VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega lasStrižniki lasADLER PRO AD2834 strižnik las in brade

ADLER PRO AD2834 strižnik las in brade

ID: 696061
33,35 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Strižnik Adler 2834 ponuja profesionalno in natančno striženje s titanovo glavo in keramičnim rezilom. Zmogljiva baterija vam omogoča uporabo britvice do nekaj ur, vendar lahko vedno uporabite kabel, če želite. Britvica je opremljena s 4 različnimi glavniki: 3, 6, 9, 12 mm LCD zaslon prikazuje odstotek napolnjenosti baterije, informacije o potrebi po mazanju rezila in hitrost vrtenja, ki jo je mogoče nastaviti v območju od 5000 do 7000 vrt./min. Naprava za striženje las Deluje tako na baterijo kot na omrežje LCD zaslon: Hitrost vrtenja: 5.000 - 7.000 vrt./min Obremenitev naprave Preostali delovni čas Delovni čas do 3 ure 2 uri hitrega polnjenja Vodoodporen IPX 6 Tiho delovanje 2000 mAh baterija visoke zmogljivosti 5 hitrosti 60 HRC rezila izredno trda in dolga življenjska doba 4 nastavki: 3, 6, 9, 12 mm Set vsebuje: čopič, olje Največja moč: 60 W. Strižnik ADLER AD 2834 je popolna oprema za vse, ki jim je mar za elegantno in stilsko pričesko. Še posebej za tiste, ki nimajo časa za obisk frizerja in tiste, ki radi negujejo svoje lase ali lase svojih družinskih članov. Britvica vam bo pomagala pristriči tudi kratke pramene in obriti vrat. Dobro se bo obnesel na dopustu, službenem potovanju ali za vsakodnevno uporabo. Prav tako bo zelo olajšalo ustvarjanje frizure najmlajšega družinskega člana. Njegove funkcionalnosti in dolgotrajna baterija niso edine prednosti te naprave. Strižnik las - več kot električni strižnik Ustvarja…

 

Strižnik Adler 2834 ponuja profesionalno in natančno striženje s titanovo glavo in keramičnim rezilom.
Zmogljiva baterija vam omogoča uporabo britvice do nekaj ur, vendar lahko vedno uporabite kabel, če želite.
Britvica je opremljena s 4 različnimi glavniki: 3, 6, 9, 12 mm LCD zaslon prikazuje odstotek napolnjenosti baterije, informacije o potrebi po mazanju rezila in hitrost vrtenja, ki jo je mogoče nastaviti v območju od 5000 do 7000 vrt./min.


Naprava za striženje las
Deluje tako na baterijo kot na omrežje
LCD zaslon:
Hitrost vrtenja: 5.000 - 7.000 vrt./min
Obremenitev naprave
Preostali delovni čas
Delovni čas do 3 ure
2 uri hitrega polnjenja
Vodoodporen IPX 6
Tiho delovanje
2000 mAh baterija visoke zmogljivosti
5 hitrosti
60 HRC rezila izredno trda in dolga življenjska doba
4 nastavki: 3, 6, 9, 12 mm
Set vsebuje: čopič, olje
Največja moč: 60 W.

Strižnik ADLER AD 2834 je popolna oprema za vse, ki jim je mar za elegantno in stilsko pričesko. 
Še posebej za tiste, ki nimajo časa za obisk frizerja in tiste, ki radi negujejo svoje lase ali lase svojih družinskih članov. Britvica vam bo pomagala pristriči tudi kratke pramene in obriti vrat. Dobro se bo obnesel na dopustu, službenem potovanju ali za vsakodnevno uporabo. Prav tako bo zelo olajšalo ustvarjanje frizure najmlajšega družinskega člana. Njegove funkcionalnosti in dolgotrajna baterija niso edine prednosti te naprave. Strižnik las - več kot električni strižnik Ustvarjanje pričeske doma je priročna in ekonomična rešitev, ki jo ceni vse več ljudi. Naprave, ki so na voljo na trgu, olajšajo samostojno skrajšanje las, striženje originalnih vzorcev ali britje kože. Strižnik, ki ga priporočamo, je zelo udoben za uporabo, na kar vpliva njegova ergonomska oblika. Je enostaven za rokovanje in se popolnoma prilega vaši roki. Izvirna zasnova vam omogoča, da ga obdržite na vidiku v kopalnici, vendar ne bo zavzela veliko prostora v omari. Ena od prednosti naprave je, da lahko deluje tako z baterijami kot tudi, ko je priključena na vtičnico. Zahvaljujoč temu ga lahko vzamete s seboj na izlete. Preden ga vklopite, je dovolj, da napolnite baterijo in zagotavlja do 3 ure neprekinjenega delovanja. Britvica ima funkcijo dvournega hitrega polnjenja, baterija pa ima kapaciteto 2000 mAh. Tiho delovanje in vodoodpornost sta lastnosti, zaradi katerih je varna za uporabo v vseh pogojih. Na vidnem zaslonu lahko spremljate stanje napolnjenosti baterije. Rezilo za britje in hitrost vrtenja Strižnik je opremljen s 60 HRC super trdim rezilom z dolgo življenjsko dobo.
Tako vam ni treba skrbeti, da se bo tudi pri intenzivni uporabi hitro obrabil. Hitrost vrtenja od 5.000 do 7.000 vrt/min olajša postopek rezanja.
Naprava deluje na eni od petih hitrosti, zaradi česar je skrajšanje las veliko lažje in hitrejše. Štirje nastavki: 3, 6, 9 in 12 mm vam omogočajo, da si pričarate številne stilske pričeske.
V kompletu je tudi posebna krtača za odstranjevanje ostankov odrezanih pramenov in olje za vzdrževanje britvice. Ustrezna nega ob vsaki uporabi naprave bistveno podaljša življenjsko dobo naprave.


 
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 20 Apr 2024 03:07:13 GMT