Izberi napravo, zaupaj nam svoj naslov, mi pa jo bomo pripeljali z nasmehom, pazljivo vnesli v stanovanje na mesto po tvojih željah in brezplačno odpeljali staro. Izbiraš lahko tudi med drugimi načini dostave ali osebnim prevzemom.

 

Dostava, prilagojena vsakomur

Spletna trgovina Big Bang ponuja 4 možnosti dostave in možnost brezplačnega osebnega prevzema. Katero dostavo torej izbrati?

 

  Dostava s Pošto Slovenije  Hitra dostava v Ljubljani Big Bang dostava z vnosom Zahtevnejša Big Bang dostava 
Paket XS (do 2 kg) od 3,89 € od 4,89 € ✖ €
Paket S (od 2 do 4,99 kg) od 5,49 € od 6,49 € ✖ €
Paket M (od 5 do 14,99 kg) od 8,99 € od 9,99 € ✖ €

Paket L (od 15 do 49,99 kg)

od 8,99 €  od 19,99 € ✖ €

Paket XL (nad 50 kg)

od 8,99 €  od 25,90 € ✖ €

Paket XXL (veliki izdelki*)

od 8,99 €  od 35,99 € €

 

*Vsi televizorji, ki imajo nad 127 cm (50 inch) diagonale zaslona in ameriški hladilniki.

Big Bang dostava, vnos in odvoz 

Dostava, ki ni zgolj dostava. Naročen izdelek dostavimo v najkrajšem možnem času, prinesemo pa ga tudi v vaše stanovanje in tako poskrbimo za varnost ter brezhibnost vašega novega aparata. Popolnoma brezplačno odpeljemo še vaš stari aparat (ta naj bo že pripravljen na odvoz).

Prilagodimo se vašim željam o terminu dostave, o katerem se dogovorimo skupaj z vami po prejetem naročilu. Če je izdelek na zalogi v naših poslovalnicah, ga dostavimo že v roku 48 ur. 

 

 

Izdelki, ki niso na zalogi v naših poslovalnicah, bodo odpremljeni, ko jih prejmemo na zalogo. Okviren čas dostave je zapisan ob izdelku. V primeru naročila dodatnih storitev vas bomo, ko bo izdelek na zalogi, o terminu dostave in montaže obvestili.