Z veseljem predstavljamo našo najnovejšo zavezo, ki smo jo sprejeli v našem podjetju. Ste drugje našli izdelek BELE TEHNIKE ali ZABAVNE ELEKTRONIKE ceneje? Predložite nam dokazilo in CENO vam IZENAČIMO!

Z veseljem predstavljamo zavezo, ki smo jo sprejeli v našem podjetju.

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokazilo in CENO vam IZENAČIMO!
Seveda pa je že dolgo znano, da v Big Bangu ponujamo kakovostno storitev dostave, vnosa, odvoza, montaže in priklopa kupljenih izdelkov. Ne oklevajte, oglejte si ponudbo in izberite svoj kos bele tehnike ali izbrani izdelek malih gospodinjskih aparatov, ki vam bo olajšal vsakdan. Akcija za izdelke bele tehnike in malih gospodinjskih aparatov velja do preklica.

Kako deluje akcija izenačimo ceno v spletnem centru?

Izdelki, ki so del akcije Izenačimo ceno so označeni s posebnim krogcem, ki ponazarja aktivnost. Obiskovalec lahko v s klikom na gumb Izenačimo ceno pošlje zahtevek za izenačitev cene z navedenimi konkurenti. Aplikacija preveri cene konkurentov ter izenači ceno v skladu s pravili akcije. Izenačena cena velja 12 ur in je omejena na uporabnika, ki je zahteval izenačitev cene.

Ali cene prilagodite vsem trgovcem v Sloveniji?

Cene bomo prilagodili vsem ponudbam, ki jih boste našli v trgovinah Merkur, Harvey Norman, M tehnika, GA, in spletnima trgovcema Mimovrste.com ter Shoppster.si.

Ali deluje akcija izenačimo ceno v fizičnih trgovinah?

Akcija Izenačimo ceno zaenkrat velja le na spletni strani. 

Kaj pa cene izdelkov?

Akcija se nanaša tako na redne kot na akcijske cene izdelkov pri konkurenčnem ponudniku. Primerjana cena konkurenta je tista, ki bi jo stranka dejansko plača ob nakupu.

Akcija ne velja za?

Izenačitev cene ne velja za konkurenčna brezplačna darila, bone, vračila kupnine, storitve, različne načine financiranja, kartice lojalnostnega programa ali kakršnakoli druge cenovne promocije konkurenta. Akcije Izenačimo ceno ni mogoče koristiti hkrati z drugimi akcijami in kuponi za popust.

Katere kategorije bele tehnike spadajo v to akcijo?

BELA TEHNIKA - Hladilniki, zamrzovalniki, kuhalne plošče, vgradne pečice, štedilniki, kuhinjske nape, pomivalni stroji, pralni stroji, pralno-sušilni stroji in sušilni stroji znamk Bosch, Beko, Candy, Hoover, Electrolux, Sansung, AEG in Gorenje.

 

MALI GOSPODINJSKI APARATI - izdelki znamk Philips Saeco, Philips Sonicare in Philips MGA.

 

TELEVIZORJI - izbrani izdelki znamke LG

Konkurenčni izdelek mora biti?

Izdelek, ki ga ponuja konkurenca mora biti nov, z enako EAN kodo in ostalimi karakteristikami. Dobavni rok ne sme biti daljši od 4 dni.

Kakšna dokazila potrebujem?

Predračun konkurenta ali ponudbo, ki ne sme biti starejša od 48 ur ali
konkurenčni katalog ali letak, ki mora biti veljaven na dan obiska Big Bang trgovine ali
URL povezavo konkurenčne ponudbe.

Kaj če izdelka ni na zalogi?

V primeru da primerjan izdelek v Big Bangu trenutno ni na zalogi, vam bo naše prodajno osebje podalo informacijo o dobavnem roku. Ne glede na čas dobave, vam bomo ceno prilagodili in izenačili.

Ali lahko nižjo ceno plačam na obroke?

Seveda. Nižjo ceno lahko plačate tudi na obroke. Oglejte si vse možnosti obročnih plačil - TUKAJ.

Akcija za kategorijo bela tehnika velja od 18. 6. 2015 do preklica.  Za izbrane izdelke iz kategorije mali gospodinjski aparati akcija velja od 13. 8. 2021 do preklica. 

*Če boste pri slovenskih trgovcih Merkur, Harvey Norman, M tehnika, Mimovrste, Shoppster in GA našli identičen izdelek, ki je v spletni trgovini Big Bang posebej označen z oznako »Izenačimo ceno«, po nižji ceni, vam bomo ceno v skladu z veljavno slovensko zakonodajo, ki določa način določanja in oglaševanja cen ter spodnjimi pravili, prilagodili konkurenčni ponudbi. Akcija se nanaša tako na redne kot na akcijske cene izdelkov pri konkurenčnem ponudniku. Izenačitev cene ne velja za konkurenčna brezplačna darila, bone, e-kupone, vračila kupnine, storitve, različne načine financiranja, kartice lojalnostnega programa ali kakršnakoli druge cenovne promocije konkurenta.

**V kategorijo bela tehnika so vključene naslednje skupine izdelkov: Hladilniki, zamrzovalniki, kuhalne plošče, vgradne pečice, štedilniki, kuhinjske nape, pomivalni stroji, pralni stroji, pralno-sušilni stroji in sušilni stroji znamk Bosch, Beko, Candy, Hoover, Electrolux, Sansung, AEG in Gorenje in mali gospodinjski aparati znamk Philips Saeco, Philips Sonicare in Philips MGA. Izdelek, ki ga ponuja konkurenca mora biti nov, z enako EAN kodo in ostalimi karakteristikami. Pri uveljavljanju akcije se predložijo naslednja dokazila: Predračun konkurenta ali ponudbo, ki ne sme biti starejša od 48 ur ali konkurenčni katalog ali letak, ki mora biti veljaven na dan obiska Big Bang trgovine ali zaslonski posnetek konkurenčnega izdelka na konkurenčni spletni strani, z vidnim datumom ponudbe ali URL povezavo konkurenčne ponudbe. Big Bang, d.o.o. lahko navedeno akcijo kadarkoli prekliče s takojšnjim učinkom. Od 7. 4. 2016 akcija izenačimo ceno ne velja za spletnega ponudnika enaa.com.