VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Big Bang dostava, vnos in odvoz

Dostava, ki ni zgolj dostava. Naročen izdelek dostavimo v najkrajšem možnem času, prinesemo pa ga tudi v vaše podjetje in tako poskrbimo za varnost ter brezhibnost vašega novega aparata. Popolnoma brezplačno odpeljemo še vaše stare aparate.

Prilagodimo se vašim željam o terminu dostave, o katerem se dogovorimo skupaj z vami po prejetem naročilu. Če je izdelek na zalogi v naših poslovalnicah, ga dostavimo že v roku 48 ur. 

 

Kaj dostavimo? 

Vnos izdelka

Odvoz starega aparata

Strošek dostave

Big Bang dostava

Bela tehnika in TV

19,99 €

Dostava s Pošto Slovenije

Vsi izdelki

3,99 - 5,99 €

Hitra dostava v Ljubljani

Izdelki z oznako 

4,99 €

Zahtevnejša dostava

Ameriški hladilniki in TV*

29,99 €

 *Vsi televizorji, ki imajo nad 127 cm (50 inch) diagonale zaslona.
 

Več informacij o dostavi

Montaža in priklop

Naročili ste novo indukcijsko plošče ali napo, mogoče klimatsko napravo ali nov avdio video set? Kdo bo poskrbel za priklop? Naši strokovnjaki, seveda! Zakaj bi se pogajali in izgubljali dragocen čas z izvajalci vgradnje? Pri vaših novih aparatih poskrbimo za potrebno montažo in priklop, da bodo izdelki delovali brezhibno, montaža pa bo cenovno ugodna in profesionalno izvedena.

Zakaj Big Bang montaža in priklop?

 • Enostavno, brez čakanja in iskanja.
 • Prilagodljivo vašemu urniku.
 • Strokovna in ugodna namestitev.
 • Izvedba montaže in priklopa po celotni Sloveniji.
 • Predstavitev funkcionalnosti vaših novih naprav.
   

Več informacij o montaži

Namestitve in nastavitve izdelkov

Ob nakupu računalnika ali pametnih telefonov v Big Bangu nudimo celotno rešitev od nakupa do same uporabe novega izdelka. Poskrbimo za vso potrebno strokovno podporo – namestimo vso potrebno programsko opremo, uredimo operacijski sistem in uredimo povezavo z internetom, ob nakupu novega telefona pa poskrbimo, da bo vaš izdelek varen pred vsemi nepredvidljivimi dogodki in udarci.

Nudimo:

 • Strokovno svetovanje o osnovnih funkcionalnostih računalnikov.
 • Pripravo računalnika za polno delovanje.
 • Pomoč in svetovanje pri nakupu dodatne opreme.
 • Pomoč strokovnjaka, ko računalnik potrebuje servis.
 • Namestitev zaščitne folije in stekla na telefon
 • Prenos stikov in podatkov s starega na nov telefon.
 • Prirez SIM kartice na manjšo dimenzijo
 • Inštrukcije o uporabi telefona
   

Več informacij o namestitvah

Zavarovanje izdelkov

Ob nakupu izdelka priporočamo, da se odločite za zavarovanje vaših novih naprav. Ponujamo širok nabor zavarovanj, od zavarovanja v primeru dodatne zaščite do zavarovanja za naključno škodo izdelka.

Big Bang Asistenca

S skirojem na pot! Kaj pa, če se skiro pokvari? Brez skrbi, z Big Bang Asistenco nikoli ne ostanete sami na cesti! Pomagali vam bomo, uredili ponudili prevoz in še veliko več.

Zavarovanje vključuje kritje stroškov asistenčnih storitev:

 • pomoči doma in na cesti;
 • prevoza zavarovanca in prevoznega sredstva;
 • nastanitve v hotelu;
 • informacij o načinu odpravljanja posledic dogodka.

 

Big Bang Kasko zavarovanje

Nič več skrbi, da bi se vaši najljubši izdelki poškodovali ali pokvarili. Zavarujte svoje naprave z Big Bang Kasko zavarovanjem in v primeru nesreče ali škode bomo poskrbeli za vse!

Big Bang Kasko zavarovanje krije vsako poškodovanje ali uničenje izdelka ter odtujitev kot posledico vlomske tatvine ali ropa.

Big Bang kasko za mobilne naprave

Zaščitite nove mobilne telefone pred škodo ali celo tatvino. Z našim Kasko zavarovanjem za mobilne naprave boste brez vseh skrbi, saj v primeru poškodovanja ali odtujitve naprave poskrbimo, da je nova naprava na dosegu roke. 

Zavarovanje poleg poškodovanja ali uničenja izdelka krije tudi odtujitev in stroške nepooblaščene uporabe, če je naprava odtujena z vlomsko tatvino ali ropom. Kriti so stroški klicev in drugih telekomunikacijskih storitev, ki so nastali v 24 urah po nastanku zavarovalnega primera, do višine 500 € vključno z davkom.

Big Bang zaščita Plus

Zaščitite kupljene naprave tudi po preteku proizvajalčeve garancije. Zaščita Plus krije odpravo napak do 7 let od nakupa, za res dolgo življenjsko dobo naprav. Splača se!

Zavarovanje Big Bang Zaščita Plus krije odpravo napak po preteku proizvajalčeve garancije, če izdelek ne deluje brezhibno oziroma nima lastnosti, ki bi jih moral imeti. Kritje velja, če je vzrok napake v izdelavi, materialu, obliki, izračunu, servisiranju ali sestavljanju izdelka pri proizvajalcu.

 

Več informacij o zavarovanju

Nakup na obroke

Opravljate nakup za podjetje? Za vas smo pripravili operativni lizing za podjetja, da bodo nakupi na obroke enostavni in vsi cilji dosegljivi. V sodelovanju z Grenke vam pri nakupu izbranih skupin izdelkov ponujamo financiranje že od 500 € (brez DDV) naprej, nakup pa lahko razdelite na od 12 do 60 obrokov.

 

Več informacij o nakupu na obroke

Cached: Thu, 20 Jun 2024 23:11:09 GMT