Izberi napravo, zaupaj nam svoj naslov, mi pa jo bomo pripeljali z nasmehom, pazljivo vnesli v stanovanje na mesto po tvojih željah in brezplačno odpeljali staro. Izbiraš lahko tudi med drugimi načini dostave ali osebnim prevzemom.

 

Dostava, prilagojena vsakomur

Spletna trgovina Big Bang ponuja 4 možnosti dostave in možnost brezplačnega osebnega prevzema. Katero dostavo torej izbrati?

 

  Katere izdelke vključuje?  Vnos izdelka Odvoz starega aparata Strošek 
Zahtevnejša dostava Ameriški hladilniki in TV* 29,99 €
Big Bang dostava Bela tehnika in TV 19,99 €
Dostava s Pošto Slovenije Vsi izdelki 3,89 - 8,99 €

Hitra dostava v Ljubljani

Izdelki z oznako  4,99 €

Osebni prevzem

Vsi izdelki  0 €

 

*Vsi televizorji, ki imajo nad 127 cm (50 inch) diagonale zaslona.

Big Bang dostava, vnos in odvoz 

Dostava, ki ni zgolj dostava. Naročen izdelek dostavimo v najkrajšem možnem času, prinesemo pa ga tudi v vaše stanovanje in tako poskrbimo za varnost ter brezhibnost vašega novega aparata. Popolnoma brezplačno odpeljemo še vaš stari aparat (ta naj bo že pripravljen na odvoz).

Prilagodimo se vašim željam o terminu dostave, o katerem se dogovorimo skupaj z vami po prejetem naročilu. Če je izdelek na zalogi v naših poslovalnicah, ga dostavimo že v roku 48 ur. 

 

 

Izdelki, ki niso na zalogi v naših poslovalnicah, bodo odpremljeni, ko jih prejmemo na zalogo. Okviren čas dostave je zapisan ob izdelku. V primeru naročila dodatnih storitev vas bomo, ko bo izdelek na zalogi, o terminu dostave in montaže obvestili.

 

Big Bang dostava Znesek z DDV
Redna dostava z vnosom 19,99 €
Hitra dostava z vnosom* 24,99 €
Zahtevnejša dostava*** 29,99 € 
Odvoz stare naprave brezplačno **

* Hitra dostava je izvršena v roku 24 ur od naročila/plačila v primeru, da je izdelek na zalogi v poslovalnici, ki izvaja dostavo. Izvedljivost dostave vam sporočimo naknadno.

** Strošek odvoza stare naprave je vključen v ceno dostave nove naprave. Cenik velja od 6. 1. 2020

*** Velja za ameriške hladilnike in vse televizorje, ki imajo nad 127 cm (50 inch) diagonale zaslona.

Pri vnosu je kupec predhodno dolžan zagotoviti neovirano pot za vnos naročenega blaga v stanovanje ter poskrbeti za zaščito tal in ostale opreme v stanovanju. V kolikor je pot v stanovanje ovirana ali karakteristike objekta tega ne dovoljujejo (ozko stopnišče, krožne stopnice), vam vnosa ne moremo zagotoviti. Pri tem mora biti širina vrat na objektu vsaj 80 cm.

 

Dostava s Pošto Slovenije

Naročila izdelkov na zalogi, oddana od ponedeljka do petka do 12. ure, odpremimo isti dan. Dostava poteka prek Pošte Slovenije. Priporočamo jo za manjše pakete.

Cena dostave

Vrsta paketa Znesek z DDV
Paketi do 2 kg in vrednosti vsaj 100 € brezplačno
Paketi do 5 kg ter vrednosti vsaj 300 €

brezplačno

Paketi mase 5 kg in več in vrednosti vsaj 500 € brezplačno
Paketi do 2 kg in vrednosti do 100 €

3,89 €

Paketi do 5 kg ter vrednosti do 300 € 5,49 €
Paketi mase 5 kg in več ter vrednosti do 500 € 8,99 €

 

Hitra dostava po Ljubljani

Smo že dobili paket? Ja, naročili smo hitro dostavo! S hitro dostavo po Ljubljani boste svoje naročilo prejeli v samo 3 urah. Hitra dostava je mogočaob delavnikih za izdelke, označene z oznako Hitra dostava. Velja za izdelke mase do 5 kg, katerih največja dimenzija ne presega 1 m. V kolikor bo hitra dostava na voljo za vaše naročilo*, se bo v košarici pojavila možnost naročila s hitro dostavo.

Kdaj dostavljamo? 

  • nakup do 9. ure zjutraj – dostava isti delovni dan najpozneje do 12. ure
  • nakup do 12. ure – dostava isti delovni dan najpozneje do 15. ure
  • nakup do 15. ure – dostava isti delovni dan najpozneje do 18. ure
  • nakup po 15. uri – dostava naslednji delovni dan do 12. ure

 

Vrsta paketa Znesek z DDV
Izdelki do 5 kg (oznaka Hitra dostava) do 5 kosov skupaj 4,99 €

 

 

Pogoj za hitro dostavo je, da so v košarici izključno izdelki, ki so označeni z značko hitra dostava, da je teh izdelkov v košarici največ 5 kosov, in da vpišete naslov za dostavo, ki ima eno od naslednjih poštnih številk:

  • 1000 Ljubljana
  • 1001 Ljubljana – poštni predali
  • 1231 Ljubljana – Črnuče
  • 1260 Ljubljana – Polje
  • 1210 Ljubljana – Šentvid
  • 1211 Ljubljana – Šmartno

 

V primeru, da vas v času dostave ni doma in paketa ne prevzamete, vam morebitno novo pošiljanje ponovno zaračunamo. V času praznikov in med vikendi se rok dostave podaljša za čas dela prostih dni. Dostavo izvajamo v sodelovanju z družbo AvantCar.

 

*V primeru, da je zaloga izdelka manjša od 4 kosov, hitra dostava ne bo ponujena v košarici. V primeru večih istočasnih naročil se lahko zgodi, da bo značka za Hitro dostavo še vedno na izdelku, v košarici pa ne bo več ponujena.