Izbirnik
Išči
Podpora

Pomoč in naročila

01 362 60 00

[email protected]

pon.–sob.: 9.00–20.00

Reklamacije

01 309 38 18

pon.–pet.: 9.00–18.00

Primerjaj 0
Košarica 0
Prodajalec: (Big Bang)
Top izdelki
Conrad
Conrad Electronic d.o.o. k.d. (Conrad)
Conrad Electronic d.o.o. k.d., Pod Jelšami 14, 1290 Grosuplje, Slovenija, Matična št.: 2168979000, Davčna št.: SI-81152396
Odpremlja iz države: Slovenija
O prodajalcu
Pri Conradu najdete veliko stvari, s katerimi je življenje udobnejše, učinkovitejše in lepše. Kot vir idej za celoten svet tehnike je Conrad inspiracija za vse, ki se v poklicnem ali v zasebnem življenju ukvarjajo s tehniko.
Vračila in reklamacije

Dostava izdelkov

V dogovorjenem roku vam bomo naročene izdelke pripravili in odposlali na vaš naslov. Na računu, ki je priložen paketu boste našli tudi vse informacijo o politiki vračila blaga, kam se lahko obrnete v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru ostalih pritožb.

Izdelke bomo dostavili z našimi pogodbenimi partnerji v primerni paketni embalaži. V kolikor vas ob obisku dostavljavca ne bo doma, vam bo le-ta pustil obvestilo o prispeli pošiljki oziroma obvestil in povprašal o možnostih dostave paketa.

Stroški pakiranja, dostave in poštnine za posamično enkratno naročilo znašajo skupaj 5 EUR, ne glede na vrednost naročila ter število morebitnih dostav, s katerimi bi bilo potrebno izdelke ob takem naročilu dostaviti. V primeru, da naročenih izdelkov ne moremo dostaviti istočasno, vam dodatne priprave paketa in pošiljanja ne bomo zaračunali, strošek poštnine ostane 5 EUR. To ne velja v primeru, če je bilo blago vrnjeno ter nato ponovno poslano zaradi razlogov na vaši strani.

BREZ POŠTNINE pri naročilu nad 100 EUR. V primeru, da vaše naročilu preseže znesek 100 EUR boste dobili paket brez zaračunanih stroškov poštnine in priprave paketa.

Naročeno blago bomo dostavili, če bo to le mogoče, v običajnem dobavnem roku, ki znaša 3-5 delovnih dni od prejetega naročila. V kolikor blaga ne bo možno dostaviti običajnem 7-dnevnem dobavnem roku, vas bomo, takoj ko bo možno, obvestili o novem predvidenem roku dostave.

Če vam niti v dodatnem roku ne bomo mogli dostaviti naročenega blaga, lahko odstopite od pogodbe, mi pa vam bomo nemudoma oziroma najkasneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrnili vsa prejeta plačila.

Ne glede na določbo prejšnjega odstavka lahko po preteku dogovorjenega roka odstopite od pogodbe, ne da bi podjetju pustil dodaten rok za izpolnitev obveznosti, če pred sklenitvijo pogodbe podjetje obvestite, da je dogovorjeni rok bistvena sestavina pogodbe.

Vračilo blaga

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopite, morate blago vrniti v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe. Naš naslov:

Conrad Electronic d.o.o. k.d., Pod Jelšami 14, 1290 Grosuplje.

Šteje se, da ste pravočasno vrnili blago če ga pošljete pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo.

Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga. V primeru vračila poškodovanih izdelkov, izdelkov v spremenjeni količini in izdelkov v neoriginalni ali poškodovani embalaži, bo tehnična služba Conrad Electronic d.o.o.k.d. izdelke ustrezno pregledala in ovrednotila. Izdelkom, ki se vračajo, mora biti priložena kopija računa veseli bomo pa tudi če nam izpolnite obrazec za vračilo blaga, na zadnji strani računa, da bomo hitreje izvedli celoten postopek.

V primeru odstopa od pogodbe in da vrnete izdelke kot poslovni paket pri Pošti Slovenija in navedete, da je prejemnik Conrad Electronic d.o.o.k.d., vam stroške vračila krije podjetje Conrad. Če ste se izrecno odločil za drugo vrsto pošiljke, kakor jo ponuja podjetje ne morete zahtevati povračila dodatnih stroškov.

