VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

HID865MFC Indukcijska kuhalna plošča asko

ID: 20427396
OBROČNO EOM 0 %
1.849,99 €

ali od 123,33 € / mesec

Izračun obrokov
Ste našli boljšo ponudbo drugje? Klikni in izenači ceno

Prikazana cena je trenutno najnižja med primerjanimi konkurenti. Izvedi več

Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od srede, 8.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 8.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Indukcijska kuhalna plošča HID865MFC

 

Indukcijska plošča je sestavljena iz kaljenega stekla brez okvirja in ima pet kuhalnih mest. Poleg standardne moči delovanja ima tudi funkcijo PowerBoost za povečanje moči. Srednja kuhalna cona spredaj in zadaj je opremljena z indukcijskim octa grelom premera 190x220 mm, ki ima moč 2300 W in drugo moč 3700 W. Sprednje desno območje ima premer 180 mm in moč 1400 W, ki se lahko poveča na 3000 W. Zadnje levo območje ima premer 210 mm in moč 2300 W, ki se lahko poveča tudi na 3000 W. Zadnje desno območje ima premer 180 mm in enako moč kot sprednje desno območje. Minimalna velikost posode za uporabo indukcijske plošče je 110 mm.

Plošča ima več funkcij, med drugim cvrtje, avtomatsko pogrevanje, BridgeInduction, žar, vrenje, rahlo vrenje in Move. Prav tako ima tudi avtomatsko zaznavanje posode AutoDetect in se lahko upravlja preko Wi-Fi-ja z integriranim ConnectLife sistemom.

Plošča ima brušene robove in jo je mogoče vgraditi na ravno površino. Vključuje tudi pokazatelj preostale toplote, temperaturno sondo (°C / °F) in set za montažo. Minimalna širina niše je 780 mm, minimalna višina niše pa 43 mm, vključno z globino (490 mm) od stene. Za varnost uporabnika ima plošča funkcijo pokazatelja preostale toplote.

 

 

 

Ko je ponev postavljena na kuhalno polje, je ustrezna tipka osvetljena. Zdaj morate samo nastaviti želeno nastavitev toplote. Na ta način uporaba kuhalne plošče postane bolj intuitivna; vedno je jasno, kateremu nadzoru pripada kuhališče in kuhališča ni treba posebej vklopiti. Če lonec dvignete, se območje samodejno ustavi in ​​nato znova zažene, ko lonec postavite nazaj.

 

 

Hrana se ne drži naših indukcijskih površin, zato jih je enostavno čistiti in vzdrževati. Samo obrišite in že ste pripravljeni.

 

 

Tehnične podrobnosti
Jamstvo v letih
3
Garancija v letih
2
Vrsta kuhališča
indukcijsko
Upravljanje
Direct Touch/drsnik
Število kuhališč
5
Cached: Sat, 04 May 2024 08:23:33 GMT