VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaOmrežna opremaAX3 Quad-Core BREZžIčNI USMERJEVALNIK HUAWEI

AX3 Quad-Core BREZžIčNI USMERJEVALNIK HUAWEI

ID: 688126
138,09 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: E-misija d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

AX3 Quad-Core BREZžIčNI USMERJEVALNIK HUAWEI

 

Uvedite dobo Wi-Fi 6

Wi-Fi 5 je standard, ki ga danes uporablja večina naprav, medtem ko je Wi-Fi 6 (802.11ax) novi standard, ki v zadnjem času postopoma prihaja v pametne naprave. Wi-Fi 6 ima v primerjavi z Wi-Fi 5 več izboljšav in se spopada z naraščajočim povpraševanjem po hitrejšem in učinkovitejšem omrežju Wi-Fi.

Stopite korak naprej s HUAWEI Wi-Fi 6 Plus

Telefon HUAWEI s podporo Wi-Fi 6 in usmerjevalnik AX3 sta popoln par, saj sta oba opremljena s HUAWEI-evim samorazvitim naborom čipov Wi-Fi, ki podpirajo frekvenčno pasovno širino 160 MHz. To postavlja temelje za sintezo čipov in zagotavlja optimalno hitrost in učinkovitost.

ignal lahko prehaja skozi še en zid
s HUAWEI Wi-Fi 6 Plus3

Telefoni s tehnologijo HUAWEI Wi-Fi 6 lahko pošljejo 6 dB močnejši signal nazaj na usmerjevalnik AX3 v stabilni, 2 MHz ozki pasovni širini s tehnologijo Dynamic Narrow Bandwidth, ki temelji na sinergiji čipov. Brezžični signali lahko zlahka prodrejo v trdne predmete, kot so stene in tla. To pomeni, da bo telefon dobro sprejel signal Wi-Fi, tudi če se povežete daleč stran od usmerjevalnika.

Višja hitrost, kot si lahko predstavljate

Navdušeni boste nad izjemno visoko hitrostjo, ki jo zagotavlja usmerjevalnik AX3. Zahvaljujoč 1024-QAM in frekvenčni pasu 160 MHz lahko njegova teoretična hitrost doseže do 3000 Mbps (574 Mbps v 2,4 GHz pasu in 2402 Mbps v 5 GHz pasu). S takšno hitrostjo bo tisto, kar se je prej jemalo kot nekaj samoumevnega, na primer medpomnjenje in zaostajanje, preteklost. Uživajte v gladkem pretakanju in igranju, kot še nikoli prej.

Več povezav.
Gladko delovanje.

Za razliko od običajnih usmerjevalnikov lahko na usmerjevalniku AX3 z večjo učinkovitostjo povežete številne naprave. Podpira tehnologijo več uporabnikov OFDMA in lahko hkrati pošlje podatke na več naprav (največ 4 naprave na 2,4 GHz, največ 16 naprav na 5 GHz). Povezan je lahko na do 128 naprav v celoti na obeh pasovih.4 Ne glede na to, kakšna gneča je v prostoru, bo takoj služil različnim uporabnikom in napravam.

Večja pasovna širina s 160 MHz

Ker usmerjevalnik AX3 podpira pasovno širino s 160 MHz, se pri povezovanju usmerjevalnika AX3 z napravami, ki podpirajo 160 MHz, kot so vrhunske naprave HUAWEI s HUAWEI Wi-Fi 5, hitrost interneta poveča za 60 %.5 To omogoča izjemno izkušnjo, brez zatikanja, na mobilnih napravah.

Povezava brez napora, vrhunska izkušnja

Huawei Share vam omogoča preprosto povezavo usmerjevalnika AX3 s pametnim telefonom. Ne glede na to, ali prirejate domačo zabavo ali praznujete s prijatelji in družino, si bo ta usmerjevalnik zapomnil geslo in gostom, ki jim zaupate, omogočil enostavno in hitro povezavo.

Poudarki:

3x hitreje: pospeši do 3000 Mbps 4x večja zmogljivost: povežite do 128 naprav z uporabo dvopasovnih pasov 2/3 manjša zakasnitev, ko je priključenih več naprav 30% manjša poraba energije za priključene naprave Wi-Fi 6 HUAWEI Wi-Fi 6 Plus: Preprosto prehaja skozi stene Dvojedrni CPU 1,2 GHz: večja zmogljivost Varnostna zaščita HUAWEI HomeSecTM

Varnost:

 

Algoritmi proti brutalni sili, WPA3, požarni zid, DMZ, PAP / CHAP, DMZ / DoS zaščita pred napadi

Lastnosti:

Huawei HiLink & 802.11v protokol, IPv4 / IPv6, PPPoE / DHCP / statični naslov IP / Načini povezave WAN Bridge, časovnik Wi-Fi, gostujoči Wi-Fi, omejevanje hitrosti naprave, filter naslovov MAC, starševski nadzor, prehod VPN, DMZ / navidezni strežnik

Aplikacija: HUAWEI Ai Life

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Standard žične komunikacije
LAN 10/100/1000
Wi-Fi standard
802.11ax
Hitrost brezžične komunikacije
2400
Tip komunikacije
žični in brezžični
Wi-fi standard
802.11ax
Cached: Fri, 19 Apr 2024 14:43:59 GMT