VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Kavni aparat z neverjetnimi možnostmi personalizacije

Bogata kombinacija italijanske dediščine, povezane tehnologije in inovativne priprave kave. Vrhunska zmes naprednih lastnosti zagotavlja, da aparat deluje tako, kot ste si vedno želeli: pripravlja kavo povsem po vašem okusu.

 

 BeanMaestro – iztisnite najboljše iz kavnih zrn

BeanMaestro samodejno prilagodi nastavitve priprave, da iz kavnih zrn iztisne najboljši okus in aromo. Enostavno izberite vrsto in praženost zrn ter dovolite, da BeanMaestro poskrbi za ostalo.

Vgrajena povezljivost – za popolnoma povezano izkušnjo 

Saeco Xelsis Suprema  ima vgrajeni vmesnik Wi-Fi in vam nudi prilagojena priporočila na osnovi strojnega učenja, kot tudi redne posodobitve programske opreme za izboljšano uporabniško izkušnjo. To tudi zagotavlja, da ne spregledate nobenega dela postopka, saj omogoča enostavno upravljanje izboljšanih uporabniških funkcij na zaslonu aparata in ogled razpoložljivosti potrošnega materiala pri lokalnih trgovcih. 

Intuitiven zaslon na dotik

Osupljiv 7,8-inčni barvni zaslon visoke ločljivosti z intuitivnim uporabniškim vmesnikom na dotik vam omogoča natančno upravljanje ter ogled videoposnetkov z navodili.

 LatteDuo – uživajte v 22 okusnih napitkih

S sistemom LatteDuo pripravite in uživajte v enojni ali dvojni količini najljubšega recepta za kavo z enim samim dotikom, od bolj znanih receptov, na primer espressa in cappuccina, do posebnih kav, na primer italijanskega espressa z malo mleka in bele kave.

 100-odstotni keramični mlinčki – pripravite najmanj 20.000 skodelic zahvaljujoč našim najtrpežnejšim keramičnim mlinčkom

Izdelan je iz 100-odstotne keramike, zaradi česar je izjemno trden in natančen ter bo poskrbel za vsaj 20.000 skodelic okusne, sveže mlete kave. Napitek enostavno prilagodite vašemu okusu z 12 stopnjami mlinčka. Priporoča vam optimalne nastavitve mlinčka, v aparatu vgrajeni videoposnetki pa vas vodijo po korakih, da vse pravilno nastavite.

HygieSteam – odstrani do 99,9 % mikroorganizmov*

Tehnologija HygieSteam omogoča enostavno vzdrževanje aparata z inovativnim sistemom čiščenja, ki samodejno odstrani 99,9 % mikroorganizmov*, medtem ko barvna nadzorna plošča za vzdrževanje jasno prikazuje stanje aparata in čiščenja.

* 99,9999 % mikroorganizmov na osnovi laboratorijskih preizkusov

 Vodni filer AquaClean – podaljšuje življenjsko dobo aparata in izboljšuje okus**

AquaClean filter za odličen okus kave. Naš edinstveni sistem AquaClean vam omogoča, da uživate v 625* skodelicah pred menjavo filtra in do 5000* skodelicah, preden je treba aparat očistiti vodnega kamna.

 

* Število skodelic je odvisno od izbranih vrst kave in načinov izpiranja in čiščenja.

** Pri 8 menjavah filtra. Interval menjave je odvisen od izbranih napitkov in števila postopkov izpiranja in čiščenja.

Cached: Thu, 30 May 2024 23:18:36 GMT