Išči

BEKO HII64401MT Vgradna kuhalna plošča

ID: 687357
5 LET GARANCIJE
339,99 €

ali od 11,57 € / mesec

Izračun obrokov
Ste našli boljšo ponudbo drugje? Klikni in izenači ceno

Prikazana cena je trenutno najnižja med primerjanimi konkurenti. Izvedi več

Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.3. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Sodobna tehnologija v čudovitem okvirju. Izjemno enostavna indukcijska kuhalna plošča podjetja BEKO . Sistem EasyFit vam bo omogočil namestitev sodobne naprave za pripravo hrane, ki jo morate samo potiskati brez nepotrebnega zapravljanja časa. Preprosto jih morate namestiti v predhodno pripravljeno luknjo in jih močno pritisniti, da končate delo. Namestitev še nikoli ni bila tako enostavna in brez težav . Toliko več, da sam videz daje tudi veliko razlogov za zadovoljstvo.

 

EasyFit

Namestitev, ki jo lahko opravite sami.
Enostavna namestitev EasyFit vam omogoča, da kuhalno ploščo vstavite v izrez v liniji brez zapletenega vrtanja in vijačenja. Kuhalno ploščo postavite v pripravljeno odprtino in potisnite ... končano! Brez zategovanja ali nastavljanja.

 

VELIK ELEKTRONSKI ZASLON

Velik, udoben in jasen zaslon bo potešil vaš apetit po edinstveni estetiki, predvsem pa vam bo omogočil učinkovit in varen nadzor nad indukcijo brez ugibanj, poskusov in napak ter ugibanj- in vse to z modnim pridihom.
 

HITRO IN ENOSTAVNO ČIŠČENJE IN NAMESTITEV PLOŠČE, KI JE PORAVNANA S KUHINJSKO DELOVNO PLOŠČO

Čiščenje ni več potrebno, napredni steklokeramični premaz pa ne bo opraskan ali poškodovan . Vaša kuhinja bo še leta izgledala čudovito in trajala dlje, da boste lahko pripravljali družinske obroke še dolgo. Kuhalno ploščo lahko namestite poravnano s kuhinjsko delovno ploščo, kar omogoča ravno površino, brez robov in ovinkov .
 

VARČEVANJE Z ENERGIJO

Indukcija je tehnologija, ki zagotavlja energetsko učinkovitost. Večina minimalne porabe električne energije gre neposredno v posodo. Dejstvo, da so ogrevani samo lonci, je posledica izmeničnega magnetnega polja. Po drugi strani pa posebej zasnovani senzorji omogočajo, da kuhalna plošča deluje le, če nanjo položite posodo. Na ta način je poraba energije čim manjša . Prihranite, uživajte v učinkovitosti in oblikovanju.
 

OTROŠKA KLJUČAVNICA

Zahvaljujoč tej funkciji je mogoče zakleniti gumbe ali gumb, če se otrok z njimi igra . Prav tako onemogoča nenamerne spremembe med delovanjem izdelka.

Tehnične podrobnosti
Upravljanje
elektronsko, Touch Display
Število kuhališč
4
Vgradna
da
Jamstvo v letih
0
Garancija v letih
2
Globina stroja
46 - 59 cm
Barva
črna
Vrsta kuhališča
indukcijsko
Globina [cm]
51
Širina [cm]
58
Višina [cm]
5.2
Cached: Thu, 28 Mar 2024 15:23:12 GMT