Košarica

Košarica je prazna

Nakupi na obroke

V trgovinah Big Bang in spletnem centru našim kupcem omogočamo različne ugodne načine plačila. Plačilo izdelkov, ki jih kupite pri nas, lahko razdelite na več mesečnih obrokov - tudi do 36!

Hitro in enostavno, brez predhodnega obiska bančne poslovalnice, lahko ob nakupu sklenete različne kredite.

Predlagamo vam, da pri odločitvi razmislite o svojih željah in zmožnostih – odvisno od zneska vašega nakupa, od tega, kako hitro želite odplačati kredit in od tega, kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv, izberite takšen kredit, ki vam najbolj ustreza!

Pri nas so kreditni plačilni pogoji lažje dostopni: že ob minimalnem mesečnem prilivu 544,00 € z naslova plače ali pokojnine lahko kupite izdelek z razrezano ceno ali sklenete katerega od Hitrih kreditov ali 12-mesečni kredit brez obresti. Podrobnejšo predstavitev in primere izračunov efektivne obrestne mere si lahko ogledate pri vsakem posameznem kreditu.

Nakupi na obroke

Krediti brez obresti in drugih stroškov

Nakup na obroke: NLB plačilne kartice MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici): Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja do 24 enakih obrokov. Minimalni obrok že od 50 € naprej. 

Podrobnejša predstavitev

Nakup na obroke NLB

American Express obročno odplačevanje: kot imetniki kartice American Express lahko svoj nakup porazdelite na 3 obroke, vrednost kredita pa je odvisna od razpoložljivosti vašega limita na kartici. 

Podrobnejša predstavitev

American Express

Krediti brez obresti

12-mesečni kredit brez obresti: Pri nakupu televizijskega sprejemnika, prenosnega računalnika, namiznega računalnika ali gospodinjskih aparatov lahko izkoristite brezobrestni kredit in ga odplačate v 4 do 12 mesecih.

Podrobnejša predstavitev

12 mesečni kredit
Obročna kartica Abanka Visa Electron: imetniki kartice Visa Electron, izdane pri Abanki, lahko svoj nakup razdelite na 2 do 12 obrokov. Po plačilu s kartico sami skupaj z banko določite število obrokov, ob nakupu pa ni treba urediti nobene dodatne dokumentacije. 

Podrobnejša predstavitev
Obročna kartica Abanka Visa Electron

Diners obročno odplačevanje: za vse ugodnosti in prihranke vam ni treba storiti veliko. Le svojo kartico Diners Club imejte vedno pri sebi in uživajte ob vseh malih in velikih nakupih glede na svoje želje in možnosti. 

Podrobnejša predstavitev

Diners obročno plačilo

Krediti z obrestmi

Hitri kredit: kredit je primeren za vsak nakup večji kot 125 € in manjši kot 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – odločite se za ustrezno število obrokov. 

Podrobnejša predstavitev

Financiranje za s.p. in pravne osebe

Operativni lizing: v sodelovanju z Grenke vam pri nakupu izbranih skupin izdelkov ponujamo financiranje že od 500 € (brez DDV) naprej, od 12 do 60 obrokov. 

Podrobnejša predstavitev

Pogoji za pridobitev kreditov

 • Kredit lahko sklenete kot polnoletna fizična oseba, državljan Republike Slovenije, s stalnim prebivališčem v RS.
 • Imeti morate odprt osebni račun pri katerikoli banki ali hranilnici na ozemlju RS.
 • Predložiti morate veljaven oseben dokument (osebno izkaznico ali potni list) in davčno številko. Vozniško dovoljenje NI sprejemljiv dokument za sklenitev pogodbe.
 • Zaposleni morate biti pri delodajalcu v Republiki Sloveniji ali imeti status upokojenca in prejemati pokojnino pod šifro 01.
 • Oseba, ki najame kredit, mora biti ob najemu stara najmanj 18 let oz. ob zaključku kredita največ 78 let.
 • Predložiti morate dokazila o rednih prihodkih:

 • Redno zaposleni predložijo:
  • a) kopijo originalnega zadnjega mesečnega izpiska. Z mesečnega izpiska mora biti razviden priliv plače v tekočem, preteklem ali predpreteklem mesecu.
  • b) ali potrdilo matične banke o prilivu na TRR iz naslova zadnje plače. Potrdilo ne sme biti starejše od 31 dni in mora vsebovati navedbo in podpis bančnega uslužbenca. Potrdilo je lahko kopija kateregakoli potrdila banke: vloga za posredovanje podatkov ali potrdilo oz. izpis prometa (samo v dobro) kjer je razviden priliv plače v tekočem, preteklem oz. predpreteklem mesecu.
  • c) ali originalni izpis iz internetnega poslovanja. Internetni izpis je lahko: - izpis iz »e-bančništva« v obliki zadnjega mesečnega izpisa, s katerega mora biti razviden priliv plače v tekočem, preteklem ali predpreteklem mesecu, banka, priimek, ime, naslov in št. TRR. - izpis za poljubno obdobje, ki mora biti narejen najmanj za en mesec. Končni datum obdobja je lahko največ 31 dni pred datumom vložitve prošnje za kredit. Z internetnega izpisa mora biti razviden priliv plače v tekočem, preteklem ali predpreteklem mesecu, ime, priimek in št. TRR. Če na kateremkoli zgoraj navedenem izpisu ob prilivu plače ne piše PLAČA ali OSEBNI DOHODEK ali REDNO DELO ali SALA, se priloži kopija plačilne liste za priliv z izpisa (zneska se morata ujemati).

