VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

PlayShifu Plugo Letters

ID: 20390618
59,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 23.4. naprej
Hitra dostava v 3h urah na voljo v: Ljubljana* 
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 20.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Izobraževalna besedna igra podjetja PlayShifu – Plugo Letters (komplet + aplikacija z 9 učnimi igrami) Igrača s področja naravoslovja, tehnike, inženirstva in matematike (STEM) – darilo za otroke, stare 4, 5, 6, 7 in 8 let | Fonetika, črkovanje in slovnica | 48 ploščic s črkami abecede (deluje na tabličnih računalnikih/mobilnih telefonih)

 

PLUGO LETTERS je komplet za sestavljanje besed, ki deluje po načelu obogatene resničnosti s kombinacijo koristnosti praktičnega učenja in zdravega preživljanja časa pred zaslonom. Otroci lahko črkujejo s ploščicami s črkami abecede, obogatijo svoj besedni zaklad ter izboljšajo svojo slovnico z igrami, osnovanimi na zgodbah. Oglejte si videoposnetek, da boste videli, kako deluje! 

STAROST 4–10 LET – Aplikacija Plugo nudi 5 brezplačnih iger s področja besedišča ter več kot 250 nivojev, zaradi katerih je učenje izjemno zabavno. Še pomembneje pa je, da aplikacija te besedne igre in uganke prilagodi razredu, ki ga obiskuje otrok (od predšolske vzgoje do 4. razreda), da otrok na svojem izobraževalnem potovanju lahko napreduje.

Naravoslovje, tehnika, inženirstvo, matematika, umetnost in vse, kar je vmes – otroci okrepijo svoje jezikovne spretnosti ter veščine branja in razumevanja, kognitivne spretnosti in motorične veščine. Otroci se naučijo črk ter nato še črkovanja s pomočjo fonetike (abeceda), uporabe besed v stavkih, slovnice in jezikovnih konceptov, kot so samostalniki, glagoli, časi itd. To je odlično darilo za otroke.

KAJ JE V ŠKATLI – Komplet vsebuje škatlo za črke in 48 ploščic s črkami. Otroci črkujejo besedo s ploščicami na škatli in jih nato spravijo vanjo. Igrači je priložena igralna podloga Plugo ter zložljiva podloga z vgrajenimi magneti, ki poskrbijo, da komplet Plugo ostane na svoji strani, napravo pa lahko namestite v režo na drugi strani. Praktično učenje brez uporabe zaslona! (V škatli ni priložen tablični računalnik/pametni telefon).

ZDRUŽLJIVE NAPRAVE – iOS – iPad pete ali novejše generacije, vsi modeli naprave iPad Pro (razen Pro 12.9"), vsi modeli naprave iPad Air, naprava iPad Mini 2. ali novejše generacije, naprava iPhone šeste ali novejše generacije | Naprave Samsung: 2015 in novejše, z 2 GB pomnilnika RAM ali več [naprave Samsung Tab A7, A 10.5, S7 in S7+ niso podprte] | Amazon – Fire 7 (le različica devete generacije iz leta 2019), Fire 8 (različica osme generacije iz leta 2018, različica 10. generacije iz leta 2020); [naprava Fire 10 ni podprta]

Tehnične podrobnosti
Primerno za starost
4+
Cached: Fri, 19 Apr 2024 17:41:18 GMT