VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgralne konzoleLENOVO Legion Go prenosna igralna konzola

LENOVO Legion Go prenosna igralna konzola

ID: 20841436
899,99 €

ali od 23,96 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 4.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

LENOVO Legion Go 8APU1 AMD Ryzen Z1 Extreme 8.8inch WQXGA 144Hz MT 16G 512GB UMA W11H Shadow Black 2Y

 

Igrajte na svoj način, na vsak način

Izkusite neprimerljivo vsestranskost Legion Go, vrhunskim prilagodljivim igričarskim orodjem. V ročnem načinu spremenite svoj dlančnik v portalski igričarski računalnik, ki je popoln za igranje na poti. Povežite Legion Go s svojim najljubšim monitorjem Legion in se udobno namestite na kavč z ergonomsko oblikovanimi upravljalniki za sproščujoče, a poglobljeno igranje. Način FPS, združen z izbirno bazo krmilnika, ponuja prilagojeno natančnost: WASD tipke na levi strani in navpična miška na desni strani za natančnejše merjenje. Raziščite razširjeno resničnost z očali Legion in uživajte v igranju iger na najbolj udoben način doslej. Legion Go poskrbi za vse igričarske potrebe, saj ponuja neprimerljivo prilagodljivost na vseh področjih.

Neizprosna moč v vaših rokah

Do novih igričarskih razsežnosti z Lenovo Legion Go. Naš izjemen 8,8-palčni zaslon QHD+ Lenovo PureSight Gaming vas popelje v poglobljene slike neverjetne ločljivosti. Vizualno natančnost lahko dinamično prilagodite od 1600p do 800p ali prilagodite hitrost osveževanja med hitrimi 144 Hz in energijsko varčnimi 60 Hz. Vse to oživi na odzivnem 10-točkovnemu zaslonu na dotik.

 

Potopite se v svet neprimerljive moči in zmogljivosti Lenovo Legion Go. Poganja ga povsem nova serija AMD Ryzen™ Z1. Doživite najboljšo igričarsko izkušnjo, uživajte v neverjetni življenjski dobi baterije in poglobljenih vizualijah. Serija AMD Ryzen™ Z1 zagotavlja super realistično sliko, kjerkoli in kadarkoli.

 

Izkusite gladko igranje z napredno toplotno zasnovo Legion Go, ki zagotavlja učinkovito hlajenje in znaten pretok zraka. Izjemno tanka rebra hladilnika odvajajo toploto za optimalno delovanje. Ostanite potopljeni v svet iger, kolikor časa vam srce poželi, saj naš sistem ostane hladen in tih ter dosega popolno ravnovesje med močjo in toploto.

 

Igrajte brezhibno na Legion Go s 16 GB 7500 Mhz LPDDR5X RAM in 512 GB PCIe 4. generacije, ki zagotavlja nemoteno večopravilnost in dovolj prostora za igre, medije in datoteke. Če to ni dovolj, lahko shrambo enostavno razširite z režo za kartico micro-SD, ki sprejme še več vaših najljubših iger. Uživajte v neprekinjenem igranju z velikim in razširljivim pomnilnikom, ki odpravlja potrebo po brisanju starih iger.

 

Igrajte dlje z baterijo Legion Go z zmogljivostjo 49,2 Wh, ki ponuja podaljšano igranje brez pogostih polnjenj. Hitro napolnite baterijo s tehnologijo Super Rapid Charge Express in nadaljujte z igranjem z načinom Power Bypass. Odpravite težave s pregrevanjem s toplotnim dušenjem in uživajte v optimizirani bateriji za dolge seje igričanja.

Obvladajte vsak gib

Igralne palice s Hall efektom Legion Go so prve tovrstne naprave z osvetlitvijo RGB. Poslovite se od drsenja krmilne palice in pozdravite vzdržljiv, odziven nadzor. Naši snemljivi krmilniki Legion TrueStrike so zasnovani za udobje in natančnost s funkcijami, kot so protizdrsna tekstura, krmilniki, ki jih je mogoče preslikati, in vgrajena sledilna ploščica. Gladko preidite z računalniškega na dlančno igranje, ljubitelji FPS pa uživajte v natančnem nadzoru z našim edinstvenim načinom FPS z izbirno bazo krmilnika. Zahvaljujoč ergonomskemu dizajnu bo igranje daljše in bolj udobno. Z Legion Go igrajte kot profesionalec.

Vstopite v vesolje iger

Legion Space opolnomoči neizprosnega igralca v vas, saj ponuja ogromno vesolje iger z vrhunskih platform, ki jih najdete na enem mestu. Preprosto zamenjajte Xbox Game Pass z Gamesplanet in še. Uživajte v igranju iger v oblaku na poti, pretakajte iz svojega računalnika Legion ali se potopite v emulacijo Android. Prilagodite svojo pot, izkoristite svoj iterativni duh in odklenite neomejen igralni potencial. Začnite svojo avanturo s tremi brezplačnimi meseci Xbox Game Pass Ultimate, ekskluzivno za uporabnike Legion Go. Vendar to še ni vse: Legion Go je popolnoma prilagodljiv in vam ponuja nešteto nastavitev za še boljšo, edinstveno igričarsko izkušnjo.

Tehnične podrobnosti
Vrsta pomnilniške kartice
Micro SD
Garancija v letih
2
Diagonala zaslona
22,3 cm (8,8")
Barva
črna
Zaslon, občutljiv na dotik
da
Bluetooth standard
5.3
Wi-Fi standard
802.11ax
USB priključek
da
Vir napajanja
baterija
Teža
0,85 g
Brezžična povezava
Wi-Fi
Vrsta zvoka
stereo
Tehnologija zaslona
IPS
Reža za pomnilniško kartico
da
Kapaciteta diska
512 GB
Predvajanje medijev
USB
Igralna platforma
PC
Igralna konzola
drugo
Cached: Fri, 03 May 2024 10:03:47 GMT