 • Upokojenci predložijo
  • a) kopijo potrdila o izplačilu pokojnine (Obvestilo ZPIZ-a), lahko tudi v internetni obliki. Kredit lahko pridobi samo upokojenec, ki prejema pokojnino pod šifro 01 (lahko prejema prejemke tudi pod drugimi šiframi).
  • b) kopijo originalnega zadnjega mesečnega izpiska. Z izpiska mora biti razviden priliv pokojnine (zapisan z besedo PENS ali POKOJNINA ali ZPIZ) v tekočem, preteklem ali predpreteklem mesecu.
  • c) ali potrdilo matične banke o prilivu na TRR iz naslova zadnje pokojnine. Potrdilo ne sme biti starejše od 31 dni in mora vsebovati navedbo in podpis bančnega uslužbenca. Potrdilo je lahko kopija kateregakoli potrdila banke: - vloga za posredovanje podatkov ali izpis prometa (samo v dobro) kjer je razviden priliv pokojnine iz tekočega, preteklega oz. predpreteklega meseca.
  • d) ali originalni izpis z internetnega poslovanja. Internetni izpis je lahko: - izpis iz »e-bančništva« v obliki zadnjega mesečnega izpisa, s katerega mora biti razviden priliv pokojnine v tekočem, preteklem ali predpreteklem mesecu, banka, priimek, ime, naslov in št. TRR. - izpis za poljubno obdobje, ki mora biti narejen najmanj za en mesec. Končni datum obdobja je lahko največ 31 dni pred datumom vložitve prošnje za kredit. Z internetnega izpisa mora biti razviden priliv pokojnine v tekočem, preteklem ali predpreteklem mesecu, ime, priimek in št. TRR. Za ugotavljanje kreditne sposobnosti upokojenca se upošteva znesek pokojnine z izpiska. Znesek rekreacije se odšteva od skupnega nakazila pokojnine.

 • Kreditojemalke(ci), ki so na porodniškem dopustu, morajo predložiti
  • a) kopijo originalnega zadnjega mesečnega izpiska. Z mesečnega izpiska mora biti razviden priliv nadomestila za čas porodniškega dopusta v tekočem, preteklem ali predpreteklem mesecu.
  • b) ali originalni izpis iz internetnega poslovanja. Internetni izpis je lahko: - izpis iz »e-bančništva« v obliki zadnjega mesečnega izpisa, s katerega mora biti razviden priliv nadomestila za čas porodniškega dopusta v tekočem, preteklem ali predpreteklem mesecu, banka, priimek, ime, naslov in št. TRR. - izpis za poljubno obdobje, ki mora biti narejen najmanj za en cel mesec. Končni datum obdobja je lahko največ 31 dni pred datumom vložitve prošnje za kredit. Z internetnega izpisa mora biti razviden priliv nadomestila za čas porodniškega dopusta v tekočem, preteklem ali predpreteklem mesecu, ime, priimek in št. TRR.
  • c) Originalno potrdilo delodajalca, da je kreditojemalka(ec) zaposlen(a) za nedoločen čas ali določen čas. Potrdilo ne sme biti starejše od 31 dni od datuma sklenitve kredita. V primeru zaposlitve za določen čas, doba odplačevanja ne sme presegati 12 mesecev.

 • Tuji državljani s stalnim prebivališčem v RS, ki so zaposleni za nedoločen čas pri delodajalcu v RS dodatno predložijo dovoljenje za stalno prebivanje (izkaznica) in potrdilo delodajalca, da je zaposlen za nedoločen čas, ki ne sme biti starejše od 31 dni. Tuji državljani lahko pridobijo kredit za največ 12 mesecev.

V primeru kakršnihkoli nejasnosti v zvezi s postopkom najema kredita ali dokazili, ki jih rabite za najem, pokličite v katerokoli trgovino Big Bang ali na brezplačno telefonsko številko 080 22 64.
* Razen za Diners in American Express

Primerjava izračunov za posamezne kredite

Big Bang d.o.o., je pooblaščen kreditni posrednik za podjetje Summit Leasing Slovenija d.o.o., Flajšmanova 3, 1000 Ljubljana. 

Podrobnejša predstavitev

1 - Prvi del kupnine poravnate ob nakupu v vrednosti najmanj 10 %, preostali znesek pa v naslednjih obrokih. Ob nakupu izdelka z razrezano ceno poravnate 10 % ob nakupu, preostale obroke pa v naslednjih mesecih. Akcija velja za izbrane označene izdelke.

2 - Na voljo imetnikom kartic American Express.

3 - Velja za imetnike NLB plačilnih kartic MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici).

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.