Išči
Big BangIzdelkiLikanje in šivanjeLikalniki in dodatkiBrabantia zunanji sušilnik Lift-O-Matic za perila 50m sivo

Brabantia zunanji sušilnik Lift-O-Matic za perila 50m sivo

ID: 699389
109,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 20.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ELKOtex
115,99 €
Od petka, 21.6.
IzbranoIzberi
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brabantia zunanji sušilnik Lift-O-Matic za perila 50m  Zunanji sušilnik za perilo Lift-O-Matic blagovne znamke Brabantia se ponaša z lahko konstrukcijo in kakovostno izdelavo, kljub majhni teži pa je zelo stabilen. Višina sušilca je individualno nastavljiva, tako da jo lahko prilagajate svojim željam. Posebej osupljiva je dolžina sušilne površine, ki je dolga kar 50 m – to zadošča za hkratno sušenje 4–5 pranj pralnega stroja. Ko sušilca ne potrebujete več, lahko vrvice enostavno izpnete in jih ponovno napnete, ko ga spet želite uporabljati. Priložen je tudi tulec za talno montažo. Lastnosti Sušilna površina: 50 m (4–5 polnih pranj v stroju) Višina sušilca: nastavljiva Dodatki: tulec za talno montažo za zemljo, torbica za ščipalke, set ščipalk Uradna stran proizvajalca

 

Brabantia zunanji sušilnik Lift-O-Matic za perila 50m 

Zunanji sušilnik za perilo Lift-O-Matic blagovne znamke Brabantia se ponaša z lahko konstrukcijo in kakovostno izdelavo, kljub majhni teži pa je zelo stabilen. Višina sušilca je individualno nastavljiva, tako da jo lahko prilagajate svojim željam.

Posebej osupljiva je dolžina sušilne površine, ki je dolga kar 50 m – to zadošča za hkratno sušenje 4–5 pranj pralnega stroja. Ko sušilca ne potrebujete več, lahko vrvice enostavno izpnete in jih ponovno napnete, ko ga spet želite uporabljati. Priložen je tudi tulec za talno montažo.

Lastnosti

  • Sušilna površina: 50 m (4–5 polnih pranj v stroju)
  • Višina sušilca: nastavljiva
  • Dodatki: tulec za talno montažo za zemljo, torbica za ščipalke, set ščipalk

Uradna stran proizvajalca

Tehnične podrobnosti
Vrsta dodatka za likanje
sušilo za perilo
Cached: Wed, 19 Jun 2024 00:33:46 GMT