VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefonePrenosne baterije, polnilniki in kabli3v1 USB kabel Baseus StarSpeed Series, USB-C + Micro + Lightning 3,5A, 1.2m (vijoličen)

3v1 USB kabel Baseus StarSpeed Series, USB-C + Micro + Lightning 3,5A, 1.2m (vijoličen)

ID: 20627769
16,34 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 31.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 2 ponudbi od 42.15 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
3v1 USB kabel Baseus StarSpeed Series, USB-C + Micro + Lightning 3,5A, 1.2m (vijoličen)

 

Baseus StarSpeed 3-v-1 USB kabel, USB-C + micro USB + Lightning, 3,5 A, 1,2 m (vijoličen)

En kabel, veliko možnosti. Kabel Baseus StarSped omogoča polnjenje kar 3 naprav hkrati. Zaradi priključkov USB-C, mikro USB in Lightning je kabel združljiv z vrsto opreme. Podpira visoko hitrost polnjenja 5V / 3,5A in omogoča hitrosti prenosa podatkov do 480 Mbps. Zagotavlja visoko stopnjo varnosti med uporabo. Izstopa tudi po svoji vzdržljivosti in odpornosti na poškodbe.

Takojšnje polnjenje in prenos podatkov

Uživajte v bliskovito hitrem polnjenju! Kabel omogoča hitro polnjenje z maksimalnim izhodnim tokom 5V / 3,5A. Tako boste svoje izbrane naprave lahko napolnili v hipu. Še več, kabel omogoča tudi prenos podatkov s hitrostjo do 480 Mbps z uporabo priključka Lightning. To vam bo omogočilo prenos potrebnih dokumentov ali fotografij s počitnic med napravami v le nekaj trenutkih.

Večkratna uporaba

Izdelek bo popoln za številne situacije – uporabljali ga boste tako doma kot v službi ali na fakulteti. Kabel ima kar 3 različne priključke - USB-C, micro USB in Lightning, tako da lahko enostavno obnovite napajanje številnih naprav na trgu. Na primer, hkrati lahko polnite svoj iPhone 13, brezžične slušalke in tablico!

Izjemno trpežna

Kabel StarSpeed je izdelan iz trpežnih in obrabno odpornih materialov, zato ste lahko prepričani, da vam bo služil dolgo časa. Trpežna najlonska pletenica preprečuje zapletanje kabla, poleg tega je odporen na zlom in večkratno upogibanje. Poleg tega boste našli praktično zaponko Velcro za enostavno shranjevanje.

Varna uporaba

Kabel je opremljen s pametnim BPS čipom, ki samodejno prepozna povezane naprave in jim prilagodi ustrezne parametre. Izdelek tudi učinkovito ščiti pred pregrevanjem. Pokositrene bakrene žice so odgovorne za stabilen prenos in večjo zmogljivost. Vse to zagotavlja zanesljivo zaščito vaše naprave pred poškodbami!

Proizvajalec Baseus
Model CAXS000005
barva Vijolična
Material Aluminijeva zlitina + najlon
Dolžina 1,2 m
Trenutno 5V / 3,5A
Hitrost prenosa 480 Mbps
Konektorji USB-C, mikro USB, Lightning
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Tip polnilca
hišni polnilec
Cached: Sat, 26 Oct 2024 19:20:08 GMT