Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaVIBRATOR Satisfyer Love Triangle App White

VIBRATOR Satisfyer Love Triangle App White

ID: 20373426
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
47,27 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 23.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MS2 Digital
Na voljo še 3 ponudbe od 48.64 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
VIBRATOR Satisfyer Love Triangle App White

 

Love Triangle je razkošen klitoralni stimulator z Air Pulse tehnologijo.

  

Z mehko silikonsko glavico in čutno kombinacijo tlačnih valov ter vibracij, vas bo ta vibrator katapultiral do nepredstavljivih vrhuncev. Vibrator Love Triangle je na voljo v diskretni velikosti in ima pokrovček s katerim ga boste lahko higienično shranjevali doma ali na potovanju. Vibrator je združljiv tudi z aplikacijo Satisfyer Connect na pametnem telefonu.

  • Upravljanje preko nadzorne plošče na ohišju vibratorja: Stimulator ima dva motorja z možnostjo ločenega upravljanja. To pomeni, da lahko tlačne valove upravljate ločeno od vibracij ali skupaj, in si tako ustvarite svojo poljubno kombinacijo glede na trenutno razpoloženje.
  • Upravljanje preko aplikacije na pametnem telefonu pa bo prebudilo vašo kreativnost, saj program omogoča risanje poljubnih vzorcev, klepet preko aplikacije, povezovanje z ritmom glasbe in okolice, video klepet, upravljanje na daljavo,.. 
  • Vibrator ima praktičen pokrovček, ki ga lahko v času neuporabe zaprete in tako bolj higienično shranjujete. Zelo praktičen pa je tudi takrat, ko ga boste vzeli na potovanje.
  • Vibrator ponuja 11 tihih programov s tlačnim valovanjem (Air Pulse) in 10 vibracijskih programov, ki jih lahko z 2 motorjem upravljate skupaj ali ločeno. 
  • Izdelek je v celoti vodoodporen in ima USB napajanje. 

Cached: Thu, 18 Apr 2024 07:47:45 GMT