Išči

Ne čakaj v vročini, razvajaj se s svežino klime!

Zagotovi si popolno svežino in udobje z vrhunskimi klimami! Poletne temperature ne poznajo milosti, zato je čas, da poskrbiš za prijetno temperaturo v svojem domu. Iz široke ponudbe klimatskih naprav izberi tisto, ki bo ustrezala tvojim potrebam in zahtevam. Imamo tudi takšne, ki te ne bodo prepihale 😉 
Ne razmišljaj predolgo in si zagotovi klimo. Tudi z možnostjo strokovne montaže po ugodni ceni. Razvajaj se s svežino v svojem domu.

Oglej si vse možnosti hlajenja  →

Velika izbira kakovostnih klimatskih naprav

Kaj je osnovna montaža?

Osnovna montaža zajema:

  • Montažo klimatske naprave na višini do 3,5 m,
  • Preboj opečnatega zidu debeline do 40 cm,
  • Izdelavo plinske cevne in elektro povezave med zunanjo in notranjo enoto do dolžine 4m,
  • Izdelavo odvoda kondenza na osnovi konstantnega padca dolžine do 5 m,
  • Priklop na obstoječo električno napeljavo ob klimatski napravi do 5m,
  • Stenske nosilne konzole z blažilniki tresljajev,
  • Nadomestni zaobljeni PVC kanal,
  • Drobni montažni material,
  • Vakumiranje, napolnitev klimatskega sistema s hladilnim plinom do dolžine 3m,
  • Zagon in svetovanje o uporabi in delovanju klimatske naprave.

V kolikor potrebujete zahtevnejšo dostavo, vas vabimo, da nam pošljete povpraševanje na [email protected]. Več informacij o montažah je na voljo TUKAJ >>

 

Obrazec za montažo

Prenosne klimatske naprave

Prenosna klimatska naprava je odlična izbira za tiste, ki ne morejo montirati klime na steno.

Razlogi vključujejo prenosljivost, enostavno namestitev brez strokovne pomoči ter nižje stroške. Omogoča prilagodljivost in mobilnost, kar vam omogoča hlajenje različnih prostorov v vašem domu ali pisarni. Večina prenosnih klimatskih naprav ima tudi funkcijo razvlaževanja primerljivo samostojnim razvlažilnikom zraka.

Ventilatorji

Osvežitev in udobje po ugodni ceni! Z zmogljivim pretokom zraka, različnimi hitrostmi delovanja in tihim delovanjem, bodo naši ventilatorji poskrbeli za svežino in udobje, ki ga potrebujete - in vse to po izjemno ugodni ceni! Ne čakajte več, pridobite svoj ventilator za takojšnje hlajenje in uživajte v prijetnem okolju brez pretiranega finančnega bremena!

Kaj je dobro vedeti pred nakupom?

Zakaj izbrati klimo z montažo? Nakup klime z montažo ni le ugodnejši in bolj enostaven, je tudi varnejši kot nakup naprave brez montaže. Pravilna namestitev klime je namreč pomembna tudi zaradi učinkovitosti. Klima mora biti nameščena na ustrezno mesto, da bo delovala najbolje, pomembno pa je tudi, kako jo namestimo.

Kako močno klimo potrebujem? Vse je odvisno od velikosti prostora in števila oseb, ki se navadno gibajo v prostoru. Obstaja preprost izračun, s katerim lahko preveriš, kako močno klimo potrebuješ. Preveriš ga lahko TUKAJ >>.

 

Morda bi te zanimalo

Cached: Tue, 23 Apr 2024 13:42:43 GMT