Košarica

Košarica je prazna

Dostava, vnos in odvoz

V Big Bangu vam ponujamo VSE NA ENEM MESTU – dostavo, vnos v stanovanje, odvoz starega izdelka ter montažo in/ali priklop vašega novega izdelka. Da pri novem izdelku ne bi imeli težav z montažo in priklopom, lahko v Big Bangu naročite strokovnjaka, ki pride na vaš dom in uredi potrebno montažo in/ali priklop vašega novega aparata. Montaža in/ali priklop je na voljo za belo tehniko, računalnik ter avdio-video opremo.

Za vam ustrezen termin in lokacijo izvedbe del se boste dogovorili z izvajalcem. Več informacij in kontakt izvajalcev prejmete na posameznem oddelku pri našem prodajnem osebju ali pa nas pokličite na  080 22 64 za več informacij.

Ceniki za priklope in montaže:

Avdio/video aparati

Bela tehnika

Računalništvo

GSM nastavitve

Klime

Seznam izvajalcev za montaže in priklope

STE VEDELI? Tudi če izdelkov, ki zahtevajo priklop, ne kupite v trgovinah Big Bang, lahko vseeno izberete naše strokovnjake, ki vam bodo opravili vse potrebne priklope in montaže.

Dostava na dom z vnosom

Naj bo nakupovalna izkušnja v Big Bang trgovinah udobna! Kupljeno blago vam dostavimo na želeno lokacijo. Za več informacij se obrnite na Big Bang trgovine. 

Preberite več o dostavi

Dostava, vnos in odvoz

1 - Ob nakupu izdelka našemu prodajnemu osebju sporočite naslov, na katerega želite, da vam izdelke dostavimo in se z njimi uskladite glede datuma dostave. V izjemnih primerih lahko pride do spremembe dogovorjenega časa dostave. O morebitni zamudi vas bomo pravočasno obvestili.

2 - Kupljen izdelek vam dostavimo skozi vhodna vrata v predprostor stanovanja, pri čemer ste dolžni predhodno zagotoviti prosto pot za vnos blaga v stanovanje in poskrbeti za zaščito tal, ter ostale opreme v stanovanju. Predmete, ki bi lahko ovirali pot do stanovanja, odstranite.

3 - Izdelek vam po dogovoru lahko prinesemo tudi v druge bivalne prostore. Za morebitno poškodbo blaga ali stanovanja v primeru dostave v druge bivalne prostore je kupec odgovoren sam in za povzročeno škodo ni odgovoren prodajalec.

4 - S podpisom dostavnice kupec potrjuje, da je izdelek v dogovorjenem času prejet in da je ob prejemu pregledan, nepoškodovan in brez vidnih poškodb.

5 - Ob dostavi vam lahko tudi odpeljemo star električni aparat, vendar se je o tem potrebno predhodno dogovoriti z našim prodajnim osebjem. Star električni aparat mora biti odklopljen od vseh napeljav in postavljen ob izhodu iz stanovanja. Za več informacij se obrnite na naše prodajno osebje.

Dostavo bele tehnike, naročene v spletnem centru bigbang.si, izvaja Pošta Slovenije. Odvoz rabljene bele tehnike preko Pošte Slovenije ni mogoč, kljub temu pa jo lahko oddate v naše trgovine ali v zbiralnice sheme ZEOS. Podrobne informacije o tem lahko najdete na strani o Oddaji odpadne električne in elektronske opreme.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.