VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborUSB razdelilci5-v-1 adapter za ključ USB s stabilnim prenosom podatkov Grey

5-v-1 adapter za ključ USB s stabilnim prenosom podatkov Grey

ID: 21280166
11,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 6.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Hkratna povezava različnih vrat, kot so tipkovnica, miška, disk U in mobilni trdi disk, zlahka razbremeni tesnobo v pisarni. Izdelan iz aluminijeve zlitine in elektronskih komponent, primeren za dolgotrajno uporabo.

 

Zasnova pet v enem: Ta priklopna postaja ponuja vrsto funkcij, vključno z dvema hitrima priključkoma USB 2.0, pretvornikom USB 3.0 v USB 2.0, bralnikom kartic SD/TF in 3,5 mm avdio priključkom za vaše slušalke.

High-Speed USB 2.0 in USB 3.0: vrata USB 2.0 zagotavljajo hiter prenos podatkov do 480 Mbps, medtem ko pretvornik USB 3.0 zagotavlja učinkovito povezavo z združljivimi napravami.

Večnamenski čitalnik kartic: Čitalnik kartic SD/TF podpira USB 2.0 in omogoča branje na disku ter omogoča hiter dostop do vaših pomnilniških kartic.

Avdio priključek z LED indikatorjem: uživajte v izboljšani zvočni izkušnji s 3,5 mm avdio priključkom z LED indikatorjem. Vgrajena tokovna zaščita ščiti priključene naprave in sam hub.

Univerzalna združljivost: Ta priklopna postaja plug-and-play je združljiva z Mac OS, Windows in drugimi sistemi in ne zahteva namestitve gonilnika. 10 cm kabel omogoča prilagodljivost pri pozicioniranju.

 

Tehnični podatki :

Velikost: 9,5x8,4x1,6 cm

Material: aluminijeva zlitina + elektronske komponente

 

Paket vključuje:

1 x adapter za ključ

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zunanje napajanje
ne
Cached: Sat, 26 Oct 2024 19:19:42 GMT