Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeSONY WH1000XM4 brezžične slušalke

SONY WH1000XM4 brezžične slušalke

ID: 679410-c347888
UAU CENA
289,99 €

ali od 14,18 € / mesec

Izračun obrokov
Barva
siva
črna
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 25.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 24.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov Sony WH-1000XM4

Ko uporabljate slušalke WH-1000XM4, vas obdaja samo glasba. To je enostavnejši način za čistejši zvok z manj šuma, ki s pametno tehnologijo za poslušanje samodejno prilagodi vaše doživetje.

 

 

Prepustite se svoji glasbi

Odkrijte, kako slušalke WH-1000XM4 našo najnaprednejšo tehnologijo odpravljanja šumov združijo z izjemno kakovostjo zvoka in nizom pametnih funkcij za edinstveno glasbeno doživetje.

 

Najboljša funkcija odpravljanja šumov v panogi2

Slušalke WH-1000XM4 odpravljajo še več visoko- in srednje frekvenčnega zvoka, zato je funkcija odpravljanja šumov najboljša doslej, ne glede na to, ali ste na dolgem poletu ali pa le sedite v kavarni.

 

Tehnologija, s katero je to mogoče

Tehnologija z dvema senzorjema hrupa, ki vključuje dva mikrofona v vsaki čašici, zajema okoliški šum in prenaša podatke v procesor QN1 za odpravljanje šuma visoke ločljivosti, ki nato v realnem času z novim algoritmom obdela odpravljanje šumov v najrazličnejših akustičnih okoljih. Skupaj z novo tehnologijo Bluetooth® Audio SoC (System on Chip) zazna glasbene signale in signale šuma ter jih prilagodi, tako kot tudi akustične značilnosti med zvočniško enoto in ušesi, in sicer več kot 700-krat na sekundo.

 

Optimiziranje odpravljanja šumov

Slušalke WH-1000XM4 vključujejo dve tehnologiji za maksimalno zmogljivost odpravljanja šumov: osebna funkcija optimizacije odpravljanja šumov, zasnovana posebej za vas, in optimiziranje atmosferskega tlaka, zasnovana posebej za potovanja z letalom.

 

Kontrolnik okoljskega zvoka

Z aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko prilagodite okoliški zvok, da med poslušanjem glasbe na poti odpravite šum in hkrati ne preslišite pomembnih zvokov, kot so obvestila za potnike.

 

Brezžična svoboda, vrhunski zvok

LDAC prenaša približno trikrat več podatkov (pri najvišji hitrosti prenosa 990 kb/s) kot običajna zvočna povezava BLUETOOTH®, kar omogoča poslušanje vsebin z zvokom visoke ločljivosti v izjemni kakovosti, ki je kar najbližje doživetju ob poslušanju z žično povezavo.

 

Zvok, ki mu lahko verjamete

Vgrajeni analogni ojačevalnik, integriran s procesorjem QN1 za odpravljanje šumov visoke ločljivosti, omogoča najboljše razmerje med signalom in šumom z nizko stopnjo popačenja in izjemno kakovost zvoka v prenosnih napravah. Zmogljive 40-mm zvočniške enote z membranami s polimernimi tekočimi kristali (LCP) poskrbijo za kakovostne močne ritme in frekvence do 40 kHz.

 

Sprotna restavracija vseh stisnjenih datotek

DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) z umetno inteligence Edge-AI sproti zvišuje ločljivost stisnjenih datotek z digitalno glasbo. Z dinamičnim prepoznavanjem instrumentacije, glasbenih žanrov in elementov vsake skladbe, kot so vokali ali interludiji, obnovi zvok visokega razpona, ki se je izgubil med stiskanjem, zato je doživetje bogatejše in popolnejše.4

 

Pametna tehnologija poslušanja za boljše doživetje poslušanja

Slušalke WH-1000XM4 uporabljajo vrsto pametnih tehnologij, ki zagotavljajo brezhibno doživetje ob poslušanju in prostoročno uporabo. Ko na primer začnete govoriti, funkcija "Spregovori in klepetaj" samodejno začasno zaustavi predvajanje glasbe, po zaslugi senzorja bližine in dveh senzorjev pospeška, ki zaznavata, ali uporabljate slušalke ali ne, pa lahko izkoristite prednosti prilagodljivega predvajanja.

