Košarica

Košarica je praznaNačini plačila

V trgovinah Big Bang in spletnem centru našim kupcem omogočamo različne ugodne načine plačila. Plačilo izdelkov, ki jih kupite pri nas, lahko razdelite na več mesečnih obrokov - tudi do 36!

Pogoji za pridobitev kreditov

Nakup na obroke

NLB plačilne kartice MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici): Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja do 24 enakih obrokov. Minimalni obrok že od 50 € naprej.

American Express obročno odplačevanje

Kot imetniki kartice American Express lahko svoj nakup porazdelite na do 12 obrokov, vrednost kredita pa je odvisna od razpoložljivosti vašega limita na kartici.

Primer izračuna

Razrezana cena do 10 obrokov

Cena izdelka je preprosto razdeljena na 10 delov, pri čemer prvi obrok poravnate ob nakupu s kartico bančnega računa, ostale pa v naslednjih 9 mesecih. EOM 0 %! Odločite pa se lahko tudi za manjše število obrokov - od 4 do 10.

Primer izračuna Aktualna ponudba

Razrezana cena do 20 obrokov

Cena izdelka je preprosto razdeljena na 20 delov, pri čemer prvi obrok poravnate ob nakupu s kartico bančnega računa, ostale pa v naslednjih 19 mesecih. EOM 0 %! Odločite pa se lahko tudi za manjše število obrokov - od 4 do 20.

Primer izračuna Aktualna ponudba

12-mesečni kredit brez obresti

Pri nakupu televizijskega sprejemnika, prenosnega računalnika, namiznega računalnika ali bele tehnike lahko izkoristite brezobrestni kredit in ga odplačate v 4 do 12 mesecih.

Primer izračuna

Obročna kartica Abanka Visa Electron

Imetniki kartice Visa Electron, izdane pri Abanki, lahko svoj nakup razdelite na 2 do 12 obrokov. Po plačilu s kartico sami skupaj z banko določite število obrokov, ob nakupu pa ni treba urediti nobene dodatne dokumentacije.

Primer izračuna

Hitri kredit

Kredit je primeren za vsak nakup večji kot 125 € in manjši kot 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – odločite se za ustrezno število obrokov od 4 do 36.

Primer izračuna

Diners obročno odplačevanje

S svojo kartico Diners Club lahko v trgovinah in na spletni strani Big Bang nakupujete do 36 obrokov. 

Primer izračuna

Operativni lizing

V sodelovanju z Grenke vam pri nakupu izbranih skupin izdelkov ponujamo financiranje že od 500 €(brez DDV) naprej, od 12 do 60 obrokov. Za podjetja.

Primer izračuna

PDF dokumenti

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.