VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega lasPHILIPS BHB871/00 kodralnik las

PHILIPS BHB871/00 kodralnik las

ID: 593584
54,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

PHILIPS BHB871/00 kodralnik

Zažarite s kodri. Kodralnik za čudovite kodre je naš prvi kodralnik, ki med oblikovanjem pričeske ščiti občutljive konice. Vrhunska tehnologija SplitStop omogoča brezskrbno oblikovanje naravnih kodrov, s katerimi boste zažareli.

 

 

Tehnologija SplitStop
Naša skrivnost za vrhunsko preprečitev razcepljenih konic je nova tehnologija SplitStop. Gre za edinstveno kombinacijo optimalne učinkovitosti temperature in zmanjšane ravni trenja, ki zagotavlja zdrave lase od korenin do konic. Ni nenadnih sprememb temperature, kar zagotavlja, da cevka med oblikovanjem pričeske ves čas enakomerno prejema optimalno temperaturo. Cevka je prevlečena z gladko keramiko, ki zmanjšuje trenje na pramenih las. Ustvarite popolne kodre z bolj zdravimi konicami, polnimi življenja.


S keratinom
Keratin je bistvena sestavina las, ki jih naredi močne, zdrave in čudovite. Keramika je obogatena s keratinom za še boljšo nego las.


Digitalna nastavitev temperature
Digitalni zaslon z 9 nastavitvami temperature vam omogoča popoln nadzor nad temperaturo za svoj tip las, da se lasje ne poškodujejo.


 

Daljša cevka
Kodralnik ima dolgo cevko dolžine 160 mm, ki je idealna za kodranje dolgih ali gostih las. Do 210 °C Visoka temperatura omogoča spreminjanje oblike pričeske in oblikovanje kodraste pričeske, ki jo želite.


Varnostno stojalo
Kodralnik lahko med uporabo varno postavite na varnostno stojalo.


Hitro segrevanje
Kodralnik se hitro segreje in je pripravljen za uporabo v 45 sekundah. Funkcija zaklepa tipk Vedno imate vse pod nadzorom. Funkcija za zaklep tipk preprečuje nenamerno spreminjanje temperature.


 

Vrtljiv kabel
Uporabna tehnologija vrtljivega kabla omogoča vrtenje kabla in preprečuje njegovo zapletanj

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta oblikovalnika las
kodralnik las
Vrsta.
kodralnik las
Cached: Fri, 12 Apr 2024 18:20:55 GMT