Izberi napravo, zaupaj nam svoj naslov, mi pa jo bomo pripeljali z nasmehom, pazljivo vnesli v stanovanje na mesto po tvojih željah in brezplačno odpeljali staro. Izbiraš lahko tudi med drugimi načini dostave ali osebnim prevzemom.

 

Dostava, prilagojena vsakomur

Spletna trgovina Big Bang ponuja 4 možnosti dostave in možnost brezplačnega osebnega prevzema. Katero dostavo torej izbrati?

  Dostava s Pošto Slovenije  Hitra dostava v Ljubljani Big Bang dostava z vnosom Zahtevnejša Big Bang dostava 
Paket XS (do 2 kg) od 3,89 € od 4,89 € ✖ €
Paket S (od 2 do 4,99 kg) od 5,49 € od 6,49 € ✖ €
Paket M (od 5 do 14,99 kg) od 8,99 € od 9,99 € ✖ €

Paket L (od 15 do 49,99 kg)

od 8,99 €  od 19,99 €  ✖ €

Paket XL (nad 50 kg)

od 8,99 €  od 29,99 € ✖ €

Paket XXL (veliki izdelki*)

od 8,99 €  od 35,99 € od 35,99 € €

*Vsi televizorji, ki imajo nad 127 cm (50 inch) diagonale zaslona in ameriški hladilniki.

 

Za naročila v vrednosti nad 150 € je dostava s Pošto Slovenije BREZPLAČNA.

Več informacij je na povezavi.

 

Pri izbiri dostave z vnosom, se na vsak naslednji kos pri dostavi pridobi 50 % popusta.

Hitra dostava po Ljubljani

Ob delavnikih (od ponedeljka do petka) omogočamo tudi hitro dostavo po Ljubljani za izdelke do 5 kg, katerih dimenzije ne presegajo 1 metra:

  • nakup do 9. ure zjutraj – dostava isti delovni dan najpozneje do 12. ure
  • nakup do 12. ure – dostava isti delovni dan najpozneje do 15. ure
  • nakup do 15. ure – dostava isti delovni dan najpozneje do 18. ure
  • nakup po 15. uri – dostava naslednji delovni dan do 12. ure

V kolikor bo hitra dostava na voljo za vaše naročilo*, se bo v košarici pojavila možnost naročila s hitro dostavo.

*V primeru, da je zaloga izdelka manjša od 4 kosov, hitra dostava ne bo ponujena v košarici. V primeru več istočasnih naročil se lahko zgodi, da bo značka za Hitro dostavo še vedno na izdelku, v košarici pa ne bo več ponujena.

Pogoj za hitro dostavo je, da so v košarici izključno izdelki, ki so označeni z značko hitra dostava, da je teh izdelkov v košarici največ 5 kosov, in da vpišete naslov za dostavo, ki ima eno od naslednjih poštnih številk:

  • 1000 Ljubljana
  • 1001 Ljubljana – poštni predali
  • 1231 Ljubljana – Črnuče
  • 1260 Ljubljana – Polje
  • 1210 Ljubljana – Šentvid
  • 1211 Ljubljana – Šmartno

V primeru, da vas v času dostave ni doma in paketa ne prevzamete, vam morebitno novo pošiljanje ponovno zaračunamo. V času praznikov in med vikendi se rok dostave podaljša za čas dela prostih dni. Dostavo izvajamo v sodelovanju z družbo AvantCar.

Big Bang dostava z vnosom

Naročen izdelek dostavimo v najkrajšem možnem času, prinesemo pa ga tudi v vaše stanovanje in tako poskrbimo za varnost ter brezhibnost vašega novega aparata. Popolnoma brezplačno odpeljemo še vaš stari aparat (ta naj bo že pripravljen na odvoz).

Prilagodimo se vašim željam o terminu dostave, o katerem se dogovorimo skupaj z vami po prejetem naročilu. Če je izdelek na zalogi v naših poslovalnicah, ga dostavimo že v roku 48 ur.

Osebni prevzem

Izdelke, kupljene v spletni trgovini bigbang.si, lahko prevzamete tudi osebno v trgovinah Big Bang, ki so ponujene v košarici ob izbiri dostave. Ko je naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte. Po prejetem obvestilu je prevzem mogoč v času odprtja trgovine.

Big Bang dostava, vnos in odvoz 

Dostava, ki ni zgolj dostava. Naročen izdelek dostavimo v najkrajšem možnem času, prinesemo pa ga tudi v vaše stanovanje in tako poskrbimo za varnost ter brezhibnost vašega novega aparata. Popolnoma brezplačno odpeljemo še vaš stari aparat (ta naj bo že pripravljen na odvoz).

Prilagodimo se vašim željam o terminu dostave, o katerem se dogovorimo skupaj z vami po prejetem naročilu. Če je izdelek na zalogi v naših poslovalnicah, ga dostavimo že v roku 48 ur. 

 

 

Izdelki, ki niso na zalogi v naših poslovalnicah, bodo odpremljeni, ko jih prejmemo na zalogo. Okviren čas dostave je zapisan ob izdelku. V primeru naročila dodatnih storitev vas bomo, ko bo izdelek na zalogi, o terminu dostave in montaže obvestili.