Imate star telefon, ki ga ne uporabljate? Staro napravo enostavno prinesite v katero koli Big Bang poslovalnico, za napravo bomo poskrbeli mi, vi pa prejmete bon za nakup katere koli nove naprave. 

Kaj je storitev Staro za novo?

Staro za novo je aktualna nova storitev, ki omogoča menjavo vašega starega telefona ali tablice za dobroimetje za katero koli novo napravo. 
Imate star telefon, ki ga ne uporabljate? Želite vedno imeti najnovejši model naprave svoje najljubše znamke? Ste kupili nov telefon ali tablico in starega ne potrebujete več?

Staro napravo enostavno prinesite v katero koli Big Bang poslovalnico, za napravo bomo poskrbeli mi, vi pa prejmete bon za nakup katere koli nove naprave. 

 

Poiščite najbližjo poslovalnico

Postopek storitve

Staro napravo, torej tablico ali telefon, prinesite s seboj v katero koli Big Bang poslovalnico. Telefon mora biti odklenjen in delujoč, saj nanj prenesemo aplikacijo NSYS Test, ki preveri diagnostični pregled naprave.  Prodajni svetovalec bo izvedel preverjanje tudi sam. Pregledal bo zunanjost in opozorila aplikacije. Program nato samodejno oceni odkupno vrednost telefona, ki se upošteva kot dobroimetje na blagajni. V kolikor se odločite za nakup nove naprave, jo lahko odplačate z dobroimetjem, možno razliko v ceni pa poravnate sami.

Pogosta vprašanja

Katere naprave vse odkupimo?

Odkupimo aktualne pametne mobilne telefone in tablične računalnike, ki so v sistemu za odkup.

Za nakup česa se lahko odločim, če koristim storitev staro za novo?

Izberete lahko kateri koli izdelek, ne nujno vezan na mobilno blagovno skupino. Izberete lahko tudi več izdelkov, njihov znesek pa more biti nad ocenjeno vrednostjo, razliko pa preprosto poravnate sami. Ocenjena vrednost stare naprave se torej uporabi kot plačilno sredstvo, ki vam priročno zniža višino računa kupljenih naprav.

Kaj pa menjava stare naprave za gotovino?

Menjava za gotovino ni žal mogoča. Nakup nove naprave, ali več njih, se mora izvesti v istem dnevu.

Ali se mora znesek odkupnine v celoti porabiti?

Da, znesek se mora v celoti porabiti. V primeru, da izberete napravo, ki je cenejša od dane odkupnine, vam ne moremo izdati dobropisa ali gotovine.

Kam se prinese stara naprava na ocenitev?

Izdelek prinesite v katerokoli Big Bang poslovalnico, kjer vam ocenimo napravo, ponudimo odkupnino, vi pa si lahko na istem mestu zberete vašo novo napravo.

Kaj se mora poskrbeti pred ocenitvijo?

Biti morate lastnik naprave, ki ste jo prinesli na ocenitev. Naprava mora biti odklenjena in ne sme biti odtujena. V kolikor sumimo, da je, potem storitve ne moremo ponuditi.

Ali se lahko ocenjena vrednost koristi z trenutnimi akcijami?

Seveda. Ocenjena vrednost se upošteva kot plačilno sredstvo na blagajni in se le naredi deljeno plačilo.