VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

HISENSE 58A69K TV sprejemnik

ID: 20639401
-10% s kodo VIKENDZAJAMČENO VRAČILO KUPNINE
UAU CENA
399,99 €

ali od 10,65 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Pametni televizor 58A69K UHD Smart TV, se ponaša z diagonalo 146 cm (58"), izjemno ločljivostjo 4K Ultra HD 3840 × 2160, zvočno tehnologijo DTS Virtual X ter tehnologijo HDR. Ločljivost 4K zagotavlja kristalno jasno sliko s štirikrat večjo ločljivostjo od Full HD. Uporabniški vmesnik VIDAA U6 je hiter in preprost pametni sistem, s katerim lahko prihranite čas in enostavno dostopate do bogatih vsebi v globalnih in domačih aplikacijah. Oglejte si film na Netflixu, video posnetek na YouTube ali pa košarkarski spektakel na NBA League Pass in še mnogo več. Visokokontrastni zaslon omogoča žive realne barve in več podrobnosti v sencah, slika pa je gladka in brez zabrisanih elementov. Ne glede na vsebino, naj bodo to telenovele, dokumentarci ali filmi, bo doživetje zavito v izjemne barve zahvaljujoč izboljševalcu naravnih barv. Posebnost tega televizorja je zagotovo način za šport z umetno inteligenco, ki poskrbi za najboljšo kakovost slike in zvoka, način za igre pa poskrbi za pravočasne ter natančne igralne poteze. Televizija ima tudi zmogljivost zmanjšanja šuma, izboljšanja učinka globine, priročnega deljenja video vsebine iz mobilnega telefona ter napredne povezljivosti prek HDMI, USB in Wi-Fi vhodov.

 

Celovita rešitev 4K

Izjemna kakovost 4K, za vse vaše najljubše vsebine

Oglejte si svoje najljubše oddaje, potopite se v najnovejše filme ali uživajte v vsakem trenutku najboljših iger. Privoščite si televizor Hisense 4K, ki vas potegne v središče dogajanja.

Direct Full Array

Črna slika od roba do roba

V nasprotju z običajnimi zasloni LED z robno osvetlitvijo, se pri zaslonu Direct Full Array, svetloba enakomerno porazdeli po zaslonu, kar zagotavlja enakomerno in stabilno črnino.

Pixel Tuning

Natančno prilagajanje vsakega piksla

Funkcija Pixel Tuning dinamično izboljšuje slike, tako da zagotavlja boljše podrobnosti in bogatejše plasti v temnih in svetlih barvnih območjih.

Natančnost barv

Izraz barv v najvišji kakovosti

Zahvaljujoč naprednim vgrajenim algoritmom, omogoča natančno reprodukcijo barv naravnega videza.

Dolby Vision HDR

Oglejte si vsebino v osupljivih podrobnostih

Zahvaljujoč tehnologijam Dolby Vision, dekodiranju HDR 10+ in HLG, ta televizor zagotavlja izvirno vsebino z boljšimi podrobnostmi v temnih in svetlih poudarkih, ne glede na to, ali želite spremljati najnovejše vsebine ali preprosto uživati ob najljubših igrah, ki vas bodo popolnoma posrkale vase.

Prilagodljiva globina AI

Plasti definirajo zgodbo

Bolj dramatična izkušnja gledanja z jasno izraženim občutkom oddaljenosti. S funkcijo AI Adaptive Depth, lahko zdaj vidite zavito cesto, ki vodi do ostre, zasnežene gore z jasno opredeljenimi grebeni in vrhovi.

DTS Virtual: X

Osupljiva razvedrilna doživetja, si zaslužijo izjemen televizijski zvok.

Slišati je, kakor da zvok prihaja iz okolice, ne da bi za to potrebovali več zvočnikov. Prepoznali boste bogatejše nizke tone, opazili jasnejše dialoge in se čudili, kako se bo spremenila vaša izkušnja pri gledanju filmov, poslušanju glasbe in igranju iger.

VIDAA Smart OS

Operacijski sistem VIDAA - enostaven za uporabo, hiter in varen

Enostaven dostop do več kot 150 vsebin, ki se predvajajo prek radijskih postaj, kabelske in satelitske televizije, DTV ali pretočnih vsebin, na enem mestu. Preklapljanje med vsemi priljubljenimi vsebinami je zdaj enostavnejše in hitrejše. Poleg globalnih aplikacij Netflix, YouTube, PrimeVideo, NBA League Pass, Facebook Watch, UEFA.tv, Deezer, Redbull TV, UFC Fight Pass, NHL Game Pass, YouTube Kids, LiveNow, Kidoodle TV, Plex in druge, vas čakajo tudi domače aplikacije RTV SLO, EON, T2, A1 ter Voyo.

Način za igre: Game Mode Plus

Izboljšajte svojo igro

Odigrajte igre kot najboljši igralec, s pomočjo Game Mode Plus, zbirke tehnologij-- 60Hz VRR in ALLM za nemoteno in brezstresno igralno izkušnjo.

Način za šport AI

Užitek kot na stadionu - kar pri vas doma

Način za šport z umetno inteligenco, omogoča najboljšo kakovost slike in zvoka za kar najbolj tekoče gledanje. Stadion še nikoli prej ni bil videti tako zelen. Poglobljen, obdajajoč zvok potisne doživetje gledanja tekme do skrajnih meja!

Gladko gibanje

Gladka slika brez zabrisanih elementov

S hitro stopnjo osveževanja in intuitivnim odstranjevanjem šumov, ki razjasnijo hitro premikajoče se predmete, ter vstavljanjem prehodnih okvirjev v priljubljeno vsebino, ko je to potrebno, lahko doživite akcijo, ki brezhibno teče od začetka do konca, ne da bi vam ušla kakšna podrobnost.

Slika AI

Optimizacija scenarijev z umetno inteligenco v realnem času

Svojega virtualnega tehničnega strokovnjaka za televizijo imejte ker doma, da boste lahko kar najbolje izkoristili svojo vsebino.

Glasovni daljinski upravljalnik

Nadzor v vaših rokah

Z glasovnim daljinskim upravljalnikom Hisense, lahko televizor upravljate le z enim dotikom gumba. Zaustavite, predvajajte, ustavite, previjte nazaj, previjte naprej, brskajte med vsebinami, sodelujte z najljubšimi virtualnimi pomočniki in še več, z uporabo le ene naprave.

Deljenje na TV

Uživajte v vsem na večjem zaslonu

Videovsebine iz mobilnega telefona, lahko delite s televizorjem in uživate v več vsebinah na velikem zaslonu.

Tehnične podrobnosti
Ločljivost zaslona
4K-UHD 3840x2160
Vrsta zaslona
Direct LED LCD
HDR
HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision
Operacijski sistem (TV)
VIDAA U
Garancija v letih
2
Diagonala zaslona
146 cm (58")
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
60
Razred energijske učinkovitosti
F
Cached: Sat, 27 Apr 2024 20:46:06 GMT