VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneTorbice in ovitki2-delni komplet ergonomske podloge za miško in opore za zapestje tipkovnice v črna barvi - nedrseča podloga z oporo za zapestje za miško in tipkovnico, za udobno delo na računalniku in preno

2-delni komplet ergonomske podloge za miško in opore za zapestje tipkovnice v črna barvi - nedrseča podloga z oporo za zapestje za miško in tipkovnico, za udobno delo na računalniku in preno

ID: 20860369
17,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 2.8. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cadorabo Shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
  • OBLIKOVANJE: Sodobno oblikovanje in vrhunska funkcionalnost za popolno kombinacijo sloga in praktičnosti.
  • FUNKCIJA: Naš ovitek za telefon je posebej zasnovan za uporabo s sistemom MagSafe, zato lahko preprosto pritrdite magnetne dodatke, kot so polnilniki, držala in drugo.
  • KAKOVOST: Pri izdelavi tega ohišja so bili uporabljeni le kakovostni materiali, da bi bilo ohišje za mobilni telefon čim bolj robustno in vzdržljivo.
  • ZAŠČITA: ovitek za mobilni telefon zagotavlja celovito zaščito vaše naprave. Pokriva hrbtno stran ter stranice in robove ter tako ščiti vaš telefon pred morebitnimi poškodbami.
  • DRUGO: Kljub dobri zaščiti priporočamo zaščitno folijo za zaslon. Ta zagotavlja dodatno zaščito pred praskami na zaslonu in je na voljo v naši trgovini. Prikazani pametni telefon NI vključen v obseg dobave!

 

Cadorabo Hibridni zaščitni etui s TPU silikonskim robom in robustnim hrbtom, združljiv z MagSafe.

Ohišje je izdelano iz visokokakovostnega, trpežnega materiala, ki ščiti telefon pred praskami, udarci in padci. Popolnoma se prilega vaši napravi in zagotavlja varen oprijem, ne da bi pri tem ogrozil zasnovo ali funkcionalnost. Ta etui ne zagotavlja le celovite zaščite telefona, temveč vam omogoča tudi uporabo vseh možnosti tehnologije MagSafe.

Močna magnetna povezava med ovitkom in dodatno opremo MagSafe zagotavlja varen oprijem, medtem ko tanka zasnova in majhna teža ne vplivata na celoten profil telefona.

Poleg tega etui zagotavlja tudi dodatno zaščito hrbtne strani telefona. Ščiti vaš napravo pred grdimi praskami in tako podaljša življenjsko dobo telefona.

+ ni nadležnega vonja po gumi
+ zaščitni ovitek zelo dobro leži v roki in ne drsi
+ vsi priključki so enostavno in prosto dostopni

Značilnosti / lastnosti izdelka:
+ ekskluzivna zasnova
+ združljiv z MagSafe
+ Vdolbina za kamero in vrata
+ ne omejuje udobja pri delu!
+ zelo dobro se prilega ter je dimenzijsko in obremenilno stabilen

Sodobno ohišje Zaščitni pokrov iz nedrsečega TPU + silikona.
Tehnične podrobnosti
Model naprave
Apple iPhone 15
Barva
črna
Material
silikon
Teža [g]
38
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 27 Jul 2024 01:37:38 GMT