 

Priročne s funkcijo "Spregovori in klepetaj"

Ko z nekom spregovorite, funkcija "Spregovori in klepetaj" samodejno ustavi glasbo in prepusti okoljski zvok, da lahko začnete s pogovorom – priročno, če ne želite sneti slušalk ali imate polne roke. Pametna funkcija temelji na tehnologiji natančnega zajemanja zvoka in uporablja pet mikrofonov, ki so vgrajeni v slušalke, ter napredno obdelavo zvočnega signala za prepoznavanje vašega glasu ter odzivanje nanj. Ko se klepet konča, se glasba samodejno predvaja naprej.5

 

Adaptive Sound Control se samodejno prilagodi temu, kar počnete

Prilagodljiv kontrolnik za zvok je pametna funkcija, ki zazna, kje ste in kaj počnete, nato pa prilagodi nastavitve okoljskega zvoka in zagotovi popolno doživetje ob poslušanju.

 

Zapomni si vaše najljubše lokacije

Sčasoma se prilagodljiv kontrolnik za zvok nauči prepoznavati lokacije, ki jih pogosto obiskujete, kot je vaše delovno mesto, telovadnica ali najljubša kavarna, in prilagodi zvok okoliščinam.

 

Slušalke, ki se odzovejo na vas

Senzor bližine in dva senzorja pospeška v slušalkah zaznata, ali slušalke uporabljate ali ne in temu primerno prilagodijo predvajanje, s čimer varčujete z energijo.

 

Hitra pozornost

Če morate hitro prisluhniti glasovom in zvokom okoli sebe, z dlanjo enostavno prekrijte ohišje, s čimer takoj znižate glasnost predvajanja glasbe, da slišite okoliški zvok.

 

Vrhunsko udobje za celodnevno uporabo

Slušalke WH-1000XM4 združujejo prefinjen slog in udobno uporabo. Mehke ušesne blazinice iz uretanske pene ne pritiskajo na ušesa in enakomerno porazdelijo pritisk ter povečajo stik ušesnih blazinic, zato je prileganje stabilnejše. Ker so lažje, komajda opazite, da jih imate na sebi.

 

Energija za dan in hitro polnjenje

Dolg čas delovanja baterije, 30 ur, omogoča uporabo slušalk na dolgih potovanjih. Če jih morate na hitro napolniti, lahko z dodatnim napajalnikom v 10 minutah napolnite baterijo in slušalke uporabljate 5 ur.6

 

Enostavno upravljanje

S slušalkami WH-1000XM4 je vse tako enostavno, da bolj ne bi moglo biti – od upravljanja glasbe, dostopa do glasovnega pomočnika in do prostoročnih klicev.

 

Pomagajte si z glasovnim pomočnikom

Pri organizaciji dneva vam lahko pomaga vaš pomočnik7. Prepustite se razvedrilnim vsebinam, povežite se s prijatelji, poiščite informacije, poslušajte glasbo in obvestila, nastavite opomnike ter še veliko več.8

 

Jasnejše prostoročno klicanje 

Uživajte v tekočih pogovorih z enostavnim prostoročnim telefoniranjem, za pogovor telefon le dvakrat tapnite. Po zaslugi tehnologije natančnega zajemanja glasu, ki združuje pet vgrajenih mikrofonov in napredno obdelavo zvočnega signala, je glas osebe na drugi strani telefona v slušalkah WH-1000XM4 čistejši. 

 

Gumbi na dosegu prstov

Zamenjajte skladbo, povečajte ali zmanjšajte glasnost in opravljajte ali sprejemajte klice tako, da se s prsti dotaknete plošče ali podrsate po njej.

 

Sony | Aplikacija Headphones Connect

V aplikaciji Sony | Headphones Connect lahko s kontrolnikom okoljskega zvoka prilagodite glasnost zvoka iz ozadja, na voljo pa imate tudi možnost, da slišite le glasove. Medtem lahko z izenačevalnikom prilagodite ravni tako, da ustrezajo vaši glasbi.

 

Večtočkovna povezava

Popolno priročnost slušalk WH-1000XM4 dopolnjuje možnost istočasne povezave z dvema napravama Bluetooth. Ko vas torej nekdo kliče, vaše slušalke prepoznajo napravo, ki zvoni, in takoj samodejno vzpostavijo povezavo z njo. Z dotikom gumba pa lahko tudi hitro in nemoteno preklopite slušalke na eno ali drugo napravo.

 

Tehnične podrobnosti
Barva
siva
Skupina slušalk
glasba/film
Namen uporabe
MP3
Način nošenja slušalk
naglavne
Garancija v letih
1
Frekvenčni razpon (Hz)
4-40.000
Žična/brezžična tehnologija
brezžična
Vrsta slušalke
Hi-Fi naglavna
Vrsta zvoka
stereo
Zmanjšanje šumov iz okolja
da
Vgrajen mikrofon
da
Povezljivost
žične (3,5 mm)
Dolžina kabla [m]
1.2
Cached: Tue, 23 Apr 2024 15:03:50 GMT