Z Leanpay lahko investiraš v energetsko varčne rešitve in jih plačaš na obroke.

Zakaj plačevati na obroke z Leanpay?

Za vse zelene rešitve ti nudimo ugodnejše plačilne pogoje kot pri klasičnih nakupih z Leanpay. Še vedno pa za nakup potrebuješ le mobilni telefon in osebni dokument. Ves postopek traja le nekaj minut.

 

😉  Vse urediš pri nas - brez dokumentacije, brez obiska banke, brez skritih stroškov.

⚡  Hipna odločitev o odobritvi nakupa s samo nekaj podatki.

🛍️  Plačila na obroke do 12.000 € in do 84 obrokov.

✅   Brez pologa s fiksno obrestno mero in fiksnimi obroki

✨   Ugodnejši plačilni pogoji kot pri klasičnem nakupu z Leanpay

💸   Možnost predčasnega delnega ali celotnega poplačila brez dodatnih stroškov

📱  Pregled nad plačili preko Moj Leanpay spletne aplikacije.


Preveri svoj limit →


 

 

 

Kakšna je razlika med Zelenim nakupom na obroke Leanpay in ostalimi ponudniki zelenih kreditov?

 

Preveri svoj limit predhodno: Ne želiš izgubljati časa? Preveri svoj limit že pred obiskom izbranega trgovca.

Preveri svoj limit in izračunaj svoj limit v trenutku. Pripravljen/a si na nakupe, še preden vstopiš v trgovino!

Brez obiska banke: Zakaj zapravljati dragoceni čas z obiski bank, ko lahko vse urediš kar s pametnim telefonom? Pri nas ni potrebe po obisku banke. Svoje financiranje lahko v celoti urediš kar pri trgovcu, le s svojim osebnim dokumentom in mobilnim telefonom.

Zaposlitev za določen ali nedoločen čas:  Ne glede na to, ali imaš zaposlitev za določen ali nedoločen čas, pri nas lahko pridobiš financiranje. Verjamemo v fleksibilnost in želimo ti omogočiti, da uresničiš svoje želje ne glede na vrsto zaposlitve.

Brez papirne dokumentacije: Pri nas ni potrebno prinašati papirne dokumentacije, kot so plačilne liste ali potrdila delodajalca. Vse, kar potrebuješ, je enostavno dosegljivo na tvoji mobilni napravi. Enostavno in brez nepotrebnih zapletov!

Za komitente vseh bank: Ne glede na to, pri kateri banki imaš odprt svoj račun, lahko pri nas pridobiš financiranje. Ni potrebe po menjavi banke ali odpiranju novih računov. Pri nas je na prvem mestu tvoja priročnost.

Brez pologa: Pozabi na zapletene in visoke pologe. Pri nas ni potreben polog. Financiranje je dostopno vsem, brez nepotrebnih ovir.

Takojšnja informacija o odobritvi: Zakaj čakati na odgovor? Pri nas je informacija o odobritvi nakupa takojšnja. Ne izgubljaj dragocenega časa v negotovosti. S hitro odobritvijo si lahko zagotoviš želene nakupe takoj.

Avtomatsko generiran trajnik: Brez obiska banke in nepotrebnega čakanja. Trajnik za odplačilo kredita se avtomatsko generira, kar pomeni, da ga lahko preprosto urediš in upravljaš kar preko mobilne naprave. Vse je zelo preprosto in priročno!

Ugodni pogoji financiranja: Verjamemo, da je financiranje lahko dostopno in ugodno. Pri nas ponujamo ugodne pogoje financiranja, ki so prilagojeni tvojim potrebam. Obrestna mera in obroki so fiksni skozi celotno obdobje odplačevanja, kar ti omogoča natančen pregled nad svojimi stroški.

Predčasno poplačilo brez dodatnih stroškov:  Vedno imamo v mislih tvoje potrebe Zato ti omogočamo, da kadarkoli delno ali predčasno poplačaš kredit, brez dodatnih stroškov. S fleksibilnostjo in brez nepotrebnih omejitev želimo, da je tvoje financiranje povsem prilagojeno tvojim potrebam.

 

Kaj potrebuješ za uspešen nakup na obroke z Leanpay?

  • osebni dokument Republike Slovenije
  • mobilni telefon
  • davčno številko
  • številko svojega transakcijskega računa, iz katerega plačuješ obroke (račun mora biti odprt pri eni od slovenskih bank)
  • poznati moraš višino svojih rednih mesečnih prilivov in izdatkov

Kako plačaš z Leanpay v Big Bang Energiji?

  1. Po potrditvi končne ponudbe poveš prodajalcu, da želiš opraviti nakup z obročnim plačilom Leanpay.
  2. Prodajalec bo pripravil ponudbo za izbrani znesek in željeno število obrokov ter bo v aplikacijo vnesel tvojo telefonsko številko.
  3. Preko obvestila SMS na svoj mobilni telefon prejmeš povezavo v aplikacijo Leanpay, kjer lahko preveriš ponudbo.
  4. Vneseš svoje osebne podatke in počakaš na takojšnjo odločitev. 
  5. Mesečno poravnaš obveznosti s pomočjo SEPA naloga - trajnika brez obiska banke.

 

A lahko že pred obiskom trgovine preveriš, če dobiš limit pri Leanpay?

Seveda, to lahko opraviš digitalno preko postopka Preveri svoj limit → , ki traja le nekaj minut in ne zahteva nobene dokumentacije, le vnos nekaj podatkov v spletni obrazec.

Na tak način se tudi registriraš v Leanpay in ko boš v trgovini prosil/a prodajalca za ponudbo bo dovolj, da mu poveš samo svojo telefonsko številko.

Več o tem lahko prebereš tukaj.

 

Koliko te stane nakup na obroke z Leanpay?

Pri Leanpay ni drobnega tiska in skritih stroškov. Vse lahko dobro preveriš preden se odločiš za možnost, ki ti najbolj ustreza. Ko na svoj moblini telefon prejmeš ponudbo od prodajalca, si lahko natančno ogledaš vse stroške in mesečne obveznosti.

 

Kaj pa ko zaključiš nakup?

S prodajalcem se dogovoriš za izvedbo del, obroke pa pokriješ mesečno preko avtomatsko generiranega trajnika. Nekaj dni pred bremenitvijo te Leanpay o tem obvesti prek e-pošte ali SMS sporočila.

Na Moj Leanpay spletni aplikaciji pa lahko spremljaš svoja plačila, bodoče nakupe in novosti. Dostop pridobiš s prvim zaključenim nakupom ali z zaključenim postopkom Preveri svoj limit.

 

Imaš dodatna vprašanja?

Odgovore na vsa pogosto zastavljena vprašanja najdeš na Leanpay spletni strani.

 

Primer izračuna

Splošni pogoji