Košarica

Košarica je prazna

Cene in plačila

Prikazane cene

Vse cene na spletnem mestu bigbang.si so v EUR in vsebujejo DDV. Vse cene veljajo in so dokončne glede na dan naročila. Cene, prikazane na spletnem naslovu bigbang.si, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Cene v trgovini

Označujejo cene, ki veljajo v trgovinah Big Bang. V primeru morebitnih razlik med ceno na spletni strani in ceno v posamezni trgovini velja cena, s katero je izdelek označen v trgovini.

SPLETNI CENTER BIGBANG.SI OMOGOČA NASLEDNJE NAČINE PLAČEVANJA:

Z gotovino ob prevzemu pošiljke (*)

V plačilnih možnostih izberite opcijo Plačilo po povzetju. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke plačate tudi ob prevzemu v vaši enoti Pošte Slovenije. V kolikor ste izbrali prevzem v eni izmed trgovin Big Bang, boste naročene izdelke lahko plačali na blagajni trgovine, kjer boste prevzeli naročene izdelke.

Preko UPN obrazca

Izdelke boste lahko plačali preko katerekoli spletne banke. Po potrditvi naročila vam bomo posredovali vse potrebne podatke za izpolnitev plačilnega naloga UPN (obrazec). Predhodno izpolnjeno položnico boste prejeli tudi na vaš email naslov, na podstrani Moj račun pa si jo boste lahko natisnili tudi preko uporabe spletne strani. Pozor - vsa neplačana naročila po 48 urah sistem za urejanje naročil avtomatsko izbriše.

Plačilo preko UPN

Po predračunu

Po elektronski pošti eprodaja@bigbang.si ali telefonu (01) 309 3825 nam vnaprej sporočite svojo željo po izdelavi predračuna in z veseljem se bomo odzvali. Na naročila z zahtevki po predračunu, prejeta med delovniki med 9:00 in 16:00 uro, se skušamo odzvati še isti dan. Zahtevek za izdajo predračuna pa lahko oddate tudi v postopku zaključka vašega naročila. Ko boste potrdili vaše naročilo, vam bomo preko elektronske pošte samodejno posredovali predračun v .pdf obliki.

S plačilno kartico

Med plačilnimi karticami iz seznama izberite ustrezno. Izbirate lahko med naslednjimi: Visa, Visa Electron, Mastercard in Maestro (opomba: za uporabo plačilnih kartic pri svoji banki preverite, če je kartici, s katero želite plačati, omogočena funkcija za spletno plačevanje). Več o sistemu Activa, uporabi kartic Mastercard z naprednim sistemom SecureCode TM ali kartic Visa s sistemom Verified by Visa, si lahko ogledate na naslovu: http://www.activa.si/e-trgovina.asp . Če ste imetnik kartice kartičnega sistema Activa (na vaši kartici vidite logotip Activa), se lahko za pomoč pri uporabi kartic obrnete na Servisni center Activa na telefonsko številko (05) 666 1256 (več o tem: http://www.activa.si/activa.asp?content=scac ). Zaradi zagotavljanja najvišje stopnje plačilne varnosti se nadzira pristnost opravljenih transakcij. V primeru suma zlorabe je vsaka takšna transakcija brez predhodnega obvestila predana pristojnim organom za preprečevanje zlorab.

S plačilno kartico

Kredit

V nakupnem postopku lahko izberete plačilo na kredit za izdelke, za katere je na voljo takšna možnost in pod pogoji za sklenitev kredita. Skleniti je treba kreditno pogodbo, kar lahko storite v katerikoli trgovini Big Bang. Ob naročilu označite trgovino, kjer boste sklenili kreditno pogodbo. Prosimo vas, da predhodno pripravite vse potrebne dokumente za sklenitev kredita. V kolikor ste izbrali prevzem v eni izmed trgovin Big Bang, boste naročene izdelke lahko plačali na blagajni trgovine, kjer boste prevzeli naročene izdelke.

(*) OPOZORILO ZA NAKUPE Z MOŽNOSTJO PLAČILA Z GOTOVINO OB PREVZEMU POŠILJKE

V primeru, da želi Pošta Slovenije kupcu spletnega centra bigbang.si ob dostavi ali dvigu blaga zaračunati dodatno provizijo za vplačilo posebne položnice v višini 0.96 €, opozorite pismonošo ali delavca na okencu, da je že sklenjena pogodba, na osnovi katere ceno za vplačilo odkupnih zneskov plača podjetje Big Bang, d.o.o.

Kupec spletnega centra bigbang.si tako ni dolžan plačati omenjene provizije pač pa zgolj znesek odkupnine, ki je sestavljen iz cene blaga, objavljene v spletnem centru bigbang.si ter morebitnih stroškov dostave za nakupe. V primeru, da ob dostavi ali prevzemu kupljenega blaga osebju Pošte Slovenije predstavljena pojasnila ne zadostujejo, svetujemo plačilo zahtevanega zneska. O zapletu nas obvestite na Skrb za potrošnike ali na telefonsko številko (01) 309 3825 in uredili bomo, da vam Pošta Slovenije dodatno provizijo za vplačilo posebne položnice v višini 0.96 € v najkrajšem možnem času povrne nazaj.

Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo in prosimo za razumevanje!

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.