Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneOstali dodatki100X mikroskopska leča za mobilni telefon z LED lučko

100X mikroskopska leča za mobilni telefon z LED lučko

ID: 21261993
59,19 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 1.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Raziščite mikroskopski svet s to 100-kratno mikroskopsko lečo za mobilni telefon. Z 12 načini osvetlitve, vključno z UV svetlobo, osvetli vaš subjekt za optimalno gledanje.

 

Velika povečava: Ta mikroskopska leča za mobilni telefon ponuja impresivno 200-kratno povečavo, kar vam omogoča, da vidite zapletene podrobnosti predmetov z izjemno jasnostjo. Popoln je za opazovanje drobnih predmetov, preučevanje tekstur in raziskovanje mikroskopskega sveta okoli vas.

12 načinov osvetlitve: Ta mikroskopska leča, opremljena z vgrajeno LED-lučjo in UV-lučjo, omogoča 12 različnih načinov osvetlitve za zagotavljanje optimalne osvetlitve za kateri koli vzorec. Izbirajte med različnimi kombinacijami rumene in bele svetlobe s polno ali polkrožno osvetlitvijo, da poudarite določene podrobnosti in dosežete najboljšo izkušnjo gledanja.

Univerzalna združljivost: Ta mikroskopska leča s priponko, zasnovana tako, da ustreza večini pametnih telefonov na trgu, se varno pritrdi na lečo kamere vašega telefona in jo spremeni v zmogljiv mikroskop. Njegova univerzalna združljivost omogoča dostop širokemu krogu uporabnikov, kar vam omogoča raziskovanje mikrosveta kadarkoli in kjer koli.

Tehnični podatki:

Barva: Črna

Velikost: 8,7x6,8x3 cm

Material: ABS+aluminij+optično steklo

Paket vključuje:

1 x mikroskop

1 x polnilni kabel

1 x raztegljiva sponka (s podlogo)

1 x torbica za nošenje

1 x uporabniški priročnik

1 x čistilna krpa

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Wed, 23 Oct 2024 09:50:53 GMT