Išči
Big BangIzdelkiMali gospodinjski aparatiPriprava kaveKavni aparat na filterBialetti Mini Express Magritte kafetiera za 2 skodelici

Bialetti Mini Express Magritte kafetiera za 2 skodelici

ID: 21208347
56,50 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 25.7. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: LONCI IN POKLOPCI
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Da bo vaša kafetiera delovala več let, je priporočljivo, da jo pomivate ročno s toplo vodo brez močnih detergentov. Prav tako so kafetiere namenjene izključno uporabi vode in kave, vanje nikoli ne točite druge tekočine razen vode in ne dajajte ničesar drugega kot kavo. Poskrbite, da bo vaš aparat za kavo Bialetti med uporabo vedno dobro zaprt, v delujočem stanju in nepoškodovan. Kako pripraviti mocha kavo? Odvisno od velikosti posode za moko nalijte hladno vodo do označene oznake na odprtini na dnu posode. Kavo rahlo vlijemo v za to predvideno sito. Kava se kuha pri temperaturi vrelišča, dokler ni končana ekstrakcija. Ne nastavite visoke temperature. Da bi ohranili aromo kave, je potrebno aparat za kavo po kuhanju odstaviti z ognja. Pred prvo uporabo aparat za kavo dobro sperite z vodo in pripravite prvo kavo, ki jo nato zavržete.

 

Mini kafetiera z inovativnim sistemom neposredne strežbe kave. Set vsebuje kafeterijo in 2 skodelici.

\n

Bialetti kafeterije z originalno osmerokotno obliko, ki omogoča optimalno porazdelitev toplote in vitkim videzom po navdihu ženskega telesa, se od prve kafeterije Moka Express, ki je sprožila pravo malo revolucijo v pripravi kave, oblikovno in tehnološko niso bistveno spremenile. . S klasičnim dizajnom, eleganco in tehnološko preprostostjo, a še vedno kakovostno in varno, so kafeterije skozi čas pripeljale do popolnosti. Ne glede na to, ali gre za klasično aluminijasto ali za indukcijsko primerno za indukcijo, bo vsaka pripravila vrhunsko mocha kavo. Kavni aparati Bialetti bodo v le nekaj minutah ustvarili bogat, pristen espresso.

\n

Čeprav jih lahko uporabljate na različnih vrstah štedilnikov (vendar jih nikoli ne smete uporabljati v pečicah ali mikrovalovnih pečicah), niso vse kavarne primerne za indukcijo. Zato, če potrebujete tiste za indukcijo, bodite pozorni na modele iz nerjavečega jekla, namenjene indukciji. Da bo vaša kafeterija delovala več let, je priporočljivo, da jo pomivate ročno s toplo vodo brez močnih detergentov. Prav tako so kavarne namenjene izključno uporabi vode in kave, vanje nikoli ne točite druge tekočine razen vode in vanje ne dajajte ničesar drugega kot kavo. Kavni aparat Bialetti naj bo med uporabo vedno dobro zaprt, v delujočem stanju in nepoškodovan.

\n

Kako pripraviti mocha kavo

\n

Odvisno od velikosti posode za moko nalijte hladno vodo do označene oznake na odprtini na dnu posode. Kavo rahlo vlijemo v za to predvideno sito. Kava se kuha pri temperaturi vrelišča, dokler ni končana ekstrakcija. Ne nastavite visoke temperature. Da bi ohranili aromo kave, je potrebno aparat za kavo po kuhanju odstaviti z ognja. Pred prvo uporabo aparat za kavo dobro sperite z vodo in pripravite prvo kavo, ki jo nato zavržete.

\n

Tehnične lastnosti

\n

Prostornina 80 ml.

\n

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta kavnega aparata
filter
Cached: Thu, 18 Jul 2024 19:45:10 GMT