Varstvo podatkov
Kdaj Conrad Electronic d.o.o.k.d. uporablja in obdeluje osebne podatke? Vemo, da je skrbno ravnanje z vašimi osebnimi podatki za vas izjemno pomembno. Ker v Conrad Electronic d.o.o.k.d. varstvu podatkov namenjamo posebno pozornost, pri zbiranju, obdelavi in uporabi strogo upoštevamo zakonske določbe. Conrad Electronic d.o.o.k.d vaše osebne podatke in informacije, ki nam jih posredujete, uporablja za izvajanje naročil in dobav blaga, za opravljanje plačil in da vas lahko obveščamo o naročilih, proizvodih, storitvah in ponudbah družbe Conrad Electronic d.o.o.k.d. Dobavo proizvoda, ki ga naročite, opravi pooblaščeno dostavno podjetje. V ta namen dostavnemu podjetju posredujemo vaš e-naslov in telefon, da vas lahko obvesti o statusu vaših pošiljk in točnem roku dobave. Če ne želite, da te podatke posredujemo dostavnemu podjetju, lahko kadar koli ugovarjate posredovanju vašega e-naslova in/ali telefona. Tudi v primeru, da ne želite več prejemati naših ponudb in novic se lahko odjavite s klikom v nogi mailinga ali vaš ugovor naslovite na: [email protected] Vaše podatke zbiramo, shranjujemo in obdelujemo za celotno izvajanje vašega nakupa, vključno z morebitnimi poznejšimi garancijami, za našo servisno službo, tehnično administracijo in lastne tržne namene. Vaše podatke lahko izbrišemo, če temu ne nasprotujejo zakonske obveznosti hrambe in če ste uveljavljali zahtevek za izbris, če podatkov ne potrebujemo več za izpolnjevanje razloga hrambe ali če je njihova hramba nedopustna zaradi drugih zakonskih razlogov. Če se vaši podatki o računu združijo zaradi samodejnega ali z vaše strani začetega preverjanja podvajanja, se strinjate, da se podatki s starega računa (zgodovina plačil, naročila ...) prenesejo na nov račun.
Druge informacije
Naročene izdelke lahko plačate na naslednje načine: Plačilo po povzetju. V tem primeru blago plačate z gotovino ali s priloženo splošno položnico. Pri vrednosti nad 500 Eur izberite plačilo s kreditno kartico ali plačilo po predračunu! Plačilo s kreditnimi karticami. Izdelke lahko plačate z naslednjimi kreditnimi karticami: Mastercard (Eurocard), Visa, Diners Plačilo po predračunu (predračun vam pošljemo po elektronski pošti ali faksu). Predračun je veljaven 3 dni, po tem roku se naročilo izbriše iz sistema. Pri plačilu predračuna obvezno navedite v sklic številko predračuna zaradi lažjega spremljanja plačil. Plačilo s Paypal-om. Izdelek lahko plačate tudi z Paypal računom. Paypal.com je ponudnik varnega e-plačevanja s kreditnimi karticami. Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in izdelke vrniti, če je to potrebno in mogoče. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu. Za pravne osebe je plačilni rok 8 dni. Pri prvem naročilu zahtevamo plačilo po predračunu ali zavarovanje plačila. Pridržujemo si tudi pravico dostave samo proti plačilu po predračunu. Za nepravočasno poravnane obveznosti zaračunavamo zakonske zamudne obresti. V primeru zamude s plačilom vam bomo zaračunali tudi stroške opominjanja ter vse stroške izterjave neporavnanih obveznosti, kamor sodijo tudi odvetniški stroški ter stroški sodnih taks in drugih pristojbin. Z naročilom izdelkov soglašate ter z nastopom zamude s plačilom Conrad in po njegovem pooblastilu tudi njegovega pooblaščenca izrecno pooblaščate za pridobivanje vseh potrebnih podatkov o vašem premoženju in opravo vseh poizvedb, ki se nanašajo na vaše račune pri bankah in drugih finančnih ustanovah ter poizvedbe o zaposlitvi, kakor tudi dovoljujete Conradu in po njegovem pooblastilu tudi njegovemu pooblaščencu posredovanje teh podatkov drugim pravnim osebam, zaradi izterjave terjatev, ki bi jih imel Conrad do vas iz naslova vaših neplačanih obveznosti za naročene izdelke. Bančni račun odprt pri: UniCredit banka Slovenija, Šmartinska 140, 1000, Ljubljana TRR: SI56 2900 0005 5299 945
Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.

Naložba je del ukrepov načrta, ki se financira iz mehanizma: https://www.gov.si/zbirke/projekti-in-programi/nacrt-za-okrevanje-in-odpornost