6 GB
Garancija v letih
3
Display port izhod
2
Družina grafične kartice
GeForce, GeForce
DVI izhod
1
DVI izhodi
1
Proizvajalec grafične kartice
Nvidia, Nvidia
Tip pomnilnika grafične kartice
DDR5, DDR5
Tip razširitvene kartice
grafična
Vodilo grafične kartice
PCI Express 3.0, PCI Express 3.0
Zunanja/notranja kartica
notranja
Kapaciteta RAM pomnilnika (GB)
6 GB
DisplayPort izhodi
2
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
6
Kapaciteta ram pomnilnika
6 GB
Hdmi izhod
2
Displayport izhod
2
Cached: Sat, 27 Jul 2024 01:44:39 GMT