Poskrbi za svoj novi računalnik, še preden ga odneseš iz trgovine! V Big Bangu ti namestimo operacijski sistem, poskrbimo za protivirusno zaščito in ti pomagajo z nasveti za varno uporabo. 

Celotna rešitev

Ob nakupu računalnika v Big Bangu nudimo celotno rešitev od nakupa do same uporabe novega izdelka. Tvoj novi izdelek strokovno pripravimo za uporabo.

 

 

Ob nakupu računalnika v Big Bangu nudimo vso potrebno strokovno podporo – namestimo vso potrebno programsko opremo, uredimo operacijski sistem in uredimo povezavo na internet.

 

Če tvoj obstoječi računalnik trpi zaradi prenatrpanosti s programi in morebitnimi virusi, se spopademo z njimi, strojno opremo nadgradimo, namestimo novejšo in napravo pripravimo na vnovične izzive.

 

Prav tako ti naši strokovnjaki uredijo domače brezžično internetno omrežje, pripravijo strojno opremo (usmerjevalnik/ruter) in jo zaščitijo z ustreznim unikatnim geslom.

Nudimo:

  • Strokovno svetovanje o osnovnih funkcionalnostih.
  • Pripravo računalnika za polno delovanje.
  • Pomoč in svetovanje pri nakupu dodatne opreme.
  • Pomoč strokovnjaka, ko računalnik potrebuje servis.
  •  

Pri nakupu računalniške opreme in naprav za omrežno povezovanje se lahko z našim osebjem dogovoriš za enostavno namestitev in nastavitev tvojih novih naprav. V spodnji razpredelnici si oglej cene in vrste nastavitev, ki jih ponujamo.

 

Oglej si cenik