Išči
Big BangIzdelkiDomČiščenje & shranjevanjeDodatki & pripomočki za čiščenje8-komplet čistilnih ščetk Čistilni pribor za Kärcher SC1/SC2/SC3/SC4/SC5 Color

8-komplet čistilnih ščetk Čistilni pribor za Kärcher SC1/SC2/SC3/SC4/SC5 Color

ID: 21275262
28,89 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 31.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta čistilna krtača, izdelana iz visoko trdnega in vzdržljivega materiala, ima dolgo življenjsko dobo, kar vam prihrani čas in denar. S tehnologijo parnega ogrevanja lahko ta krtača učinkovito odstrani trdovratno umazanijo in umazanijo.

 

Robusten material: ta čistilna krtača je izdelana iz visoko trdnega in vzdržljivega materiala, ima dolgo življenjsko dobo, prihrani čas in denar.

Visokotemperaturno čiščenje: s tehnologijo parnega ogrevanja lahko ta krtača učinkovito odstrani trdovratno umazanijo in umazanijo, zaradi česar je vaše domače okolje čisto in higienično.

Različne uporabe: Čistilne ščetke so na voljo v različnih barvah, kar olajša razlikovanje med njimi in uporabo za različna opravila ter preprečuje zmedo.

Vsestranska uporaba: Ta čistilna krtača ni idealna samo za čiščenje pečic, žarov in površin v delavnicah, ampak jo lahko uporabljate tudi na različnih površinah, kot so ploščice, kovinski elementi, mehke tkanine, pohištvo in drugo, zaradi česar je vsestransko čistilno orodje za gospodinjstvo.

 

Združljivo z več modeli: Ta čistilna krtača je združljiva z različnimi modeli čistilnih strojev, kot je karcher SC1 SC2 SC3 SC4 SC5, kar olajša uporabo.

 

Tehnični podatki:

Barva: večbarvna

Materiali: mikrovlakna, najlon in ABS

Velikost: Pranje s paro Velikost: 20 x 9 cm

Vpojna brisača Velikost: 25,5 x 13 x 4,3 cm

Čopič za čiščenje Velikost: 40 x 26 cm

 

Paket vključuje:

1 x parna krpa

1 x vpojna brisača

2 x rdeč in bel čopič

2 x črno-bel čopič

2 x rumeno-bel čopič

2 x bakreno črna krtača

Cached: Tue, 22 Oct 2024 06:38:03 GMT