Išči
Big BangInfoTelefonijavivo — Uživajte v izjemnem!
Telefonija

vivo — Uživajte v izjemnem!

vivo razvija dinamične in elegantne izdelke za strastne in energične ljudi, mlade po letih in po duši. Osredotoča se na ustvarjanje pametnih telefonov, ki uporabnikom zagotavljajo vrhunsko izkušnjo mobilne fotografije in zvoka Hi-Fi. Poleg pametnih telefonov vivo razvija tudi različne aplikacije in internetna orodja, ki so brezhibno vključena v njihove izdelke. V prihodnosti je cilj podjetja vivo ustvariti celovit mobilni internetni ekosistem, ki bo zadovoljil vse potrebe uporabnikov. 

Poslanstvo znamke vivo je ustvarjane odličnih izdelkov za uporabnike ter sproščeno in napredno okolje za vse zaposlene znotraj korporacije. Ob konstantnem inoviranju in iskanju pravih rešitev za uporabnika pa se želijo razviti v trajnostno podjetje, ki bo prevladovalo na svojem področju. 

V nadaljevanju bloga vam predstavljamo štiri modele vivo telefonov, ki vam bodo zagotovili odlično uporabniško izkušnjo in vam olajšali vsakdan. Napredne kamere, zmogljive baterije in visoko kakovostni zasloni so le eni izmed razlogov zakaj izbrati vivo

 

Y21 

Model Y21 se ponaša s tankim dizajnom in zmogljivo baterijo. Preprosta estetika oblikovanja poskrbi, da telefon izgleda kot vaš modni dodatek. Z velikim zaslonom in odlično HD+ resolucijo vam zagotavlja širok in poglobljen pogled  pri igranju iger ali gledanju videoposnetkov, s samodejnim prilagajanjem svetlosti pa bo vaše doživetje še boljše! 

 

vivo Y21, vivo, pametni mobilni telefon

 

Ko je čas za igro, zaupajte osem jedrnemu procesorju, ki bo zagotovil izjemno moč in prijetno izkušnjo. Sistem zadnje kamere z umetno inteligenco je podprt s številnimi funkcijami, s pomočjo katerih lahko vsakdo ustvari izjemne videoposnetke in slike. Naj vaši spomini za vedno ostanejo z vami!  

Vivo Y21

— 4GB + 1GB  razširjen RAM  

— 8.0 mm Trendovski tanek dizajn 

— Filter modre svetlobe  

— Google play  

— 5000 mAh baterija + 18 W Hitro polnjenje  

Y33s 

Model Y33s se lahko pohvali s tankim in brezčasnim dizajnom, njegova uporaba pa v vas prebudila občutek prestiža. Velik FHD+ zaslon vam zagotavlja svetle barve in živahne podrobnosti, ki pridejo do izraza pri gledanju videoposnetkov ali igranju iger. Zmogljiva baterija vam nudi dolgo življenjsko dobo, ki jo lahko s pomočjo hitrega polnjenja napolnite v zelo kratkem času. Opremljen je s trojno kamero, s pomočjo katere boste lahko ne glede na svetlobo posneli profesionalne fotografije ali videe in tako brez truda ujeli najboljše trenutke v življenju. Če radi fotografirate sončne zahode ali pa le igrate video igre na domači sedežni, je Y33s pravi nakup za vas! 

 

vivo Y33s, vivo, pametni mobilni telefon

 

Vivo Y33s 

 • 8 GB + 4 GB razširjen RAM   
 • 50 MP glavna kamera  
 • 5000 mAh + 18 W hitro polnjene  
 • Filter modre svetlobe 
 • Google Play 

 

 

Y76 5G 

Model Y76 5G krasi brezčasen dizajn, hkrati pa se ponaša z izvrstnim delovanjem. Vživite se v zaslon z odlično resolucijo, ki podpira visoko nasičenost barv, ta vam omogoča še jasnejšo in živahnejšo sliko za ustvarjanje čudovitih posnetkov in slik. S pomočjo tehnologije razširjenega polnilnika bo vaš telefon deloval še hitreje in močneje, za dober signal pa poskrbi 5G čip. Opremljen je z odlično trojno kamero, ki vas bo popeljala v svet profesionalnega fotografiranja ali snemanja videoposnetkov, s funkcijo snemanja spredaj in zadaj hkrati pa boste lahko navdušili svoje najbližje z izjemno vsebino. Če radi ustvarjate unikatno vsebino, je Y76 5G prava odločitev, saj vas bo s svojimi izjemnimi funkcijami popolnoma prevzel. 

 

vivo Y76 5G, vivo, pametni mobilni telefon

 

Vivo Y76 5G 

 • 8 GB + 4 GB razširjen RAM  
 • 44W FlashCharge  
 • 5G omrežje 
 • Filter modre svetlobe
 • Google Play  

X80 PRO  

Model X80 PRO je bil ustvarjen s tesnim sodelovanjem s podjetjem Zeiss, ki je mednarodno vodilno tehnološko podjetje na področju optike in optoelektronike. Izjemno zmogljiva baterija mu omogoča dolgo življenjsko dobo in brezskrbno uporabo vsak dan. S pomočjo 80W FlashCharger pa bo vaša baterija popolnoma napolnjena že v 35 minutah. Velik zaslon z visoko resolucijo vam zagotavlja izjemno izkušnjo ob igranju iger ali gledanju videoposnetkov. Opremljen je s kar petimi kamerami, ki vam bodo v veliko pomoč pri ustvarjanju najlepših spominov. Samodejna stabilizacija, prilagajanje svetlosti in številne različne možnosti portreta so le ene izmed izjemnih funkcij, ki jih ponuja X80 PRO. S pomočjo Snapdragon8 Gen 1 procesorja in vivo v1 + čipa, boste lahko uživali v hitrem delovanju in izjemnih avdio ter video učinkih, ki bodo še izboljšali vaše doživetje. Če si od telefona želite nekaj več, je vivo X80 PRO prava odločitev! Vsak trenutek ustvarjen kot film! 

 

 

X80 PRO 

 • 12GB + 256GB razširjen RAM 
 • 80 W flash charge  
 • 5G omrežje 
 • Filter modre svetlobe  
 • Google play  
 • 3D ukrivljen zaslon 

 

vivo si prizadeva k inovativnem oblikovanju in nenehno išče rešitve, ki bi izboljšale uporabniško izkušnjo. Konstantno razmišljanje o prihodnosti in za dobro človeka ter narave so vivo načela. 

Tukaj smo, da ustvarjamo, vaša naloga je, da uživate! 

Tvoj vivo! 

Cached: Wed, 19 Jun 2024 13:30:39 GMT